Повезане вести

Шок у Сарајеву: Познати репер себе упуцао у ногу

Шок у Сарајеву: Познати репер себе упуцао у ногу

Б92 21.07.2025
Репер Аднан Никшић, познатији као Сајфер, учествовао је у вербалном сукобу на подручју општине Илиџа у Сарајеву, након чега је дошло до његовог рањавања, а сада су познате нове информације. Наиме, како Кликс.ба незванично… »
"Голим рукама кренуо на пиштољ" Познати детаљи пуцњаве, Сајфер рањен у ногу! Ево зашто је дошло до сукоба

"Голим рукама кренуо на пиштољ" Познати детаљи пуцњаве, Сајфер рањен у ногу! Ево зашто је дошло до сукоба

Телеграф 21.07.2025
Босански репер Сајфер, правог имена Аднан Никшић, упуцан је данас на подручју општине Илиџа. Како је потврдила његова супруга - рањен је у ногу. Лејла Никшић, Сајферова жена, видно је потресена. Открила је како је дошло до… »
Сајфер рањен у пуцњави: Познато стање репера, задобио ове повреде

Сајфер рањен у пуцњави: Познато стање репера, задобио ове повреде

Телеграф 21.07.2025
Познати босански репер Аднан Никшић (32), ког многи знају под уметничким надимком Сајфер, рањен је данас из ватреног оружја у Сарајеву. "Аваз" преноси да је за њихов портал потврђено да је једна особа данас рањена на Илиџи… »
Познати репер упуцан у Сарајеву: Рањен у пуцњави, ево у каквом је стању

Познати репер упуцан у Сарајеву: Рањен у пуцњави, ево у каквом је стању

Блиц 21.07.2025
Репер Аднан Никшић, познатији као Сајфер, рањен је данас приликом пуцњаве у Сарајеву. Како је речено из МУП Кантона Сарајево, у 15:20 Дом здравља Илиџа је обавестио да се њима јавио мушкарац иницијала А. Н. са повредом леве… »
Рањени Сајфер пролазио кроз агонију пре пуцњаве! Испливали нови шок детаљи: Добијао језиве претње...

Рањени Сајфер пролазио кроз агонију пре пуцњаве! Испливали нови шок детаљи: Добијао језиве претње...

Курир 21.07.2025
Реперу Сајферу су пре две недеље почеле да стижу претње са два Инстаграм профила, због чега њему уопште није било свеједно. Аднан Никшић јавности познатији као Сајфер рањен је данас 21. јула из ватреног оружја у Сарајеву… »
Жена упуцаног репера за Телеграф: Ево у каквом је стању Сајфер, открила шта је претходило инциденту

Жена упуцаног репера за Телеграф: Ево у каквом је стању Сајфер, открила шта је претходило инциденту

Телеграф 21.07.2025
Познати босански репер Аднан Никшић (32), ког многи знају под уметничким надимком Сајфер, рањен је данас, 21. јула, из ватреног оружја у Сарајеву. Репер је био збринут у болници а за наш портал се огласила његова супруга Лејла… »
Сазнајемо: Сајфер после рањавања доста искрварио, полицију је слагао: “Примио је…”

Сазнајемо: Сајфер после рањавања доста искрварио, полицију је слагао: “Примио је…”

Телеграф 21.07.2025
Босанскохерцеговачки репер Аднан Никшић познатији као Сајфер, рањен је данас из ватреног оружја на Илиџи у Сарајеву. Репер је збринут у болници Дома Здравља на Илиџи и како сазнајемо повређен му је лигамент. Он је… »
Ево шта се десило У Сарајеву пре него што је упуцан репер Претње почеле да стижу пре две недеље и то није све

Ево шта се десило У Сарајеву пре него што је упуцан репер Претње почеле да стижу пре две недеље и то није све

Ало 21.07.2025
Репер није ни слутио шта ће се десити. Познати босански репер Аднан Никшић (32), ког многи знају под уметничким надимком Сајфер, рањен је данас, 21. јула, из ватреног оружја у Сарајеву. Како преносе домаћи медији, реперу су… »
Сазнајемо! Рањеном реперу Сајферу почели да прете пре две недеље, ово су детаљи

Сазнајемо! Рањеном реперу Сајферу почели да прете пре две недеље, ово су детаљи

Телеграф 21.07.2025
Познати босански репер Аднан Никшић (32), ког многи знају под уметничким надимком Сајфер, рањен је данас, 21. јула, из ватреног оружја у Сарајеву. Репер је био збринут у болници а за наш портал се огласила његова супруга Лејла… »
Откривамо у каквом је стању репер упуцан у Сарајеву Изгубио је много крви, зна се и где је завршио метак

Откривамо у каквом је стању репер упуцан у Сарајеву Изгубио је много крви, зна се и где је завршио метак

Ало 21.07.2025
Сајфер рањен у Сарајеву. Познати босански репер Аднана Никшић звани Сајфер рањен је данас из ватреног оружја у Сарајеву. Како је речено из МУП-а Кантона Сарајево, у 15:20 сати, Дом здравља Илиџа обавесио је да се њима јавио… »
Сарајево: У пуцњави на Илиџи незваничо рањен репер познат као Сајфер

Сарајево: У пуцњави на Илиџи незваничо рањен репер познат као Сајфер

ИндексОнлине 21.07.2025
У данашњој пуцњави на Илиџи рањена је једна особа,, потврдила је полиција, а незванично реч је о сарајевском реперу Аднану Никшићу, познатијем као Сајфер. Како је речено из МУП-а Кантона Сарајево, у 15:20 сати Дом здравља… »
Сарајевски репер Сајфер рањен ватреним оружјем на Илиџи

Сарајевски репер Сајфер рањен ватреним оружјем на Илиџи

Сербиан Невс Медиа 21.07.2025
Аднан Никшић, познатији као репер Сајфер, рањен је данас из ватреног оружја на Илиџи у Сарајеву, јавља “Аваз”. Из Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево (МУП КС) потврђено је да се у 15:20 сати Дому здравља Илиџа… »
„Изгубио је пуно крви“: Огласила се Сајферова жена након што је репер рањен – познати детаљи пуцњаве

„Изгубио је пуно крви“: Огласила се Сајферова жена након што је репер рањен – познати детаљи пуцњаве

Нова 21.07.2025
Репер Аднан Никшић, познатији као Сајфер, рањен је на Илиџи. Како преноси Кликс.ба, Сајфер је учествовао у вербалном сукобу на Илиџи у Сарајеву када је дошло до пуцњаве. Према незваничним сазнањима поменутог медија, Сајфер је… »
Репер Сајфер упуцао сам себе? Лекари то потврдили па шокирали читав Балкан, испливали детаљи

Репер Сајфер упуцао сам себе? Лекари то потврдили па шокирали читав Балкан, испливали детаљи

Курир 21.07.2025
Репер Аднан Никшић, познатији као Сајфер, учествовао је у вербалном сукобу на подручју општине Илиџа у Сарајеву, након чега је дошло до његовог рањавања, а сада су познате нове информације. Наиме, како Кликс.ба незванично… »
Рањени репер варао бившу жену, А новој брани да носи хеланке у теретани: Обуче широку мајицу па тако вежба, ја сам женскарош…

Рањени репер варао бившу жену, А новој брани да носи хеланке у теретани: Обуче широку мајицу па тако вежба, ја сам женскарош…

Курир 21.07.2025
Аднан Никшић, познатији као Сајфер, рањен је данас из ватреног оружја у Сарајеву. Како је речено из МУП-а Кантона Сарајево, у 15:20 сати Дом здравља Илиџа је обавестио да се њима јавио мушкарац иницијала А. Н. са повредом… »
Пуцњи одјекнули на ИЛИЏИ Сарајевски репер Сајфер мета напада?!

