Povezane vesti

Gastoz progovorio o bivšoj koja ga je optužila za silovanje! Nađa tvrdi da ju je reper zlostavljao, a on sad otvorio dušu…

Gastoz progovorio o bivšoj koja ga je optužila za silovanje! Nađa tvrdi da ju je reper zlostavljao, a on sad otvorio dušu…

Kurir pre 8 dana
Nakon deset meseci intenzivne borbe i boravka u Beloj kući, Nenad Marinković Gastoz izašao je kao pobednik "Elite 8", čime je u svoju bogatu rijaliti karijeru upisao i treću zvaničnu pobedu u ovom formatu. U razgovoru sa novinarima osvrnuo se na… »
"Gastoz i ja nismo zajedno..." Anđela progovorila o pobedniku Elite: Evo u kakvom su odnosu "Pisao mi je..."

"Gastoz i ja nismo zajedno..." Anđela progovorila o pobedniku Elite: Evo u kakvom su odnosu "Pisao mi je..."

Telegraf pre 8 dana
Drugoplasirana u finalub Elite Anđela Đuričić progovorila je na niz tema koje intrigiraju javnost. Bivša zadrugarka ne krije činjenicu da je u rijaliti ušla zbog novca. - Motiv mog ulaska bio je novac i ne kajem se što sam učestvovala u ovoj sezoni… »
Anđela konačno otkrila istinu o odnosu sa gastozom! Otvorila dušu i priznala kakav je plan spremila, raskrinkani svi detalji

Anđela konačno otkrila istinu o odnosu sa gastozom! Otvorila dušu i priznala kakav je plan spremila, raskrinkani svi detalji

Kurir pre 8 dana
Rijaliti zvezda Anđela Đuričić izašla je iz rijalitija kao vicešampionka, a svojim učešćem ove sezone izuzetno je zadovoljna. Kako kaže, njena porodica nema nikakve zamerke na ponašanje tokom prethodnih deset meseci, što joj je najvažnije. Anđela ne… »
Anđela kreće u posao! Nagrada iz Elite biće samo početak, sprema ozbiljan plan, raskrinkani svi detalji

Anđela kreće u posao! Nagrada iz Elite biće samo početak, sprema ozbiljan plan, raskrinkani svi detalji

Alo pre 8 dana
Anđela ne krije da je motiv njenog ulaska u rijaliti bio novac. Rijaliti zvezda Anđela Đuričić izašla je iz rijalitija kao vicešampionka, a svojim učešćem ove sezone izuzetno je zadovoljna. Kako kaže, njena porodica nema nikakve zamerke na ponašanje… »
"Bože me sačuvaj": Gastoz gledao intimni snimak Anđele Đuričić, ovo je njegova reakcija

"Bože me sačuvaj": Gastoz gledao intimni snimak Anđele Đuričić, ovo je njegova reakcija

Mondo pre 8 dana
Gastoz je sa Anđelom Đuričić vezu započeo upravo u Zadruzi 8 Eliti, a tokom rijalitija se često pričao o intimnom snimku njegove devojke. Kako kaže, on ga je odgledao kada je napustio rijaliti "Jao Bože me sačuvaj. U jednom minutu sam pogledao sve… »
Evo na šta će Anđela Đuričić potrošiti novac od Elite: Dobila 50.000 evra, u planu ima ozbiljnu investiciju

Evo na šta će Anđela Đuričić potrošiti novac od Elite: Dobila 50.000 evra, u planu ima ozbiljnu investiciju

Telegraf pre 8 dana
Rijaliti zvezda Anđela Đuričić izašla je iz rijalitija kao vicešampion, a svojim učešćem je ovog puta prezadovoljna. Njena porodica, kako kaže, nema zamerke na njeno ponašanje tokom proteklih deset meseci, što joj je najvažnije. Anđela ne krije da je… »
Gastoz odgledao intimni snimak Anđele Đuričić: Ovo je njegova reakcija: "u jednom minutu sam video sve"

Gastoz odgledao intimni snimak Anđele Đuričić: Ovo je njegova reakcija: "u jednom minutu sam video sve"

Blic pre 8 dana
Pobednik "Zadruge 8 Elite", Nenad Marinković Gastoz je priznao da je odgledao intimni snimak Anđele Đuričić o kom se često pričalo u "Zadruzi 8 Eliti". Gastoz je, naime, sa Anđelom Đuričić vezu započeo upravo u " Zadruzi 8 Eliti", a tokom rijalitija se… »
Anđela neće zadržati 50.000 € koje je osvojila u eliti! Otkriveno šta mora da uradi s novcem: Plaća greške iz prošlosti…

Anđela neće zadržati 50.000 € koje je osvojila u eliti! Otkriveno šta mora da uradi s novcem: Plaća greške iz prošlosti…

Kurir pre 8 dana
Veliko finale "Elite 8" održano je u subotu 19. jula, a pobedu je odneo jedan od favorita Nenad Marinković Gastoz. Jutjuber i rijaliti veteran svojoj kući otišao je bogatiji za 100.000 evra. Visoko drugo mesto zauzela je Gastozova devojka Anđela Đuričić… »
Anđela s pavlom jovanovićem otišla sa žurke, Gastoz pobesneo: U Šimanovcima haos, pobednik viče: Ne znam gde je!

