Повезане вести

Гастоз проговорио о бившој која га је оптужила за силовање! Нађа тврди да ју је репер злостављао, а он сад отворио душу…

Гастоз проговорио о бившој која га је оптужила за силовање! Нађа тврди да ју је репер злостављао, а он сад отворио душу…

Курир 21.07.2025
Након десет месеци интензивне борбе и боравка у Белој кући, Ненад Маринковић Гастоз изашао је као победник "Елите 8", чиме је у своју богату ријалити каријеру уписао и трећу званичну победу у овом формату. У разговору са… »
"Гастоз и ја нисмо заједно..." Анђела проговорила о победнику Елите: Ево у каквом су односу "Писао ми је..."

"Гастоз и ја нисмо заједно..." Анђела проговорила о победнику Елите: Ево у каквом су односу "Писао ми је..."

Телеграф 21.07.2025
Другопласирана у финалуб Елите Анђела Ђуричић проговорила је на низ тема које интригирају јавност. Бивша задругарка не крије чињеницу да је у ријалити ушла због новца. - Мотив мог уласка био је новац и не кајем се што сам… »
Анђела коначно открила истину о односу са гастозом! Отворила душу и признала какав је план спремила, раскринкани сви детаљи

Анђела коначно открила истину о односу са гастозом! Отворила душу и признала какав је план спремила, раскринкани сви детаљи

Курир 21.07.2025
Ријалити звезда Анђела Ђуричић изашла је из ријалитија као вицешампионка, а својим учешћем ове сезоне изузетно је задовољна. Како каже, њена породица нема никакве замерке на понашање током претходних десет месеци, што јој је… »
Анђела креће у посао! Награда из Елите биће само почетак, спрема озбиљан план, раскринкани сви детаљи

Анђела креће у посао! Награда из Елите биће само почетак, спрема озбиљан план, раскринкани сви детаљи

Ало 21.07.2025
Анђела не крије да је мотив њеног уласка у ријалити био новац. Ријалити звезда Анђела Ђуричић изашла је из ријалитија као вицешампионка, а својим учешћем ове сезоне изузетно је задовољна. Како каже, њена породица нема никакве… »
"Боже ме сачувај": Гастоз гледао интимни снимак Анђеле Ђуричић, ово је његова реакција

"Боже ме сачувај": Гастоз гледао интимни снимак Анђеле Ђуричић, ово је његова реакција

Мондо 21.07.2025
Гастоз је са Анђелом Ђуричић везу започео управо у Задрузи 8 Елити, а током ријалитија се често причао о интимном снимку његове девојке. Како каже, он га је одгледао када је напустио ријалити "Јао Боже ме сачувај. У једном… »
Ево на шта ће Анђела Ђуричић потрошити новац од Елите: Добила 50.000 евра, у плану има озбиљну инвестицију

Ево на шта ће Анђела Ђуричић потрошити новац од Елите: Добила 50.000 евра, у плану има озбиљну инвестицију

Телеграф 21.07.2025
Ријалити звезда Анђела Ђуричић изашла је из ријалитија као вицешампион, а својим учешћем је овог пута презадовољна. Њена породица, како каже, нема замерке на њено понашање током протеклих десет месеци, што јој је најважније… »
Гастоз одгледао интимни снимак Анђеле Ђуричић: Ово је његова реакција: "у једном минуту сам видео све"

Гастоз одгледао интимни снимак Анђеле Ђуричић: Ово је његова реакција: "у једном минуту сам видео све"

Блиц 21.07.2025
Победник "Задруге 8 Елите", Ненад Маринковић Гастоз је признао да је одгледао интимни снимак Анђеле Ђуричић о ком се често причало у "Задрузи 8 Елити". Гастоз је, наиме, са Анђелом Ђуричић везу започео управо у " Задрузи 8… »
Анђела с павлом јовановићем отишла са журке, Гастоз побеснео: У Шимановцима хаос, победник виче: Не знам где је!

Анђела с павлом јовановићем отишла са журке, Гастоз побеснео: У Шимановцима хаос, победник виче: Не знам где је!

