Povezane vesti
Stivi Vonder: 'Sviraću dok sam živ'
BBC News 21.07.2025
U ekskluzivnom intervjuu za BBC, muzička legenda kaže da će svirati do kraja života. Sa 75 godina, Stivi Vonder je i dalje u punoj snazi. Njegova najnovija turneja po Velikoj Britaniji, koja je završena početkom jula, oduševila je kritičare, koji su ga… »
Radio 021 21.07.2025
U ekskluzivnom intervjuu za BBC, muzička legenda kaže da će svirati do kraja života. Getty Images Stivi Vonder je nedavno opovrgao dugogodišnje glasine da zapravo nije slep Sa 75 godina, Stivi Vonder je i dalje u punoj snazi. Njegova najnovija turneja… »
Stivi Vonder: ‘Sviraću dok sam živ’
Južne vesti 21.07.2025
Getty Images Stivi Vonder je nedavno opovrgao dugogodišnje glasine da zapravo nije slep Sa 75 godina, Stivi Vonder je i dalje u punoj snazi. Njegova najnovija turneja po Velikoj Britaniji, koja je završena početkom jula, oduševila je kritičare, koji su… »
Stivi Vonder: ‘Sviraću dok sam živ’
Danas 21.07.2025
Sa 75 godina, Stivi Vonder je i dalje u punoj snazi. Njegova najnovija turneja po Velikoj Britaniji, koja je završena početkom jula, oduševila je kritičare, koji su ga opisali kao „osveženog i u vrhunskoj formi“ tokom „razdragane i radosne proslave“… »
NIN 21.07.2025
Sa 75 godina, Stivi Vonder je i dalje u punoj snazi. Njegova najnovija turneja po Velikoj Britaniji, koja je završena početkom jula, oduševila je kritičare, koji su ga opisali kao "osveženog i u vrhunskoj formi" tokom "razdragane i radosne proslave"… »
Vesti dana »
Industrijska proizvodnja u Srbiji u julu 2026. manja 2,3 odsto nego u istom mesecu 2025. godine
Forbes pre 57 minutajoš 41 povezana
Prevoznici: Blokada granica od 14. septembra ako EU ne reši pitanje boravka vozača kamiona u Šengenu
Insajder pre 40 minutajoš 36 povezanih
Sutra početak nove školske godine za 530.000 osnovaca i 240.000 srednjoškolaca
RTV pre 42 minutajoš 39 povezanih
Završena sednica Skupštine Srbije na čijem dnevnom redu je bilo 59 tačaka, usvojeni svi zakoni
Insajder pre 1 satjoš 64 povezane
Eksploziv pronađen kod Turskog toka otkrio organizovanu grupu: Tužilaštvo pokrenulo istragu protiv sedam osoba
NIN pre 3 satajoš 32 povezane