Povezane vesti
Od učionice do fronta: Ruski maturanti koji se bore i ginu u Ukrajini
BBC News 21.07.2025
Bonusi i patriotska propaganda podstiču ruske 18-godišnjake da preskoče služenje obaveznog vojnog roka i prijave se u redovnu vojsku. Istraga BBC-ja na ruskom otkrila je da je u protekle dve godine najmanje 240 18-godišnjih Rusa poginulo u borbama u… »
Danas 21.07.2025
Istraga BBC-ja na ruskom otkrila je da je u protekle dve godine najmanje 240 18-godišnjih Rusa poginulo u borbama u Ukrajini. Mnogi od njih su se prijavili odmah po završavanju škole iskoristivši nova pravila. Ona im omogućuju da izbegnu služenje… »
Južne vesti 21.07.2025
BBC/VK Aleksandar i Vitalij Istraga BBC-ja na ruskom otkrila je da je u protekle dve godine najmanje 240 18-godišnjih Rusa poginulo u borbama u Ukrajini. Mnogi od njih su se prijavili odmah po završavanju škole iskoristivši nova pravila. Ona im omogućuju… »
NIN 21.07.2025
Istraga BBC-ja na ruskom otkrila je da je u protekle dve godine najmanje 240 18-godišnjih Rusa poginulo u borbama u Ukrajini. Mnogi od njih su se prijavili odmah po završavanju škole iskoristivši nova pravila. Ona im omogućuju da izbegnu služenje… »
Radio 021 21.07.2025
Bonusi i patriotska propaganda podstiču ruske 18-godišnjake da preskoče služenje obaveznog vojnog roka i prijave se u redovnu vojsku. BBC/VK Aleksandar i Vitalij Istraga BBC-ja na ruskom otkrila je da je u protekle dve godine najmanje 240 18-godišnjih… »
Vesti dana »
Završni ispit iz srpskog protekao bez problema. na raspolaganju oko 5.350 mesta u srednjim školama
Gradski portal 018 pre 4 satijoš 79 povezanih
Dramatično: Veliki požar izbio na području Mostara, preti da blokira autoput ka Sarajevu
Telegraf pre 3 satajoš 81 povezana
Tramp hvali Makrona: On je moj poseban prijatelj, Francuska je velika zemlja
Večernje novosti pre 32 minutajoš 31 povezana
Dve majke u Bečeju stupile u štrajk glađu zbog prava dece sa smetnjama u razvoju
Šabačke novosti pre 4 satijoš 9 povezanih
Vučić u Tbilisiju: Srbija ostaje posvećena izgradnji partnerstva sa Gruzijom
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih