Povezane vesti
"Ozbiljno nepoštovanje je veliša doživeo od Gastoza i njegove ćerke!" Stefan Karić žestoko udario na Anđelu Đuričić, pa otkrio…
Kurir 20.07.2025
Stefan Karić i Jovan Pejić Peja su nakon sinoćenjeg finala "Elite 8" sumirali utiske. - Ja sam zahvalan na svemu, zadovoljan sam plasmanom. Moram da se zahvalim Velikom šefu i šefici na svemu, sjajan projekat i uspešna sezona je iza mene - rekao je Karić… »
"Ozbiljno nepoštovanje je Veliša doživeo sinoć od Gastoza i njegove ćerke" Stefan Karić potkačio Anđelu Đuričić, pa spomenuo…
Blic 20.07.2025
Stefan Karić i Jovan Pejić Peja su nakon sinoćenjeg finala "Elite 8" sumirali utiske. - Ja sam zahvalan na svemu, zadovoljan sam plasmanom. Moram da se zahvalim Velikom šefu i šefici na svemu, sjajan projekat i uspešna sezona je iza mene - rekao je Karić… »
Vesti dana »

Ursula von der Leyen: Sada je pravi trenutak za Srbiju da preduzme korake za pridruživanje EU
Bloomberg Adria pre 3 minutajoš 71 povezana

Šok: Poslato pogrešno telo; Upozorenje je odmah usledilo: Vratite ih, odmah
B92 pre 1 satjoš 32 povezane

Vremenska prognoza za četvrtak 16. oktobar 2025: Sutra hladno jutro, tokom dana sunčano
Beta pre 8 minutajoš 26 povezanih

Počela grejna sezona u Srbiji! Članovi svakog domaćinstva trebalo bi da znaju kada se grejanje ne prekida
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane

Stručnjak objasnio na koja 3 načina banke moraju da pomognu klijentima koji ne mogu da otplate kredit
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane