Povezane vesti

"Mi sada idemo na veliko povećanje" Predsednik Vučić obradovao sve penzionere u Srbiji! Evo kolika će biti prosečna penzija…

"Mi sada idemo na veliko povećanje" Predsednik Vučić obradovao sve penzionere u Srbiji! Evo kolika će biti prosečna penzija…

Kurir pre 9 dana
"Danas je prosečna penzija 426 evra, ali mi sada idemo na veliko povećanje penzija. Ako idemo na devet odsto povećanje penzija ili osam, devet to vam je još 40 evra, znači - to će da vam ide na 465 evra", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji… »
Koliko će iznositi penzije posle povećanja krajem godine? Detaljna računica, najavljen značajan rast

Koliko će iznositi penzije posle povećanja krajem godine? Detaljna računica, najavljen značajan rast

Blic pre 8 dana
Novo povećanje penzija naše najstarije građane očekuje se krajem godine. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je najavio da bi novo povećanje moglo iznositi osam ili devet odsto, a mi vam u nastavku vam donosimo detaljnu računicu. Ukoliko penzije… »
Uskoro rastu penzije, evo i za koliko! To je juče najavio predsednik, suma nije mala

Uskoro rastu penzije, evo i za koliko! To je juče najavio predsednik, suma nije mala

Alo pre 8 dana
Predsednik Vučić Aleksandar Vučić sinoć je obradovao sve penzionere u Srbiji! "Danas je prosečna penzija 426 evra, ali mi sada idemo na veliko povećanje penzija. Ako idemo na devet odsto povećanje penzija ili osam, devet to vam je još 40 evra, znači - to… »
Vučić najavio veliko povećanje penzija: "Penzioneri će dobijati sve više"

Vučić najavio veliko povećanje penzija: "Penzioneri će dobijati sve više"

Blic pre 9 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će će uskoro ponovo biti novog povećanja penzija od osam ili devet odsto, čime će prosečna penzija iznositi 465 evra. - Danas je prosečna penzija 426 evra, ali mi sada idemo na veliko povećanje penzija… »

Vesti dana »