Povezane vesti
„Nema straha, dolazim iz zemlje koja je prošla mnoge izazove“ – Micić stigao u Tel Aviv
Sputnik pre 28 dana
Novi košarkaš Hapoela iz Tel Aviva Vasilije Micić rekao je po dolasku u Izrael da se oseća bezbedno i da je oduvek želeo da sarađuje sa trenerom Dimitrisom Itudisom. „Srećan sam što se sve realizovalo. Želeo sam da budem deo novog projekta, tima koji… »
"Dolazim iz zemlje koja je prošla kroz mnoge nedaće i izazove"Micić stigao u Tel Aviv, pa odmah spomenuo Srbiju - ne plaši se…
Kurir pre 28 dana
Odmah po sletanju na aerodrom, Micić je porazgovarao sa lokalnim medijima "Ideja je bila da budem deo jednog novog projekta i da budem u timu koji želi da stvori nešto za budućnost. Imao sam kontakt sa Dimitrisom Itudisom još davno u vezi sa idejom da… »
Micić: Oduvek sam želeo da radim sa trenerom Dimitrisom Itudisom
RTS pre 28 dana
Novi košarkaš Hapoela iz Tel Aviva Vasilije Micić rekao je po dolasku u Izrael da se oseća bezbedno i da je oduvek želeo da sarađuje sa trenerom Dimitrisom Itudisom. Reprezentativac Srbije je potpisao trogodišnji ugovor sa debitantom u Evroligi, a… »
Micić otkrio zbog čega je potpisao za Hapoel (foto, video)
Sportski žurnal pre 28 dana
- Srećan sam što se sve realizovalo. Želeo sam da budem deo novog projekta, tima koji gradi budućnost - rekao je Micić izraelskim medijima. Novi plejmejkera Hapoela iz Tel Aviva Vasilije Micić rekao je po dolasku u Izrael da se oseća bezbedno i da je… »
"Ja sam iz Srbije, u Izraelu je bezbedno za mene": Vasilije Micić sleteo u Tel Aviv i šokirao izjavom
Mondo pre 28 dana
Doleteo je Vasilije Micić u Izrael i odmah je rekao da se oseća bezbedno. Došao je prvi put u Tel Aviv ovog ponedeljka nakon potpisivanja ugovora, a stigao je u kratku posetu vlasniku kluba Oferu Janaju i izvršnom direktoru Cakiju Rajnštajnu. Micić koga… »
Micić stigao u Tel aviv: Oduvek sam želeo da radim sa Itudisom, pravo vreme da dođem u Izrael
Dnevnik pre 28 dana
Novi košarkaš Hapoela iz Tel Aviva Vasilije Micić rekao je po dolasku u Izrael da se oseća bezbedno i da je oduvek želeo da sarađuje sa trenerom Dimitrisom Itudisom. – Srećan sam što se sve realizovalo. Želeo sam da budem deo novog projekta, tima koji… »
Vasilije Micić: Ovo je pravi trenutak da dođem u Izrael
Sport klub pre 28 dana
Prva zvezda ovog prelaznog roka Vasilije Micić doleteo je u Tel Aviv gde se susreo sa navijačima Hapoela. Reprezentativac Srbije potpisao je trogodišnji ugovor sa debitantom u Evroligi, kojim je postao najplaćeniji igrač u tom takmičenju. To je izazvalo… »
"Ja dolazim iz Srbije"! Vasilije Micić otkrio zbog čega je izabrao Tel Aviv
Večernje novosti pre 28 dana
Novi košarkaš Hapoela iz Tel Aviva Vasilije Micić rekao je po dolasku u Izrael da se oseća bezbedno i da je oduvek želeo da sarađuje sa trenerom Dimitrisom Itudisom. FOTO: Tanjug/AP "Srećan sam što se sve realizovalo. Želeo sam da budem deo novog… »
Micić se ne plaši: "Dolazim iz zemlje..." VIDEO
B92 pre 28 dana
Srpski košarkaš Vasilije Micić govorio je prvi put za izraelske medije po dolasku u Hapoel. Micić je sleteo u Tel Aviv, ogrnuo šal, a onda i porazgovarao sa lokalnim novinarima. Dugo se spekulisalo gde će dvostruki MVP Evrolige, a kontakt sa trenerom… »
Euforija u Tel avivu: Reprezentativac Srbije stigao na predstavljanje!
Kurir pre 28 dana
Reprezentativac Srbije Vasilije Micić doputovao je u Tel Aviv gde će zvanično biti predstavljen kao novi igrač Hapoela. Podsetimo, iskusni plejmejker potpisao je trogodišnji ugovor sa debitantom u Evroligi vredan neverovatnih 14 miliona evra i tako… »
Micić odmah ogrnuo šal FOTO
B92 pre 28 dana
Srpski košarkaš Vasilije Micić stigao je u Tel Aviv, gde će se pridružiti novom timu, Hapoelu. Saga je završena minule sedmice, a bivši MVP Evrolige je sleteo u Izrael, odmah ogrnuvši šal novog kluba. Kako navode mediji, Micić će potpisati trogodišnji… »
Euforija može da počne - Vasa Micić sa šalom stigao u Tel Aviv
Sportske.net pre 28 dana
Vasilije Micić stigao je u Tel Aviv, objavio je Hapoel. Srpski bek je potpisao trogodišnji ugovor sa timom iz Tel Aviva i postao najplaćeniji igrač Evrolige. Dao je Micić izjavu odmah po dolasku u zemlju. "Veoma sam uzbuđen što se pridružujem Hapoelu iz… »
Vasa Micić je senzacija u Izraelu, Srbin doleteo i šokirao sve: "Znam, samo crvena“
Telegraf pre 28 dana
Nakon što je potpisao za Hapoel iz Tel Aviva i uzdrmao evropsku košarkašku scenu, Vasilije Micić (31), stigao je noćas u Izrael. Srpski plejmejker visok 1,96 m potpisao je istorijski trogodišnji ugovor vredan 18 miliona dolara i postao novo veliko ime… »
Vesti dana »

Protesti u Srbiji: Pritvor osumnjičenima za napad na "Kobre", studenti za večeras najavili nove proteste
NIN pre 12 minutajoš 42 povezane

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 46 povezanih

Radar: Italijanski IT stručnjak bio među zatočenicima JZO u garaži Vlade kada je Nikolini prećeno silovanjem
N1 Info pre 2 satajoš 4 povezane

Aleksić (NPS) pisao međunarodnoj zajednici, traži da ne žmure na kršenje ljudskih prava u Srbiji
Beta pre 22 minutajoš 22 povezane