Повезане вести

"Нисмо се чули": Јован Пејић открио да ли ће се помирити са Еном Чолић: "Причао сам јуче са мајком" (Видео)

"Нисмо се чули": Јован Пејић открио да ли ће се помирити са Еном Чолић: "Причао сам јуче са мајком" (Видео)

Блиц 21.07.2025
Јован Пејић Пеја заузео је синоћ осмо место у ријалитију "Елита 8", а Ена Чолић са којом је био у турбулентној вези заузела је четврто место. Јован Пејић дошао је вечерас на журку са својим оцем Зораном Пејићем Пејом и том… »
Ово је бресквицин брат са којим је ена Чолић била у вези: Млађи је од ње чак 11 година: Истетовиран је и воли бесне машине…

Ово је бресквицин брат са којим је ена Чолић била у вези: Млађи је од ње чак 11 година: Истетовиран је и воли бесне машине…

Блиц 21.07.2025
Ена Чолић (31) заузела је синоћ четврто место у финалу "Елите 8". Ову сезону обележила је и њена веза са Јованом Пејићем, који је од ње млађи 7 година, међутим она је раније била у вези и са момком који је од ње млађи чак 11… »
"Причао је да сам једина жена после соње коју је заволео" Ена демантовала Лукаса и показала његове поруке

"Причао је да сам једина жена после соње коју је заволео" Ена демантовала Лукаса и показала његове поруке

Курир 21.07.2025
Аца Лукас је признао да је био интиман са Еном Чолић и то док је она била у ријалитију. Само два дана након изласка бивша учесница Елите је решила да демантује причу певача. За домаће медије је прокоментарисала његову изјаву и… »
Испливале поруке Аце Лукаса, слао их Ени Чолић! Она објавила: "Ја сам једина жена после Соње коју је заволео"

Испливале поруке Аце Лукаса, слао их Ени Чолић! Она објавила: "Ја сам једина жена после Соње коју је заволео"

Телеграф 21.07.2025
Финалисткиња Елите 8, Ена Чолић, проговорила је о односу са фолкером Ацом Лукасом који је изјавио недавно да је наводно био интиман са њом. Подсетимо, Аца Лукас је изјавио да је Ена била ког њега у кући, да су били интимни… »
" Био сам интиман са Еном Чолић" Шок признање Аце Лукаса, ово су детаљи афере: Била је на свадби мог сина...

" Био сам интиман са Еном Чолић" Шок признање Аце Лукаса, ово су детаљи афере: Била је на свадби мог сина...

Курир 21.07.2025
Аца Лукас познат је ко неко без длаке на језику, а у телевизијским гостовањима често износи информације из приватног живота. Певач је гостујући у једној емисији открио да је био у вези са бившом учесницом Елите Еном Чолић. На… »
"Био сам интиман са еном Чолић, довели су је код мене": Шок признање Аце Лукаса: "Била је и на свадби мог сина"

"Био сам интиман са еном Чолић, довели су је код мене": Шок признање Аце Лукаса: "Била је и на свадби мог сина"

Блиц 21.07.2025
Ена Чолић (31) заузела је четврто место у финалу ријалитија "Елита 8". Ову сезону обележила је и њена веза са Јованом Пејићем, који је од ње млађи 7 година, међутим она је раније била у вези и са момком који је од ње млађи чак… »
Аца Лукас открио све о односу са Еном Чолић: Пеји неће бити добро кад ово чује, потпуно је разоткрио

Аца Лукас открио све о односу са Еном Чолић: Пеји неће бити добро кад ово чује, потпуно је разоткрио

Мондо 21.07.2025
Ена Чолић (31) заузела је четврто место у финалу ријалитија "Елита 8", а ову сезону обележила је и њена веза са Јованом Пејићем, који је од ње млађи 7 година. Међутим, она је раније била у вези и са момком који је од ње млађи… »
Аца Лукас признао да је спавао са Еном Чолић: “Били смо интимни, неко је довео у мој стан”

Аца Лукас признао да је спавао са Еном Чолић: “Били смо интимни, неко је довео у мој стан”

Телеграф 21.07.2025
Ена Чолић (31) заузела је четврто место у финалу ријалитија "Елита 8", а о њеној прошлости сада бруји регион. Ову сезону обележила је и њена веза са Јованом Пејићем, који је од ње млађи 7 година, међутим она је раније била у… »

Вести дана »