Povezane vesti
Objavljeno da je Šemsa Suljaković mrtva! Folk zvezda se odmah oglasila i hitno demantovala laži, evo šta je sve napisala
Kurir 21.07.2025
Kroz internet se pojavila vest da je legendarna pevačica narodne muzike, Šemsa Suljaković, preminula. Ona je ubrzo demantovala te lažne informacije i oglasila se javno na svom Fejsbuk profilu. Šemsa je istakla da ovo nije prvi put da je meta lažnih… »
"Proglašavaju me mrtvom, to me boli i rastužuje": Šemsa Suljaković očajna zbog vesti o svojoj smrti, odmah se oglasila: "Mojim…
Blic 21.07.2025
Pevačica Šemsa Suljaković oglasila se nakon što je isplivala vest o njenoj smrti. Šemsa je ranije već bila na meti prevaranata, te je sada odlučila da se oglasi tim povodom i istakla koliko ovakve neistine donose stresa njenim najbližima. "Nije prvi put… »
Vesti dana »

Podignuta optužnica protiv Vesića i još 12 ljudi za pad nadstrešnice u Novom Sadu
BBC News pre 2 satajoš 47 povezanih

Majka studenta koji štrajkuje glađu: Na očevu sahranu ga doveli u bukagijama, kao pravog robijaša
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih

MUP: Uhapšena četvorica poljoprivrednika zbog nasilnog ponašanja na protestu u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih

Broj ubijenih civila u Gazi povećan na 68, na desetine povređeno u napadu Izraela
RTV pre 1 satjoš 36 povezanih