Anđela s pavlom jovanovićem otišla sa žurke, Gastoz pobesneo: U Šimanovcima haos, pobednik viče: Ne znam gde je!

Kurir pre 8 dana
Sinoć je u Beloj kući gde su učesnici Elite 8 proveli 10 meseci napravljena žurka povodom završetka rijalitja. Pobednik Elite 8, Nenad Marinković Gastoz stigao je sinoć na žurku, a kako prenose domaći mediji pobednik Elite 2024/25 je pobesneo. Nenad… »
Anđela Đuričić neće zadržati 50.000 evra: Evo šta će uraditi sa novcem koji je osvojila u "Eliti 8"

Anđela Đuričić neće zadržati 50.000 evra: Evo šta će uraditi sa novcem koji je osvojila u "Eliti 8"

Blic pre 8 dana
Anđela Đuričić je osvojila drugo mesto u finalu "Zadruge 8 Elite" i kao nagradu dobila 50.000 evra, dok je pobedu odneo Nenad Marinković Gastoz i osvojio 100.000 evra. Na društvenim mrežama su počele da kruže priče da Anđela Đuričić upravo tih 50.000… »
Prva reakcija gastoza na anđeline eksplicitne video snimke: Nenad pogledao sporan sadržaj, pa javno dao sud

Prva reakcija gastoza na anđeline eksplicitne video snimke: Nenad pogledao sporan sadržaj, pa javno dao sud

Kurir pre 8 dana
Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz izašli su rame uz rame u finalnoj noći. Iako je on priželjkivao njenu pobedu, dogodila se upravo njemu. Odnos nisu definisali iako su u dobrim odnosima ostali nakon raskida, a Đuričićevu je najviše brinulo šta će… »
Gastoz čuo da je Anđela sa Pavlom otišla sa žurke, pa napravio haos u šimanovcima: Otkriveno sa kim je on pred zoru otišao kući…

Gastoz čuo da je Anđela sa Pavlom otišla sa žurke, pa napravio haos u šimanovcima: Otkriveno sa kim je on pred zoru otišao kući…

Blic pre 8 dana
Sinoć je održana žurka u "Zadruzi 8 Eliti", a pobednik rijalitija Nenad Marinković Gastoz je navodno pobesneo zbog Anđele Đuričić koja je pre njega napustila slavlje. - Tozla je imao jedan super komentar, a to je da sam zapušio mnoga usta. Cela priča da… »
Anđela i Pavle otišli sa Pinkove žurke Gastozu iza leđa? Pobesneo kad je čuo, pa usledio preokret

Anđela i Pavle otišli sa Pinkove žurke Gastozu iza leđa? Pobesneo kad je čuo, pa usledio preokret

Mondo pre 8 dana
Pobednik Elite 8, Nenad Marinković Gastoz, stigao je sinoć na žurku koja je bila upriličena u Beloj kući. Tom prilikom porazgovarao je sa voditeljkom Mašom Mihailović i otkrio neke zanimljive detalje. "Tozla je imao jedan super komentar, a to je da sam… »
Evo sa kim je Gastoz otišao sa žurke: U cik zore snimljen sa njom! Anđela prva otišla sa Pavlom, a onda... Šok

Evo sa kim je Gastoz otišao sa žurke: U cik zore snimljen sa njom! Anđela prva otišla sa Pavlom, a onda... Šok

Telegraf pre 8 dana
Sinoć se na dobro poznatom imanju u Šimanovcima održala žurka povodom kraja osme sezone "Elite". Pobedu je odneo Nenad Marinković Gastoz, dok je kao drugoplasirana završila njegova partnerka Anđela Đuričić. Oni su sve vreme bili u centru pažnje, a na… »
Anđela i pavle zajedno otišli sa žurke? Gastoz saznao i ostao zatečen, ovo nije očekivao

Anđela i pavle zajedno otišli sa žurke? Gastoz saznao i ostao zatečen, ovo nije očekivao

Alo pre 8 dana
Njegov komentar je zbunio sve. Pobednik Elite 8, Nenad Marinković Gastoz sinoć je nakon intervjua u studiju stigao u Belu kuću na žurku. Tom prilikom progovorio je o svom učešću i pobedi, nakon čega se dotakao i Anđele Đuričić sa kojom je bio u emotivnom… »
Anđela sa žurke otišla sa Pavlom Jovanovićem, Gastoz pobesneo i počeo da divlja: Nastao haos u Šimanovcima

Anđela sa žurke otišla sa Pavlom Jovanovićem, Gastoz pobesneo i počeo da divlja: Nastao haos u Šimanovcima

Telegraf pre 8 dana
Pobednik Elite 8, Nenad Marinković Gastoz stigao je sinoć na žurku koja je bila upriličena u Beloj kući, ali je i pobesneo. Tom prilikom porazgovarao je sa voditeljkom Mašom Mihailović i otkrio neke zanimljive detalje. - Tozla je imao jedan super… »

Vesti dana »