Povezane vesti
Cvetković na FEF Palić: "Lifka" je velika odgovornost, u pripremi film o Golom otoku
Insajder 21.07.2025
Glumac Svetozar Cvetković izjavio je danas na Paliću da mu priznanje "Aleksandar Lifka", koje mu je sinoć uručeno na Letnjoj pozornici Festivala evropskog filma (FEF), predstavlja izuzetnu odgovornost i najavio početak rada na filmu Goli otok, u režiji… »
Svetozar Cvetković: Nismo mi ovde da nekog zabavljamo, ni da se pravimo kao da se ništa ne događa, pa moje jedino sredstvo da…
Nova 21.07.2025
Zahvaljujem se festivalu i svima koji su došli na ideju da dobijem nagradu. Kad mi je Miroslav Mogorović javio da sam dobio priznanje "Aleksandar Lifka" prvo što sam uradio pozvao sam u pomoć veštačku inteligenciju na telefonu i odmah su se pojavila sva… »
Svetozaru Cvetkoviću uručena nagrada “Aleksandar Lifka”
Subotica.com 21.07.2025
Na Letnjoj pozornici na Paliću, našem proslavljenom glumcu Svetozaru Cvetkoviću uručena je festivalska nagrada “Aleksandar Lifka” za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji, u kategoriji domaćih stvaralaca. Nagradu je uručio direktor festivala… »
"Snimamo filmove da pokažemo srce naroda kome pripadamo" Svetozaru Cvetkoviću uručena nagrada "Aleksandar Lifka"
Kurir 21.07.2025
Proslavljenom glumcu Svetozaru Cvetkoviću dodeljena je u nedelju uveče na Paliću festivalska nagrada "Aleksandar Lifka" za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji u kategoriji domaćih stvaralaca. Nagradu je uručio direktor festivala Radoslav… »
Uručena nagrada “Aleksandar Lifka” Svetozaru Cvetkoviću na 32. Festivalu evropskog filma Palić
Nedeljnik 21.07.2025
U nedelju, 20. jula na Letnjoj pozornici Palić, našem proslavljenom glumcu Svetozaru Cvetkoviću uručena je festivalska nagrada “Aleksandar Lifka” za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji, u kategoriji domaćih stvaralaca. Nagradu je uručio direktor… »
Glumcu Svetozaru Cvetkoviću uručena nagrada "Aleksandar Lifka" na Paliću
Euronews 21.07.2025
Glumcu Svetozaru Cvetkoviću sinoć je na Letnjoj pozornici uručena prestižna nagrada "Aleksandar Lifka" za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji, u okviru 32. Festivala evropskog filma Palić. Primajući nagradu, Cvetković je istakao da priznanje… »
Svetozaru Cvetkoviću nagrada Aleksandar Lifka na Festivalu evropskog filma Palić
NIN 21.07.2025
Glumcu Svetozaru Cvetkoviću je u nedelju na 32. Festivalu evropskog filma Palić uručena festivalska nagrada "Aleksandar Lifka" za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji, u kategoriji domaćih stvaralaca. Nagradu je uručio direktor festivala Radoslav… »
Svetozar Cvetković pre 45 godina stao pred filmsku kameru: Poznatom glumcu uručena nagrada "Aleksandar Lifka": Ono najbolje…
Blic 21.07.2025
Sinoć na Letnjoj pozornici Palić, našem proslavljenom glumcu Svetozaru Cvetkoviću uručena je festivalska nagrada “Aleksandar Lifka” za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji, u kategoriji domaćih stvaralaca. Nagradu je uručio direktor festivala… »
Svetozaru Cvetkoviću nagrada na Festivalu evropskog filma Palić
N1 Info 21.07.2025
Glumcu Svetozaru Cvetkoviću je u nedelju na 32. Festivalu evropskog filma Palić uručena festivalska nagrada "Aleksandar Lifka" za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji, u kategoriji domaćih stvaralaca. Nagradu je uručio direktor festivala Radoslav… »
Uručena nagrada “Aleksandar Lifka” Svetozaru Cvetkoviću na 32. Festivalu evropskog filma Palić
Telegraf 21.07.2025
U nedelju, 20. jula na Letnjoj pozornici Palić, našem proslavljenom glumcu Svetozaru Cvetkoviću uručena je festivalska nagrada “Aleksandar Lifka” za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji, u kategoriji domaćih stvaralaca. Nagradu je uručio direktor… »
Danas 21.07.2025
Sinoć je na Letnjoj pozornici Palić, našem proslavljenom glumcu Svetozaru Cvetkoviću uručena je festivalska nagrada “Aleksandar Lifka” za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji, u kategoriji domaćih stvaralaca. Nagradu je uručio direktor festivala… »
Glumcu Svetozaru Cvetkoviću uručena nagrada „Aleksandar Lifka” na Paliću
Politika 21.07.2025
PALIĆ - Glumcu Svetozaru Cvetkoviću sinoć je na Letnjoj pozornici uručena prestižna nagrada „Aleksandar Lifka” za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji, u okviru 32. Festivala evropskog filma (FAF) Palić. Primajući nagradu, Cvetković je istakao da… »
Svetozaru Cvetkoviću Nagrada Aleksandar Lifka na 32. Festivalu evropskog filma Palić
Beta 21.07.2025
Vesti dana »

Vremenska prognoza: Danas pre podne prolazno naoblačenje, na krajnjem severu sunčano
Beta pre 41 minutajoš 1 povezana

"Nije bilo nijednog incidenta": Direktor policije o okupljanjima širom Srbije: "u 71 opštini prisustvovalo je 70.000 građana"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Vučić na Ubu sa građanima protiv blokada: Moj poziv na dijalog ostaje otvoren
Danas pre 5 satijoš 1 povezana