Povezane vesti

"Nismo se čuli": Jovan Pejić otkrio da li će se pomiriti sa Enom Čolić: "Pričao sam juče sa majkom" (Video)

"Nismo se čuli": Jovan Pejić otkrio da li će se pomiriti sa Enom Čolić: "Pričao sam juče sa majkom" (Video)

Blic pre 29 dana
Jovan Pejić Peja zauzeo je sinoć osmo mesto u rijalitiju "Elita 8", a Ena Čolić sa kojom je bio u turbulentnoj vezi zauzela je četvrto mesto. Jovan Pejić došao je večeras na žurku sa svojim ocem Zoranom Pejićem Pejom i tom prilikom progovorio je o Eni… »
Ovo je breskvicin brat sa kojim je ena Čolić bila u vezi: Mlađi je od nje čak 11 godina: Istetoviran je i voli besne mašine…

Ovo je breskvicin brat sa kojim je ena Čolić bila u vezi: Mlađi je od nje čak 11 godina: Istetoviran je i voli besne mašine…

Blic pre 30 dana
Ena Čolić (31) zauzela je sinoć četvrto mesto u finalu "Elite 8". Ovu sezonu obeležila je i njena veza sa Jovanom Pejićem, koji je od nje mlađi 7 godina, međutim ona je ranije bila u vezi i sa momkom koji je od nje mlađi čak 11 godina. U pitanju je… »
"Pričao je da sam jedina žena posle sonje koju je zavoleo" Ena demantovala Lukasa i pokazala njegove poruke

"Pričao je da sam jedina žena posle sonje koju je zavoleo" Ena demantovala Lukasa i pokazala njegove poruke

Kurir pre 30 dana
Aca Lukas je priznao da je bio intiman sa Enom Čolić i to dok je ona bila u rijalitiju. Samo dva dana nakon izlaska bivša učesnica Elite je rešila da demantuje priču pevača. Za domaće medije je prokomentarisala njegovu izjavu i pokazala poruke. - Ma, šta… »
Isplivale poruke Ace Lukasa, slao ih Eni Čolić! Ona objavila: "Ja sam jedina žena posle Sonje koju je zavoleo"

Isplivale poruke Ace Lukasa, slao ih Eni Čolić! Ona objavila: "Ja sam jedina žena posle Sonje koju je zavoleo"

Telegraf pre 30 dana
Finalistkinja Elite 8, Ena Čolić, progovorila je o odnosu sa folkerom Acom Lukasom koji je izjavio nedavno da je navodno bio intiman sa njom. Podsetimo, Aca Lukas je izjavio da je Ena bila kog njega u kući, da su bili intimni, ali da je nije voleo. -… »
" Bio sam intiman sa Enom Čolić" Šok priznanje Ace Lukasa, ovo su detalji afere: Bila je na svadbi mog sina...

" Bio sam intiman sa Enom Čolić" Šok priznanje Ace Lukasa, ovo su detalji afere: Bila je na svadbi mog sina...

Kurir pre 30 dana
Aca Lukas poznat je ko neko bez dlake na jeziku, a u televizijskim gostovanjima često iznosi informacije iz privatnog života. Pevač je gostujući u jednoj emisiji otkrio da je bio u vezi sa bivšom učesnicom Elite Enom Čolić. Na pitanje voditelja da li je… »
"Bio sam intiman sa enom Čolić, doveli su je kod mene": Šok priznanje Ace Lukasa: "Bila je i na svadbi mog sina"

"Bio sam intiman sa enom Čolić, doveli su je kod mene": Šok priznanje Ace Lukasa: "Bila je i na svadbi mog sina"

Blic pre 30 dana
Ena Čolić (31) zauzela je četvrto mesto u finalu rijalitija "Elita 8". Ovu sezonu obeležila je i njena veza sa Jovanom Pejićem, koji je od nje mlađi 7 godina, međutim ona je ranije bila u vezi i sa momkom koji je od nje mlađi čak 11 godina, a u pitanju… »
Aca Lukas otkrio sve o odnosu sa Enom Čolić: Peji neće biti dobro kad ovo čuje, potpuno je razotkrio

Aca Lukas otkrio sve o odnosu sa Enom Čolić: Peji neće biti dobro kad ovo čuje, potpuno je razotkrio

Mondo pre 30 dana
Ena Čolić (31) zauzela je četvrto mesto u finalu rijalitija "Elita 8", a ovu sezonu obeležila je i njena veza sa Jovanom Pejićem, koji je od nje mlađi 7 godina. Međutim, ona je ranije bila u vezi i sa momkom koji je od nje mlađi čak 11 godina, a u… »
Aca Lukas priznao da je spavao sa Enom Čolić: “Bili smo intimni, neko je doveo u moj stan”

Aca Lukas priznao da je spavao sa Enom Čolić: “Bili smo intimni, neko je doveo u moj stan”

Telegraf pre 30 dana
Ena Čolić (31) zauzela je četvrto mesto u finalu rijalitija "Elita 8", a o njenoj prošlosti sada bruji region. Ovu sezonu obeležila je i njena veza sa Jovanom Pejićem, koji je od nje mlađi 7 godina, međutim ona je ranije bila u vezi i sa momkom koji je… »

Vesti dana »