Povezane vesti
Od Beograda do Niša za 2 sata Vučić najavio početak velikih infrastrukturnih projekta za budućnst Srbije: Uskoro otvaramo i…
Kurir pre 9 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će do kraja godine biti završen deo Dunavske magistrale u dužini od 24 kilometra i najavio da će uskoro biti otvorena i brza pruga od Subotice do Novog Sada, kao i da će pre kraja 2025. početi da… »
Vučić: Uskoro idemo na veliko povećanje penzija, oko devet odsto
Euronews pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se uskoro ići na povećanje koje će iznositi osam ili devet odsto, čime će prosečna penzija iznositi 465 evra. "Danas je prosečna penzija 426 evra, ali mi sada idemo na veliko povećanje penzija. Ako… »
Uskoro novo povećanje penzija Vučić otkrio koliko će dodatnog novca primati penzioneri
Alo pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će se uskoro ići koje će iznositi osam ili devet odsto, čime će prosečna penzija iznositi 465 evra. - Danas je prosečna penzija 426 evra, ali mi sada idemo na veliko povećanje penzija. Ako idemo na… »
Vučić: Uskoro veliko povećanje penzija
Telegraf pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će se uskoro ići koje će iznositi osam ili devet odsto, čime će prosečna penzija iznositi 465 evra. "Danas je prosečna penzija 426 evra, ali mi sada idemo na veliko povećanje penzija. Ako idemo na… »
Uskoro povećanje penzija, prosečna primanja će biti 465 evra: Važne vesti za najstarije građane
Mondo pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će će uskoro ponovo biti novog povećanja penzija od osam ili devet odsto, čime će prosečna penzija iznositi 465 evra. "Danas je prosečna penzija 426 evra, ali mi sada idemo na veliko povećanje penzija. Ako… »
Vesti dana »

Student DUNP-a: Privatno obezbeđenje upalo na fakultet, nije bilo požara, narušena univerzitetska autonomija
Insajder pre 38 minutajoš 47 povezanih

Nebo se otvara nad Srbijom, popaljeni meteoalarmi! Stižu pljuskovi i jak vetar, oglasio se RHMZ
Alo pre 13 minutajoš 24 povezane

Sednica Skupštine Vojvodine u toku, deo opozicije bojkotuje
Moj Novi Sad pre 23 minutajoš 13 povezanih

RSE: BIA počela nabavku „Cellebrite“kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Nova pre 53 minutajoš 2 povezane

Peto odlaganje primene sankcija NIS-u na 30 dana, Bajatović: Srbija kolateralna šteta, ali ostavljeni uslovi da NIS preživi
Forbes pre 13 minutajoš 10 povezanih