Повезане вести

"Угледао сам неки жути фењер у мраку и рекао возачу...": Чеда Јовановић ћерки дао име по кафани на Ибарској магистрали

"Угледао сам неки жути фењер у мраку и рекао возачу...": Чеда Јовановић ћерки дао име по кафани на Ибарској магистрали

Мондо 21.07.2025
Српски политичар и лидер ЛДП Чедодмир Чеда Јовановић открио је једном приликом да је једној од ћерки дао име по кафани на Ибарској магистрали. Он је на Инстаграму испричао ту цртицу из прошлости коју никада раније није помињао… »
Чеда Јовановић ћерки дао име по кафани на магистрали - о овоме до сада није причао: "Одмах сам знао да ће се тако звати"

Чеда Јовановић ћерки дао име по кафани на магистрали - о овоме до сада није причао: "Одмах сам знао да ће се тако звати"

Блиц 21.07.2025
Политичар Чедомир Чеда Јовановић развео се од супруге Јелене после 25 година брака. Чеда је са Јеленом добио четворо деце, а сада је открио како је ћерки дао име Зора. - Овде је део мог срца. Почетком новембра 2008. године враћао… »
Чеда Јовановић назвао ћерку по кафани на магистрали: Ту су му спасили живот, а власника зна цела Србија

Чеда Јовановић назвао ћерку по кафани на магистрали: Ту су му спасили живот, а власника зна цела Србија

Телеграф 21.07.2025
Некадашњи политичар Чеда Јовановић открио је путем друштвене мреже Инстаграм да је ћерку Зору назвао по власници кафане у коју је својевремено залутао. Чеда је поново, након 17 година, посетио крчму на магистрали и у друштву… »

Вести дана »