Povezane vesti

Od Beograda do Niša za 2 sata Vučić najavio početak velikih infrastrukturnih projekta za budućnst Srbije: Uskoro otvaramo i…

Od Beograda do Niša za 2 sata Vučić najavio početak velikih infrastrukturnih projekta za budućnst Srbije: Uskoro otvaramo i…

Kurir pre 9 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će do kraja godine biti završen deo Dunavske magistrale u dužini od 24 kilometra i najavio da će uskoro biti otvorena i brza pruga od Subotice do Novog Sada, kao i da će pre kraja 2025. početi da… »
Vučić: Uskoro idemo na veliko povećanje penzija, oko devet odsto

Vučić: Uskoro idemo na veliko povećanje penzija, oko devet odsto

Euronews pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se uskoro ići na povećanje koje će iznositi osam ili devet odsto, čime će prosečna penzija iznositi 465 evra. "Danas je prosečna penzija 426 evra, ali mi sada idemo na veliko povećanje penzija. Ako… »
Uskoro novo povećanje penzija Vučić otkrio koliko će dodatnog novca primati penzioneri

Uskoro novo povećanje penzija Vučić otkrio koliko će dodatnog novca primati penzioneri

Alo pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će se uskoro ići koje će iznositi osam ili devet odsto, čime će prosečna penzija iznositi 465 evra. - Danas je prosečna penzija 426 evra, ali mi sada idemo na veliko povećanje penzija. Ako idemo na… »
Vučić: Uskoro veliko povećanje penzija

Vučić: Uskoro veliko povećanje penzija

Telegraf pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će se uskoro ići koje će iznositi osam ili devet odsto, čime će prosečna penzija iznositi 465 evra. "Danas je prosečna penzija 426 evra, ali mi sada idemo na veliko povećanje penzija. Ako idemo na… »
Uskoro povećanje penzija, prosečna primanja će biti 465 evra: Važne vesti za najstarije građane

Uskoro povećanje penzija, prosečna primanja će biti 465 evra: Važne vesti za najstarije građane

Mondo pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će će uskoro ponovo biti novog povećanja penzija od osam ili devet odsto, čime će prosečna penzija iznositi 465 evra. "Danas je prosečna penzija 426 evra, ali mi sada idemo na veliko povećanje penzija. Ako… »

Vesti dana »