Povezane vesti

Objavljeno da je Šemsa Suljaković mrtva! Folk zvezda se odmah oglasila i hitno demantovala laži, evo šta je sve napisala

Objavljeno da je Šemsa Suljaković mrtva! Folk zvezda se odmah oglasila i hitno demantovala laži, evo šta je sve napisala

Kurir pre 11 dana
Kroz internet se pojavila vest da je legendarna pevačica narodne muzike, Šemsa Suljaković, preminula. Ona je ubrzo demantovala te lažne informacije i oglasila se javno na svom Fejsbuk profilu. Šemsa je istakla da ovo nije prvi put da je meta lažnih… »
"Proglašavaju me mrtvom, to me boli i rastužuje": Šemsa Suljaković očajna zbog vesti o svojoj smrti, odmah se oglasila: "Mojim…

"Proglašavaju me mrtvom, to me boli i rastužuje": Šemsa Suljaković očajna zbog vesti o svojoj smrti, odmah se oglasila: "Mojim…

Blic pre 11 dana
Pevačica Šemsa Suljaković oglasila se nakon što je isplivala vest o njenoj smrti. Šemsa je ranije već bila na meti prevaranata, te je sada odlučila da se oglasi tim povodom i istakla koliko ovakve neistine donose stresa njenim najbližima. "Nije prvi put… »

Vesti dana »