Повезане вести
Председниче, у интересу државе је да избори буду сад
Нова 21.07.2025
"Избори ће бити расписани у складу са законом када то буде одговарало држави, а не било чијим партијским интересима", изјавио је председник Србије Александар Вучић, у тренутку кад је јасно да излазак на биралишта није у интересу… »
Вучић: Избори ће бити расписани у складу са законом, када то Србији буде одговарало
НИН 21.07.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће избори бити расписани у складу са законом, не у тренутку када буде одговарало некој политичкој партији или нечијим партикуларним интересима већ кад то буде одговарало држави… »
Вучић: У Србији неће бити грађанског рата, хтели су у Србији послушничко руководство
Глас Западне Србије 21.07.2025
а то је да се поново направи баланс у региону, да се спречи да Србија штрчи, као и да се у Србији успостави послушничко руководство. „Најважније ми је да кажем грађанима Србије, пошто сам видео да део људи има ту врсту сумње… »
ВУЧИЋ: Избори ће бити расписани у складу са законом, када то Србији буде одговарало
Глас југа 21.07.2025
„Ми сада имамо Експо, ми морамо да гурамо ствари напред, морамо да направимо све то, а онда, видећемо. Они су фаворити, ја то стварно мислим. Зашто би људи с лакоћом гласали после 13, 14 или 15 година за некога. Много је тешко… »
Вести дана »
Мацут: Живот у Србији потпуно нормалан, фасцинантан је рад Вучића
Радио 021 пре 28 минутајош 15 повезаних
Уживо Руси покренули велики напад; Лансирана хиперсонична ракета; Спрема се потпуна елиминација ВИДЕО
Б92 пре 53 минутајош 15 повезаних
Вориорси славили у Кливленду: Голден Стејт бољи од Кавалирса (видео)
Курир пре 12 минутајош 20 повезаних
ВИДЕО Изгорео ноћни клуб у Индији: Страдало најмање 25 људи, међу њима и туристи
Радио 021 пре 18 минутајош 9 повезаних