Курир 21.07.2025
Синоћ је у Белој кући где су учесници Елите 8 провели 10 месеци направљена журка поводом завршетка ријалитја. Победник Елите 8, Ненад Маринковић Гастоз стигао је синоћ на журку, а како преносе домаћи медији победник Елите… »
Анђела неће задржати 50.000 € које је освојила у елити! Откривено шта мора да уради с новцем: Плаћа грешке из прошлости…

Анђела неће задржати 50.000 € које је освојила у елити! Откривено шта мора да уради с новцем: Плаћа грешке из прошлости…

Курир 21.07.2025
Велико финале "Елите 8" одржано је у суботу 19. јула, а победу је однео један од фаворита Ненад Маринковић Гастоз. Јутјубер и ријалити ветеран својој кући отишао је богатији за 100.000 евра. Високо друго место заузела је… »
Анђела Ђуричић неће задржати 50.000 евра: Ево шта ће урадити са новцем који је освојила у "Елити 8"

Анђела Ђуричић неће задржати 50.000 евра: Ево шта ће урадити са новцем који је освојила у "Елити 8"

Блиц 21.07.2025
Анђела Ђуричић је освојила друго место у финалу "Задруге 8 Елите" и као награду добила 50.000 евра, док је победу однео Ненад Маринковић Гастоз и освојио 100.000 евра. На друштвеним мрежама су почеле да круже приче да Анђела… »
Прва реакција гастоза на анђелине експлицитне видео снимке: Ненад погледао споран садржај, па јавно дао суд

Прва реакција гастоза на анђелине експлицитне видео снимке: Ненад погледао споран садржај, па јавно дао суд

Курир 21.07.2025
Анђела Ђуричић и Ненад Маринковић Гастоз изашли су раме уз раме у финалној ноћи. Иако је он прижељкивао њену победу, догодила се управо њему. Однос нису дефинисали иако су у добрим односима остали након раскида, а Ђуричићеву… »
Гастоз чуо да је Анђела са Павлом отишла са журке, па направио хаос у шимановцима: Откривено са ким је он пред зору отишао кући…

Гастоз чуо да је Анђела са Павлом отишла са журке, па направио хаос у шимановцима: Откривено са ким је он пред зору отишао кући…

Блиц 21.07.2025
Синоћ је одржана журка у "Задрузи 8 Елити", а победник ријалитија Ненад Маринковић Гастоз је наводно побеснео због Анђеле Ђуричић која је пре њега напустила славље. - Тозла је имао један супер коментар, а то је да сам запушио… »
Анђела и Павле отишли са Пинкове журке Гастозу иза леђа? Побеснео кад је чуо, па уследио преокрет

Анђела и Павле отишли са Пинкове журке Гастозу иза леђа? Побеснео кад је чуо, па уследио преокрет

Мондо 21.07.2025
Победник Елите 8, Ненад Маринковић Гастоз, стигао је синоћ на журку која је била уприличена у Белој кући. Том приликом поразговарао је са водитељком Машом Михаиловић и открио неке занимљиве детаље. "Тозла је имао један супер… »
Ево са ким је Гастоз отишао са журке: У цик зоре снимљен са њом! Анђела прва отишла са Павлом, а онда... Шок

Ево са ким је Гастоз отишао са журке: У цик зоре снимљен са њом! Анђела прва отишла са Павлом, а онда... Шок

Телеграф 21.07.2025
Синоћ се на добро познатом имању у Шимановцима одржала журка поводом краја осме сезоне "Елите". Победу је однео Ненад Маринковић Гастоз, док је као другопласирана завршила његова партнерка Анђела Ђуричић. Они су све време били… »
Анђела и павле заједно отишли са журке? Гастоз сазнао и остао затечен, ово није очекивао

Анђела и павле заједно отишли са журке? Гастоз сазнао и остао затечен, ово није очекивао

Ало 21.07.2025
Његов коментар је збунио све. Победник Елите 8, Ненад Маринковић Гастоз синоћ је након интервјуа у студију стигао у Белу кућу на журку. Том приликом проговорио је о свом учешћу и победи, након чега се дотакао и Анђеле Ђуричић са… »
Анђела са журке отишла са Павлом Јовановићем, Гастоз побеснео и почео да дивља: Настао хаос у Шимановцима

Анђела са журке отишла са Павлом Јовановићем, Гастоз побеснео и почео да дивља: Настао хаос у Шимановцима

Телеграф 21.07.2025
Победник Елите 8, Ненад Маринковић Гастоз стигао је синоћ на журку која је била уприличена у Белој кући, али је и побеснео. Том приликом поразговарао је са водитељком Машом Михаиловић и открио неке занимљиве детаље. - Тозла је… »

Вести дана »