Povezane vesti
Dodik: Normalizacija stanja u BiH moguća ako se povuku odluke Šmita
Vesti online pre 7 dana
Normalizacija stanja u Bosni i Hercegovini je moguća samo ako se povuku odluke nelegitimnog visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. – Nije trebalo da dođe, neka ide kad god hoće. Što se mene… »
Dodik: Normalizacija stanja u BiH moguća jedino ako se povuku Šmitove nametnute odluke
Insajder pre 7 dana
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da je normalizacija stanja u Bosni i Hercegovini (BiH) moguća jedino ako se povuku odluke visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita. 'Nije trebalo da dođe, neka ide kad god hoće. Što se… »
Dodik: Normalizacija stanja u BiH moguća povlačenjem odluka Šmita
NIN pre 7 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da je normalizacija stanja u BiH moguća samo ako se povuku odluke nelegitimnog visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita. "Nije trebalo da dođe, neka ide kad god hoće. Što se mene tiče i ne… »
Dodik: Normalizacija stanja u BiH moguća ako se povuku odluke Šmita, proganjaćemo ga dok je živ
Sputnik pre 7 dana
Normalizacija stanja u Bosni i Hercegovini je moguća samo ako se povuku odluke nelegitimnog visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. „Nije trebalo da dođe, neka ide kad god hoće. Što se mene… »
Vesti dana »

Prve slike masakra u Njujorku: Napadač izašao iz "BMW-a" sa puškom, pa osuo paljbu po prolaznicima (foto, video)
Blic pre 19 minutajoš 16 povezanih

Oblačno i svežije, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, temperatura do 28
Glas Zapadne Srbije pre 23 minutajoš 10 povezanih

Maskirani civili deblokirali novopazarski univerzitet, policija ih štiti
Insajder pre 4 minutajoš 4 povezane

Tramp: Ne zanima me susret sa Putinom; Medvedev: Pretnje Rusiji mogu dovesti do rata sa SAD
RTS pre 4 minutajoš 7 povezanih