Повезане вести
Од учионице до фронта: Руски матуранти који се боре и гину у Украјини
BBC News 21.07.2025
Бонуси и патриотска пропаганда подстичу руске 18-годишњаке да прескоче служење обавезног војног рока и пријаве се у редовну војску. Истрага ББЦ-ја на руском открила је да је у протекле две године најмање 240 18-годишњих Руса… »
Данас 21.07.2025
Истрага ББЦ-ја на руском открила је да је у протекле две године најмање 240 18-годишњих Руса погинуло у борбама у Украјини. Многи од њих су се пријавили одмах по завршавању школе искористивши нова правила. Она им омогућују да… »
Јужне вести 21.07.2025
ББЦ/ВК Александар и Виталиј Истрага ББЦ-ја на руском открила је да је у протекле две године најмање 240 18-годишњих Руса погинуло у борбама у Украјини. Многи од њих су се пријавили одмах по завршавању школе искористивши нова… »
НИН 21.07.2025
Истрага ББЦ-ја на руском открила је да је у протекле две године најмање 240 18-годишњих Руса погинуло у борбама у Украјини. Многи од њих су се пријавили одмах по завршавању школе искористивши нова правила. Она им омогућују да… »
Радио 021 21.07.2025
Бонуси и патриотска пропаганда подстичу руске 18-годишњаке да прескоче служење обавезног војног рока и пријаве се у редовну војску. ББЦ/ВК Александар и Виталиј Истрага ББЦ-ја на руском открила је да је у протекле две године… »
Вести дана »
"Два лица приведена": Огласио се МУП након инцидента у Новом Саду испред Бановине: "Гађали и вређали службена лица"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
"Говорила је да ће ми неко сломити ноге и покупити аутом" Хана проговорила о Ситиним претњама, сва се тресла у студију! (фото)
Ало пре 34 минутајош 4 повезане
(Фото, видео) од заглављеног штапића у уху до убода ексера: Почела са радом ноћна смена у домовима здравља у Србији: Ево због чега су се све грађани вечерас јавили
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана