Повезане вести

Наш певач продаје кућу од 257 квадрата: „Имам један услов за новог власника“

Наш певач продаје кућу од 257 квадрата: „Имам један услов за новог власника“

Нова 21.07.2025
Поред објекта који продаје, музичар поседује још две важне некретнине, кућу у Прокупљу и дедовину у селу на југу Србије. Мики Мећава продаје некретнину у општини Лучани, сазнаје Курир. Певач је дао оглас на интернету да продаје… »
Наш певач продаје лукс стан у Лучанима и има један услов: Некретнина има 257 квадрата: "Жао ми је што то морам да урадим"

Наш певач продаје лукс стан у Лучанима и има један услов: Некретнина има 257 квадрата: "Жао ми је што то морам да урадим"

Блиц 21.07.2025
Певач Мики Мећава одлучио је да прода стан који поседује у Лучанима. Наиме, Мики Мећава је дао оглас на интернету да продаје стан који је донедавно издавао. У питању је објекат од 257 квадрата која се налази у центру града… »
Мики Мећава продаје лукс стан у лучанима! Некретнина има 257 квадрата, а само са певачем мора да се преговара о цени

Мики Мећава продаје лукс стан у лучанима! Некретнина има 257 квадрата, а само са певачем мора да се преговара о цени

Курир 21.07.2025
Мики Мећава продаје некретнину у општини Лучани,екслузивно сазнаје Курир. Певач је дао оглас на интернету да продаје животни простор који је донедавно издавао. У питању је објекат од 257 квадрата која се налази у центру града… »

Вести дана »