Povezane vesti
Nemanja je zaboravio torbu sa vrednim stvarima u autobusu, a taman kada je pomislio da je više nikada neće naći pojavio se on…
Blic pre 10 dana
Vozač iz Šri Lanke na liniji 56 gradskog prevoza u Beogradu vratio je jednom putniku torbu sa laptopom koju je zaboravio u vozilu. Ovaj vozač postao je heroj dana nakon što je pronašao i vratio zaboravljeni laptop putniku. Nemanja Vukmirović, koji je u… »
U Beogradu vozač GSP iz Šri Lanke pritekao u pomoć putniku Nemanja završavao obaveze u gradu, kada je slučajno zaboravio…
Alo pre 10 dana
Vozač iz Šri Lanke na liniji 56 gradskog prevoza u Beogradu vratio je jednom putniku torbu sa laptopom koju je zaboravio u vozilu. Nemanja Vukmirović završavao je obaveze u gradu, kada je slučajno u autobusu zaboravio vredan prtljag. "Ušao sam u autobus… »
Vozač GSP iz Šri Lanke oduševio Srbe, pomogao Nemanji u nevolji i šokirao ga: Mislio je da je sve izgubljeno
Telegraf pre 10 dana
Vozač iz Šri Lanke na liniji 56 gradskog prevoza u Beogradu vratio je jednom putniku torbu sa laptopom koju je zaboravio u vozilu. Nemanja Vukmirović završavao je obaveze u gradu, kada je slučajno u autobusu zaboravio vredan prtljag. "Ušao sam u autobus… »
Vozač GSP iz Šri Lanke pritekao u pomoć putniku u nevolji: Izgubljeni laptop na liniji 56 vraćen vlasniku
Euronews pre 10 dana
Vesti dana »

Srđan Blagojević: Ova utakmica oslikava situaciju u kojoj se nalazimo
Danas pre 6 satijoš 10 povezanih