Povezane vesti
PK Vojvodine izdvojila 2,5 miliona dinara za sanaciju posledica požara
Telegraf 21.07.2025
Privredna komora Vojvodine saopštila je danas da se priključila Privrednoj komori Srbije u akciji prikupljanja sredstava za sanaciju štete od požara, a predsednik PKV Vladimir Gak je izjavio da je komora izdvojila sredstva u iznosu od 2,5 miliona dinara… »
PKV i PKS u akciji prikupljanja sredstava za sanaciju šteta od požara
RTV 21.07.2025
NOVI SAD - Kao i uvek u vanrednim situacijama, pre svega država Srbija kao i svi oni koji su od prvog trenutka na terenu, od trenutka velikog požara u Topličkom i Šumadijskom okrugu, delovali su jedinstveno i pravovremeno", istakao je predsednik… »
Privredna komora Vojvodine izdvojila 2,5 miliona dinara za sanaciju štete od požara
Euronews 21.07.2025
Privredna komora Vojvodine saopštila je danas da se priključila Privrednoj komori Srbije u akciji prikupljanja sredstava za sanaciju štete od požara, a predsednik PKV Vladimir Gak je izjavio da je komora izdvojila sredstva u iznosu od 2,5 miliona dinara… »
Vesti dana »
SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba: Kraj rata značio bi ponovno otvaranje Ormuskog moreuza i ukidanje američke ekonomske blokade
Kurir pre 5 satijoš 2 povezane
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 3 satajoš 9 povezanih
Nišlije dočekale studente bicikliste, pristalice SNS-a postavljale svoje štandove na planirane lokacije dočeka (FOTO, VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
RIK: Povučena lista koalicije Narodna Srbija, dilema šta se brojem pod kojim je proglašena
Danas pre 7 satijoš 3 povezane