Povezane vesti

Cvetković na FEF Palić: "Lifka" je velika odgovornost, u pripremi film o Golom otoku

Cvetković na FEF Palić: "Lifka" je velika odgovornost, u pripremi film o Golom otoku

Insajder pre 8 dana
Glumac Svetozar Cvetković izjavio je danas na Paliću da mu priznanje "Aleksandar Lifka", koje mu je sinoć uručeno na Letnjoj pozornici Festivala evropskog filma (FEF), predstavlja izuzetnu odgovornost i najavio početak rada na filmu Goli otok, u režiji… »
Svetozar Cvetković: Nismo mi ovde da nekog zabavljamo, ni da se pravimo kao da se ništa ne događa, pa moje jedino sredstvo da…

Svetozar Cvetković: Nismo mi ovde da nekog zabavljamo, ni da se pravimo kao da se ništa ne događa, pa moje jedino sredstvo da…

Nova pre 8 dana
Zahvaljujem se festivalu i svima koji su došli na ideju da dobijem nagradu. Kad mi je Miroslav Mogorović javio da sam dobio priznanje "Aleksandar Lifka" prvo što sam uradio pozvao sam u pomoć veštačku inteligenciju na telefonu i odmah su se pojavila sva… »
Svetozaru Cvetkoviću uručena nagrada “Aleksandar Lifka”

Svetozaru Cvetkoviću uručena nagrada “Aleksandar Lifka”

Subotica.com pre 8 dana
Na Letnjoj pozornici na Paliću, našem proslavljenom glumcu Svetozaru Cvetkoviću uručena je festivalska nagrada “Aleksandar Lifka” za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji, u kategoriji domaćih stvaralaca. Nagradu je uručio direktor festivala… »
"Snimamo filmove da pokažemo srce naroda kome pripadamo" Svetozaru Cvetkoviću uručena nagrada "Aleksandar Lifka"

"Snimamo filmove da pokažemo srce naroda kome pripadamo" Svetozaru Cvetkoviću uručena nagrada "Aleksandar Lifka"

Kurir pre 8 dana
Proslavljenom glumcu Svetozaru Cvetkoviću dodeljena je u nedelju uveče na Paliću festivalska nagrada "Aleksandar Lifka" za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji u kategoriji domaćih stvaralaca. Nagradu je uručio direktor festivala Radoslav… »
Uručena nagrada “Aleksandar Lifka” Svetozaru Cvetkoviću na 32. Festivalu evropskog filma Palić

Uručena nagrada “Aleksandar Lifka” Svetozaru Cvetkoviću na 32. Festivalu evropskog filma Palić

Nedeljnik pre 8 dana
U nedelju, 20. jula na Letnjoj pozornici Palić, našem proslavljenom glumcu Svetozaru Cvetkoviću uručena je festivalska nagrada “Aleksandar Lifka” za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji, u kategoriji domaćih stvaralaca. Nagradu je uručio direktor… »
Glumcu Svetozaru Cvetkoviću uručena nagrada "Aleksandar Lifka" na Paliću

Glumcu Svetozaru Cvetkoviću uručena nagrada "Aleksandar Lifka" na Paliću

Euronews pre 8 dana
Glumcu Svetozaru Cvetkoviću sinoć je na Letnjoj pozornici uručena prestižna nagrada "Aleksandar Lifka" za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji, u okviru 32. Festivala evropskog filma Palić. Primajući nagradu, Cvetković je istakao da priznanje… »
Svetozaru Cvetkoviću nagrada Aleksandar Lifka na Festivalu evropskog filma Palić

Svetozaru Cvetkoviću nagrada Aleksandar Lifka na Festivalu evropskog filma Palić

NIN pre 8 dana
Glumcu Svetozaru Cvetkoviću je u nedelju na 32. Festivalu evropskog filma Palić uručena festivalska nagrada "Aleksandar Lifka" za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji, u kategoriji domaćih stvaralaca. Nagradu je uručio direktor festivala Radoslav… »
Svetozar Cvetković pre 45 godina stao pred filmsku kameru: Poznatom glumcu uručena nagrada "Aleksandar Lifka": Ono najbolje…

Svetozar Cvetković pre 45 godina stao pred filmsku kameru: Poznatom glumcu uručena nagrada "Aleksandar Lifka": Ono najbolje…

Blic pre 8 dana
Sinoć na Letnjoj pozornici Palić, našem proslavljenom glumcu Svetozaru Cvetkoviću uručena je festivalska nagrada “Aleksandar Lifka” za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji, u kategoriji domaćih stvaralaca. Nagradu je uručio direktor festivala… »
Svetozaru Cvetkoviću nagrada na Festivalu evropskog filma Palić

Svetozaru Cvetkoviću nagrada na Festivalu evropskog filma Palić

N1 Info pre 8 dana
Glumcu Svetozaru Cvetkoviću je u nedelju na 32. Festivalu evropskog filma Palić uručena festivalska nagrada "Aleksandar Lifka" za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji, u kategoriji domaćih stvaralaca. Nagradu je uručio direktor festivala Radoslav… »

Telegraf pre 8 dana
U nedelju, 20. jula na Letnjoj pozornici Palić, našem proslavljenom glumcu Svetozaru Cvetkoviću uručena je festivalska nagrada “Aleksandar Lifka” za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji, u kategoriji domaćih stvaralaca. Nagradu je uručio direktor… »

Danas pre 8 dana
Sinoć je na Letnjoj pozornici Palić, našem proslavljenom glumcu Svetozaru Cvetkoviću uručena je festivalska nagrada “Aleksandar Lifka” za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji, u kategoriji domaćih stvaralaca. Nagradu je uručio direktor festivala… »
Glumcu Svetozaru Cvetkoviću uručena nagrada „Aleksandar Lifka” na Paliću

Glumcu Svetozaru Cvetkoviću uručena nagrada „Aleksandar Lifka” na Paliću

Politika pre 8 dana
PALIĆ - Glumcu Svetozaru Cvetkoviću sinoć je na Letnjoj pozornici uručena prestižna nagrada „Aleksandar Lifka” za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji, u okviru 32. Festivala evropskog filma (FAF) Palić. Primajući nagradu, Cvetković je istakao da… »
Svetozaru Cvetkoviću Nagrada Aleksandar Lifka na 32. Festivalu evropskog filma Palić

Svetozaru Cvetkoviću Nagrada Aleksandar Lifka na 32. Festivalu evropskog filma Palić

Beta pre 8 dana
Glumcu Svetozaru Cvetkoviću je u nedelju na 32. Festivalu evropskog filma Palić uručena festivalska nagrada "Aleksandar Lifka" za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji, u kategoriji domaćih stvaralaca. Nagradu je uručio direktor festivala Radoslav… »

Vesti dana »