Povezane vesti
Dodik: Normalizacija stanja u BiH moguća ako se povuku odluke Šmita
Vesti online 21.07.2025
Normalizacija stanja u Bosni i Hercegovini je moguća samo ako se povuku odluke nelegitimnog visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. – Nije trebalo da dođe, neka ide kad god hoće. Što se mene… »
Dodik: Normalizacija stanja u BiH moguća jedino ako se povuku Šmitove nametnute odluke
Insajder 21.07.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da je normalizacija stanja u Bosni i Hercegovini (BiH) moguća jedino ako se povuku odluke visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita. 'Nije trebalo da dođe, neka ide kad god hoće. Što se… »
Dodik: Normalizacija stanja u BiH moguća povlačenjem odluka Šmita
NIN 21.07.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da je normalizacija stanja u BiH moguća samo ako se povuku odluke nelegitimnog visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita. "Nije trebalo da dođe, neka ide kad god hoće. Što se mene tiče i ne… »
Dodik: Normalizacija stanja u BiH moguća ako se povuku odluke Šmita, proganjaćemo ga dok je živ
Sputnik 21.07.2025
Normalizacija stanja u Bosni i Hercegovini je moguća samo ako se povuku odluke nelegitimnog visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. „Nije trebalo da dođe, neka ide kad god hoće. Što se mene… »
Vesti dana »
Jokićeva igra je čista magija! Upisao novi tripl-dabl, pravio neviđena čuda na terenu, ali nije uspeo da spreči poraz! Pogledajte najbolje poteze Srbina!
Kurir pre 13 minutajoš 20 povezanih
Jeziv požar progutao soliter, simbol grada Vatrogasci se bore čitavu noć komadi fasade otpadali sa zgrade
Dnevnik pre 18 minutajoš 9 povezanih
Firmi Prointer 357 miliona dinara za tender Infostana - “hiperkonvergentno rešenje za produkciono okruženje”
N1 Info pre 8 minutajoš 1 povezana