Povezane vesti
Od učionice do fronta: Ruski maturanti koji se bore i ginu u Ukrajini
BBC News 21.07.2025
Bonusi i patriotska propaganda podstiču ruske 18-godišnjake da preskoče služenje obaveznog vojnog roka i prijave se u redovnu vojsku. Istraga BBC-ja na ruskom otkrila je da je u protekle dve godine najmanje 240 18-godišnjih Rusa poginulo u borbama u… »
Danas 21.07.2025
Istraga BBC-ja na ruskom otkrila je da je u protekle dve godine najmanje 240 18-godišnjih Rusa poginulo u borbama u Ukrajini. Mnogi od njih su se prijavili odmah po završavanju škole iskoristivši nova pravila. Ona im omogućuju da izbegnu služenje… »
Južne vesti 21.07.2025
BBC/VK Aleksandar i Vitalij Istraga BBC-ja na ruskom otkrila je da je u protekle dve godine najmanje 240 18-godišnjih Rusa poginulo u borbama u Ukrajini. Mnogi od njih su se prijavili odmah po završavanju škole iskoristivši nova pravila. Ona im omogućuju… »
Radio 021 21.07.2025
Bonusi i patriotska propaganda podstiču ruske 18-godišnjake da preskoče služenje obaveznog vojnog roka i prijave se u redovnu vojsku. BBC/VK Aleksandar i Vitalij Istraga BBC-ja na ruskom otkrila je da je u protekle dve godine najmanje 240 18-godišnjih… »
NIN 21.07.2025
Istraga BBC-ja na ruskom otkrila je da je u protekle dve godine najmanje 240 18-godišnjih Rusa poginulo u borbama u Ukrajini. Mnogi od njih su se prijavili odmah po završavanju škole iskoristivši nova pravila. Ona im omogućuju da izbegnu služenje… »
Vesti dana »
Tabaković (NBS): Sekundarne sankcije značile bi obustavu svih plaćanja, ne želim da kažem ništa o specijalnoj operaciji
Danas pre 0 minutajoš 40 povezanih
NBS je dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a
Forbes pre 55 minutajoš 60 povezanih
(BLOG) Posle prekida štrajka glađu: Dijana Hrka i Milomir Jaćimović i dalje u šatorima
N1 Info pre 25 minutajoš 14 povezanih
Rusi pristali da prodaju svoj deo u NIS-u! Ministarka Đedović Handanović prvi put o trećoj strani u pregovorima (video)
Kurir pre 25 minutajoš 24 povezane
Sledi nam kratko otopljenje, a onda nagli pad temperature uz kišu i sneg: Nova prognoza RHMZ-a
Mondo pre 1 satjoš 48 povezanih