Povezane vesti
Nemanja je zaboravio torbu sa vrednim stvarima u autobusu, a taman kada je pomislio da je više nikada neće naći pojavio se on…
Blic 21.07.2025
Vozač iz Šri Lanke na liniji 56 gradskog prevoza u Beogradu vratio je jednom putniku torbu sa laptopom koju je zaboravio u vozilu. Ovaj vozač postao je heroj dana nakon što je pronašao i vratio zaboravljeni laptop putniku. Nemanja Vukmirović, koji je u… »
U Beogradu vozač GSP iz Šri Lanke pritekao u pomoć putniku Nemanja završavao obaveze u gradu, kada je slučajno zaboravio…
Alo 21.07.2025
Vozač iz Šri Lanke na liniji 56 gradskog prevoza u Beogradu vratio je jednom putniku torbu sa laptopom koju je zaboravio u vozilu. Nemanja Vukmirović završavao je obaveze u gradu, kada je slučajno u autobusu zaboravio vredan prtljag. "Ušao sam u autobus… »
Vozač GSP iz Šri Lanke oduševio Srbe, pomogao Nemanji u nevolji i šokirao ga: Mislio je da je sve izgubljeno
Telegraf 21.07.2025
Vozač iz Šri Lanke na liniji 56 gradskog prevoza u Beogradu vratio je jednom putniku torbu sa laptopom koju je zaboravio u vozilu. Nemanja Vukmirović završavao je obaveze u gradu, kada je slučajno u autobusu zaboravio vredan prtljag. "Ušao sam u autobus… »
Vozač GSP iz Šri Lanke pritekao u pomoć putniku u nevolji: Izgubljeni laptop na liniji 56 vraćen vlasniku
Euronews 21.07.2025
Vesti dana »
Đani Infantino ne uništava samo fudbal, već i čitavu planetu: Dva leta predsednika FIFA dnevno koja su dokaz bahatosti van svake pameti!
Hot sport pre 40 minutajoš 36 povezanih
Šta ti bi? Iranac postigao gol na američkom tlu, pa "upucao" publiku VIDEO
B92 pre 55 minutajoš 32 povezane
Osam članova posade poginulo u padu bombardera B-52 u Kaliforniji
Insajder pre 1 satjoš 18 povezanih
Predsednik Irana: Nije postignut konačan sporazum o okončanju rata
Insajder pre 2 satajoš 19 povezanih