Пуцњи одјекнули на ИЛИЏИ Сарајевски репер Сајфер мета напада?!

Дневник 21.07.2025
У данашњој пуцњави на Илиџи рањена је једна особа, потврдила је полиција, а незванично реч је о сарајевском реперу Аднану Никшићу, познатијем као Сајфер. Како је речено из МУП-а Кантона Сарајево, у 15.20 сати Дом здравља… »
Репер Сајфер сам себе ранио?! Лекари открили шокантну истину о инциденту

Репер Сајфер сам себе ранио?! Лекари открили шокантну истину о инциденту

Ало 21.07.2025
Нови детаљи рањавања репера Сајфера. Босанскохерцеговачки репер Аднан Никшић, познатији као Сајфер, учествовао је у вербалном сукобу на подручју општине Илиџа у Сарајеву, након чега је рањен. Сада су познате нове информације… »
Упуцан познати певач у Сарајеву

Упуцан познати певач у Сарајеву

Вечерње новости 21.07.2025
РЕПЕР Аднан Никшић, познатији као Сајфер, рањен је данас из ватреног оружја у Сарајеву. фото: амиГ схов Како је потврђено, једна особа је рањена на Илиџи. Како је речено из МУП-а Кантона Сарајево, у 15:20 сати Дом здравља… »
Репер Сајфер сам себе ранио у ногу?! Нови детаљи случаја шокирају, лекари ово утврдили...?!

Репер Сајфер сам себе ранио у ногу?! Нови детаљи случаја шокирају, лекари ово утврдили...?!

Телеграф 21.07.2025
Босанскохерцеговачки репер Аднан Никшић, познатији као Сајфер, учествовао је у вербалном сукобу на подручју општине Илиџа у Сарајеву, након чега је дошло до његовог рањавања, а сада су познате нове информације. Како Кликс.ба… »
"Изгубио је пуно крви, кренуо је голим рукама на пиштољ" Жена рањеног репера ван себе, хитно се огласила: Ушао је у расправу…

"Изгубио је пуно крви, кренуо је голим рукама на пиштољ" Жена рањеног репера ван себе, хитно се огласила: Ушао је у расправу…

Курир 21.07.2025
Босански репер Сајфер, правог имена Аднан Никшић, упуцан је данас на подручју општине Илиџа. Како је потврдила његова супруга - рањен је у ногу. Лејла Никшић, Сајферова жена, видно је потресена. Открила је како је дошло до… »
"Голим рукама је кренуо на човека са пиштољем": Огласила се супруга рањеног репера, ево у каквом је стању

"Голим рукама је кренуо на човека са пиштољем": Огласила се супруга рањеног репера, ево у каквом је стању

Блиц 21.07.2025
Репер Аднан Никшић, познатији као Сајфер упуцан је данас у Сарајеву, након чега је са повредама одвезен хитно у болницу. О томе како је дошло до пуцњаве и у каквом је стању репер за "Блиц" говори његова супруга Лејла Никшић. -… »
Упуцан репер Сајфер! Муп издао саопштење, десио се хаос у Сарајеву

Упуцан репер Сајфер! Муп издао саопштење, десио се хаос у Сарајеву

Курир 21.07.2025
Аднан Никшић, познатији као Сајфер, сарајевски репер, рањен је данас из ватреног оружја у Сарајеву. Како преноси портал Аваз, њима је потврђено да је једна особа данас рањена на Илиџи. Како је речено из МУП-а Кантона… »
"Био сам у затвору због дроге" Ко је репер Сајфер који је упуцан у Сарајеву? Јавно је говорио о својим криминалним данима, ево…

"Био сам у затвору због дроге" Ко је репер Сајфер који је упуцан у Сарајеву? Јавно је говорио о својим криминалним данима, ево…

Курир 21.07.2025
Аднан Никшић, познатији као Сајфер, рањен је данас из ватреног оружја у Сарајеву. Како је речено из МУП-а Кантона Сарајево, у 15:20 сати Дом здравља Илиџа је обавестио да се њима јавио мушкарац иницијала А. Н. са повредом… »
Упуцан репер Сајфер: Опсадно стање у Сарајеву

