Povezane vesti
„Ne idemo u pravcu srpskog sveta, ova vlada prva u regionu…“: Šta je poručio ministar spoljnih poslova Severne Makedonije?…
Danas pre 7 dana
Ministar spoljnih poslova Severne Makedonije Timčo Mucunski je danas izjavio da Vlada u Skoplju vodi nezavisnu spoljnu politiku i odbacio kritike da ide ka „srpskom svetu“. „Mi smo makedonski svet. Gledamo da širimo interese naše spoljne politike. Ne… »
Ministar: S. Makedonija ne ide u pravcu srpskog sveta, mi smo makedonski svet
Novi magazin pre 7 dana
Ministar spoljnih poslova Severne Makedonije Timčo Mucunski je danas izjavio da Vlada u Skoplju vodi nezavisnu spoljnu politiku i odbacio kritike da ide ka "srpskom svetu". "Mi smo makedonski svet. Gledamo da širimo interese naše spoljne politike. ...ne… »
Vesti dana »

Tramp "otkačio" Putina: Nisam baš zainteresovan za dalji kontakt sa njim
Večernje novosti pre 33 minutajoš 28 povezanih

Tramvaji "Bozankaja" od sutra na ulicama Beograda – 3 miliona evra po komadu, tender pod sumnjom
Insajder pre 4 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 52 povezane

Ocene trgovinskog sporazuma SAD i EU od sumornog dana za Evropu do okončanja razarajuće neizvesnosti
RTS pre 1 satjoš 25 povezanih

Usvojena inicijativa za spomenik žrtvama pada nadstrešnice, opozicija: Gde su odgovorni?
Luftika pre 4 satijoš 23 povezane