Povezane vesti

"Zarađen novac sam morala da dajem svekrvi u ruke!" Potresna ispovest žrtve nasilja u porodici: Nisam smela da viđam…

"Zarađen novac sam morala da dajem svekrvi u ruke!" Potresna ispovest žrtve nasilja u porodici: Nisam smela da viđam…

Kurir pre 8 dana
27 godina trpela je psihičko nasilje od strane svog supruga i svekra. Nakon razvoda ostala je bez krova nad glavom, zbog čega je bila primorana da starateljstvo nad sinom preda svom suprugu. Kako bi mogla da izdržava dete, odlazi u Nemačku, a sina viđa… »
Šeron Stoun je zbog „Niskih strasti“ ostala bez starateljstva nad detetom: „Srce mi je bukvalno bilo slomljeno“

Šeron Stoun je zbog „Niskih strasti“ ostala bez starateljstva nad detetom: „Srce mi je bukvalno bilo slomljeno“

Nova pre 8 dana
Šeron Stoun je, posle razvoda od svog supruga, zatražila starateljstvo nad sinom, ali je odbijena zbog čuvenog filma u kojem je igrala glavnu ulogu. Film „Niske strasti“ postao je planetarno popularan, a glumica koja je igrala fatalnu plavušu, Šeron… »
Šeron Stoun izgubila starateljstvo nad sinom zbog uloge u "Niskim strastima": Pola sekunde golotinje dovelo je do pakla

Šeron Stoun izgubila starateljstvo nad sinom zbog uloge u "Niskim strastima": Pola sekunde golotinje dovelo je do pakla

Kurir pre 8 dana
Holivudska glumica Šeron Stoun, jedna od najpoznatijih zvezda 90-ih, u jednom podkastu otkrila je kako je upravo uloga koja ju je proslavila, ona iz kultnog erotskog trilera " Niske strasti", dovela do toga da izgubi starateljstvo nad svojim sinom… »
Snima se rimejk filma "Niske strasti"; fanovi besni: "Ko će sada prekrstiti noge?"

Snima se rimejk filma "Niske strasti"; fanovi besni: "Ko će sada prekrstiti noge?"

B92 pre 8 dana
Erotski triler "Niske strasti", prvi put je prikazan 1992. godine i prati detektiva Nika (Majkl Daglas) koji istražuje brutalno ubistvo Džonija Boza. Film prati ovog policajca koji sumnju usmerava ka Ketrin Tramel (Šeron Stoun), devojci žrtve, koja… »
Ko će sada prekrstiti noge? Fanovi "Niskih strasti" osuli paljbu zbog rimejka kultnog filma i najkontroverznije scene

Ko će sada prekrstiti noge? Fanovi "Niskih strasti" osuli paljbu zbog rimejka kultnog filma i najkontroverznije scene

Kurir pre 8 dana
Erotski triler " Niske strasti", prvi put je prikazan 1992. godine i prati detektiva Nika ( Majkl Daglas) koji istražuje brutalno ubistvo Džonija Boza. Film prati ovog policajca koji sumnju usmerava ka Ketrin Tramel ( Šeron Stoun), devojci žrtve, koja… »

Vesti dana »