Упуцан репер Сајфер: Опсадно стање у Сарајеву

Мондо 21.07.2025
Аднан Никшић, познатији као Сајфер, сарајевски репер, рањен је данас из ватреног оружја у Сарајеву, пише "Аваз". Како преноси овај портал, њима је потврђено да је једна особа данас рањена на Илиџи. Како је речено из МУП-а… »
Сајфер рањен на Илиџи: МУП издао саопштење о пуцњави

Сајфер рањен на Илиџи: МУП издао саопштење о пуцњави

Нова 21.07.2025
Једна особа рањена је данас на Илиџи. Како је речено из МУП-а Кантона Сарајево, у 15:20 сати Дом здравља Илиџа је обавестио да се њима јавио мушкарац иницијала А.Н. са повредом леве потколенице која је највероватније настала… »
Лекари тврде да је Сајфер сам себе упуцао у ногу: Огласила се жена и изнела другу страну приче

Лекари тврде да је Сајфер сам себе упуцао у ногу: Огласила се жена и изнела другу страну приче

Мондо 21.07.2025
Босанскохерцеговачки репер Аднан Никшић, познатији као Сајфер, учествовао је у вербалном сукобу на подручју општине Илиџа у Сарајеву, након чега је дошло до његовог рањавања, а сада су познате нове информације. Наиме, како… »
Познати репер упуцан у Сарајеву Огласила се супруга Лејла, ево како је дошло до ужаса

Познати репер упуцан у Сарајеву Огласила се супруга Лејла, ево како је дошло до ужаса

Ало 21.07.2025
Сафјер упуцан у Сарајеву. Познати босански репер Сајфер рањен је данас из ватреног оружја у Сарајеву. Како је речено из МУП-а Кантона Сарајево, у 15:20 сати, Дом здравља Илиџа обавесио је да се њима јавио мушкарац иницијала… »
Ко је репер Сајфер који је рањен у Сарајеву? Био две године у затвору, јавно говорио о својим криминалним данима

Ко је репер Сајфер који је рањен у Сарајеву? Био две године у затвору, јавно говорио о својим криминалним данима

АДНАН Никшић, познатији као Сајфер, рањен је данас из ватреног оружја у Сарајеву. фото: амиГ схов Како је речено из МУП-а Кантона Сарајево, у 15:20 сати Дом здравља Илиџа је обавестио да се њима јавио мушкарац иницијала А. Н… »
“Полиција ми је у кући” Огласила се Сајферова жена за Телеграф, након што је репер упуцан: “Збринут је…”

“Полиција ми је у кући” Огласила се Сајферова жена за Телеграф, након што је репер упуцан: “Збринут је…”

Телеграф 21.07.2025
Популарни босански репер Аднан Никшић, познатији као Сајфер рањен је данас, 21. јула, у Сарајеву. Након што је после рањавања хоспитализован, његова супруга Лејла се огласила за Телеграф. Лејла нам се јавила на телефон и… »
У Сарајеву из ватреног оружја рањен познати репер!

У Сарајеву из ватреног оружја рањен познати репер!

Телеграф 21.07.2025
Аднан Никшић, познатији као Сајфер, сарајевски репер, рањен је данас из ватреног оружја у Сарајеву, пише "Аваз". Како преноси овај портал, њима је потврђено да је једна особа данас рањена на Илиџи. Како је речено из МУП-а… »
Преокрет: Сајфер није упуцан, сам себе ранио пиштољем у ногу

Преокрет: Сајфер није упуцан, сам себе ранио пиштољем у ногу

БОСАНСКОХЕРЦЕГОВАЧКИ репер Аднан Никшић, познатији као Сајфер, учествовао је у вербалном сукобу на подручју Општине Илиџа у Сарајеву, након чега је дошло до његовог рањавања, сада су познате нове информације. Фото… »

Вести дана »