Povezane vesti
Od učionice do fronta: Ruski maturanti koji se bore i ginu u Ukrajini
BBC News pre 7 dana
Bonusi i patriotska propaganda podstiču ruske 18-godišnjake da preskoče služenje obaveznog vojnog roka i prijave se u redovnu vojsku. Istraga BBC-ja na ruskom otkrila je da je u protekle dve godine najmanje 240 18-godišnjih Rusa poginulo u borbama u… »
Radio 021 pre 7 dana
Bonusi i patriotska propaganda podstiču ruske 18-godišnjake da preskoče služenje obaveznog vojnog roka i prijave se u redovnu vojsku. BBC/VK Aleksandar i Vitalij Istraga BBC-ja na ruskom otkrila je da je u protekle dve godine najmanje 240 18-godišnjih… »
NIN pre 7 dana
Istraga BBC-ja na ruskom otkrila je da je u protekle dve godine najmanje 240 18-godišnjih Rusa poginulo u borbama u Ukrajini. Mnogi od njih su se prijavili odmah po završavanju škole iskoristivši nova pravila. Ona im omogućuju da izbegnu služenje… »
Danas pre 7 dana
Istraga BBC-ja na ruskom otkrila je da je u protekle dve godine najmanje 240 18-godišnjih Rusa poginulo u borbama u Ukrajini. Mnogi od njih su se prijavili odmah po završavanju škole iskoristivši nova pravila. Ona im omogućuju da izbegnu služenje… »
Južne vesti pre 7 dana
BBC/VK Aleksandar i Vitalij Istraga BBC-ja na ruskom otkrila je da je u protekle dve godine najmanje 240 18-godišnjih Rusa poginulo u borbama u Ukrajini. Mnogi od njih su se prijavili odmah po završavanju škole iskoristivši nova pravila. Ona im omogućuju… »
Vesti dana »

Trgovinski sporazum SAD i EU: Da li se turbulencija završila, kako ovo može uticati na Srbiju?
Mondo pre 24 minutajoš 26 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 1 satjoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 53 povezane

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 5 satijoš 23 povezane