Povezane vesti
"Ugledao sam neki žuti fenjer u mraku i rekao vozaču...": Čeda Jovanović ćerki dao ime po kafani na Ibarskoj magistrali
Mondo pre 9 dana
Srpski političar i lider LDP Čedodmir Čeda Jovanović otkrio je jednom prilikom da je jednoj od ćerki dao ime po kafani na Ibarskoj magistrali. On je na Instagramu ispričao tu crticu iz prošlosti koju nikada ranije nije pominjao. Čeda Jovanović sa… »
Čeda Jovanović ćerki dao ime po kafani na magistrali - o ovome do sada nije pričao: "Odmah sam znao da će se tako zvati"
Blic pre 9 dana
Političar Čedomir Čeda Jovanović razveo se od supruge Jelene posle 25 godina braka. Čeda je sa Jelenom dobio četvoro dece, a sada je otkrio kako je ćerki dao ime Zora. - Ovde je deo mog srca. Početkom novembra 2008. godine vraćao sam se iz Priboja, onako… »
Čeda Jovanović nazvao ćerku po kafani na magistrali: Tu su mu spasili život, a vlasnika zna cela Srbija
Telegraf pre 9 dana
Nekadašnji političar Čeda Jovanović otkrio je putem društvene mreže Instagram da je ćerku Zoru nazvao po vlasnici kafane u koju je svojevremeno zalutao. Čeda je ponovo, nakon 17 godina, posetio krčmu na magistrali i u društvu prijatelja Aleksandra Kosa… »
Vesti dana »

U Novom Pazaru uhapšeno najmanje 13 ljudi, među njima i student: Najavljen protest ispred Policijske uprave
N1 Info pre 26 minutajoš 44 povezane

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 1 satjoš 221 povezana

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 30 povezanih

(BLOG) Studenti DUNP proglasili pobedu: Večeras novi protesti u Kraljevu, Novom Pazaru i Kragujevcu
N1 Info pre 22 minutajoš 23 povezane