Povezane vesti
"Muči me što mu nisam sve rekla" Ana ogolila dušu pa progovorila o Mrki "Srešćemo se..."
Telegraf 20.07.2025
Pevačica Ana Bekuta pre skoro četiri godine ostala je bez svog životnog saputnika Milutina Mrkonjića. Prethodnih godina, pevačica je izbegavala da priča o ovoj bolnoj temi, međutim, sada je smogla snage i progovorila: - Iako je tri i po godine medijskog… »
"Muči me to šta mu nisam..." Ana Bekuta otvorila dušu o Mrkinoj smrti, prvi put ispričala detalje: Srešću se ponovo sa njim...…
Kurir 20.07.2025
Ana Bekuta gubitak partnera Milutina Mrkonjića teško je podnela, a najviše je boli sve ono što nije stigla da mu kaže. Ana Bekuta nakon skoro četiri godine od smrti Milutina Mrkonjića, skupila je hrabrost da otvoreno priča o njihovoj ljubavi i onom što… »
Vesti dana »

Pucnjava u Beogradu na vodi? Uhapšen muškarac, kod sebe imao dve puške VIDEO
B92 pre 3 satajoš 9 povezanih

Ministar finansija: Delegacije MMF-a sledeće nedelje u Beogradu, razgovori o budžetu Srbije
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

KFOR: Jedinica BKS greškom skrenula sa puta, poštovan dogovor o nedolasku na Sever bez odobrenja
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

"Čestitao sam orbanu": Oglasio se Vučić o susretu Trampa i Putina u Budimpešti: Dogovorili smo i naš susret u narednih sedam dana
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Optužen Trampov bivši savetnik: Džon Bolton se tereti za prenos tajnih podataka: Objavio knjigu o radu u Beloj kući
Blic pre 4 satijoš 4 povezane