Povezane vesti
Predsedniče, u interesu države je da izbori budu sad
Nova pre 3 dana
"Izbori će biti raspisani u skladu sa zakonom kada to bude odgovaralo državi, a ne bilo čijim partijskim interesima", izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u trenutku kad je jasno da izlazak na birališta nije u interesu isključivo njegovog SNS… »
Vučić: Izbori će biti raspisani u skladu sa zakonom, kada to Srbiji bude odgovaralo
NIN pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će izbori biti raspisani u skladu sa zakonom, ne u trenutku kada bude odgovaralo nekoj političkoj partiji ili nečijim partikularnim interesima već kad to bude odgovaralo državi Srbiji. On je rekao i da u… »
Vučić: U Srbiji neće biti građanskog rata, hteli su u Srbiji poslušničko rukovodstvo
Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
a to je da se ponovo napravi balans u regionu, da se spreči da Srbija štrči, kao i da se u Srbiji uspostavi poslušničko rukovodstvo. „Najvažnije mi je da kažem građanima Srbije, pošto sam video da deo ljudi ima tu vrstu sumnje ili straha, strepnje da će… »
VUČIĆ: Izbori će biti raspisani u skladu sa zakonom, kada to Srbiji bude odgovaralo
Glas juga pre 4 dana
„Mi sada imamo Ekspo, mi moramo da guramo stvari napred, moramo da napravimo sve to, a onda, videćemo. Oni su favoriti, ja to stvarno mislim. Zašto bi ljudi s lakoćom glasali posle 13, 14 ili 15 godina za nekoga. Mnogo je teško nekom ostati veran posle… »
Vesti dana »

Građanima masovno stiže hitno SMS upozorenje: Rhmz-a i MUP-a Vrhunac je toplotnog talasa, a stižu i oluje sa jakim vetrom i krupnim gradom!
Blic pre 25 minutajoš 55 povezanih

Izabrani novi predsednik i potpredsednik Odbora direktora kompanije NIS
Biznis.rs pre 10 minutajoš 21 povezana

Francuska najavljuje priznanje Palestine, SAD kritikuju, Velika Britanija podržava
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 14 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 196 dinara, benzin 177 dinara do 1. avgusta
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 27 povezanih