Povezane vesti
Objavljeno da je Šemsa Suljaković mrtva! Folk zvezda se odmah oglasila i hitno demantovala laži, evo šta je sve napisala
Kurir pre 11 dana
Kroz internet se pojavila vest da je legendarna pevačica narodne muzike, Šemsa Suljaković, preminula. Ona je ubrzo demantovala te lažne informacije i oglasila se javno na svom Fejsbuk profilu. Šemsa je istakla da ovo nije prvi put da je meta lažnih… »
"Proglašavaju me mrtvom, to me boli i rastužuje": Šemsa Suljaković očajna zbog vesti o svojoj smrti, odmah se oglasila: "Mojim…
Blic pre 11 dana
Pevačica Šemsa Suljaković oglasila se nakon što je isplivala vest o njenoj smrti. Šemsa je ranije već bila na meti prevaranata, te je sada odlučila da se oglasi tim povodom i istakla koliko ovakve neistine donose stresa njenim najbližima. "Nije prvi put… »
Vesti dana »

Ključni grad u Ukrajini razoren borbama: Putin tvrdi da je "oslobođen", Kijev optužuje Moskvu da laže
Mondo pre 30 minutajoš 29 povezanih

Obezbeđenje iz Novog Pazara: Univerzitet nas je angažovao da izbacimo studente
Vreme pre 30 minutajoš 219 povezanih

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i posledice po predsednički mandat u Republici Srpskoj
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 93 povezane

Dačić: Akustični lrad uređaji vraćeni u magacine, ponudili smo ih aerodromima
Telegraf pre 4 satijoš 25 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 3 satajoš 28 povezanih