Povezane vesti
„Tata i brat su me nagovarali da se razvedem“: Sanja Marinković otkriva šta je dovelo do kraha braka
Nova pre 7 dana
Sanja Marinković je ispričala je da su njeni najbliži znali da od njene ljubavi sa Aleksandrom Uhrinom nema ništa. Voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima jedan brak sa Aleksandrom Uhrinom, u kojem je dobila sina Strahinju. Njih dvoje rastali su se pre… »
"Otac i brat su me savetovali da se ranije razvedem" Sanja Marinković nikad iskrenije o krahu braka
Kurir pre 7 dana
Sanja Marinković iza sebe ima jedan brak sa Aleksandrom Uhrinom, u kojem je dobila sina Strahinju. Njih dvoje rastali su se pre pet godina, što je bilo iznenađujuće za javnost, a voditeljka u početku nije želela da govori o detaljima. Sada je kod Lune… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 6 sati

Deo Zemuna danas bez vode do 22 sati, a jedno naselje u Barajevu do 17: Pogledajte da li je vaša ulica na spisku
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 10 satijoš 3 povezane

Vremenska prognoza za utorak 29. jul: Danas svežije, vetrovito, mestimično sa kišom
Beta pre 5 satijoš 2 povezane