Povezane vesti
Predsedniče, u interesu države je da izbori budu sad
Nova 21.07.2025
"Izbori će biti raspisani u skladu sa zakonom kada to bude odgovaralo državi, a ne bilo čijim partijskim interesima", izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u trenutku kad je jasno da izlazak na birališta nije u interesu isključivo njegovog SNS… »
Vučić: Izbori će biti raspisani u skladu sa zakonom, kada to Srbiji bude odgovaralo
NIN 21.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će izbori biti raspisani u skladu sa zakonom, ne u trenutku kada bude odgovaralo nekoj političkoj partiji ili nečijim partikularnim interesima već kad to bude odgovaralo državi Srbiji. On je rekao i da u… »
Vučić: U Srbiji neće biti građanskog rata, hteli su u Srbiji poslušničko rukovodstvo
Glas Zapadne Srbije 21.07.2025
a to je da se ponovo napravi balans u regionu, da se spreči da Srbija štrči, kao i da se u Srbiji uspostavi poslušničko rukovodstvo. „Najvažnije mi je da kažem građanima Srbije, pošto sam video da deo ljudi ima tu vrstu sumnje ili straha, strepnje da će… »
VUČIĆ: Izbori će biti raspisani u skladu sa zakonom, kada to Srbiji bude odgovaralo
Glas juga 21.07.2025
„Mi sada imamo Ekspo, mi moramo da guramo stvari napred, moramo da napravimo sve to, a onda, videćemo. Oni su favoriti, ja to stvarno mislim. Zašto bi ljudi s lakoćom glasali posle 13, 14 ili 15 godina za nekoga. Mnogo je teško nekom ostati veran posle… »
Vesti dana »
Toliko je bila lepa, da je morala da glumi čudovište: Kadijević za Leptiricu izabrao Mirjanu, ona na smrt prepala čoveka
Mondo pre 7 minutajoš 23 povezane
Pilot zaplakao posle drame u avionu Rajanera: Putnik iz Srbije umalo ispao kroz prozor, otkriveni novi detalji drame
Mondo pre 1 satjoš 57 povezanih
Jedna reč je sasvim dovoljna! Vimbldon se oglasio zbog Sinerove pobede nad Đokovićem! Pogledajte objavu koja je "zapalila" mreže!
Kurir pre 28 minutajoš 46 povezanih
Skupština usvojila zakone o roditeljima-negovateljima, o oružju i municiji, izmene Krivičnog zakonika
RTS pre 2 satajoš 44 povezane