Povezane vesti
Dodik: Normalizacija stanja u BiH moguća ako se povuku odluke Šmita
Vesti online 21.07.2025
Normalizacija stanja u Bosni i Hercegovini je moguća samo ako se povuku odluke nelegitimnog visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. – Nije trebalo da dođe, neka ide kad god hoće. Što se mene… »
Dodik: Normalizacija stanja u BiH moguća jedino ako se povuku Šmitove nametnute odluke
Insajder 21.07.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da je normalizacija stanja u Bosni i Hercegovini (BiH) moguća jedino ako se povuku odluke visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita. 'Nije trebalo da dođe, neka ide kad god hoće. Što se… »
Dodik: Normalizacija stanja u BiH moguća povlačenjem odluka Šmita
NIN 21.07.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da je normalizacija stanja u BiH moguća samo ako se povuku odluke nelegitimnog visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita. "Nije trebalo da dođe, neka ide kad god hoće. Što se mene tiče i ne… »
Dodik: Normalizacija stanja u BiH moguća ako se povuku odluke Šmita, proganjaćemo ga dok je živ
Sputnik 21.07.2025
Normalizacija stanja u Bosni i Hercegovini je moguća samo ako se povuku odluke nelegitimnog visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. „Nije trebalo da dođe, neka ide kad god hoće. Što se mene… »
Vesti dana »
Stanković: Konkurs za direktora Jovine u julu, nema potrebe za dramom, nije ministarstvo servis za želje
Radio 021 pre 20 minutajoš 32 povezane
Da li je na pomolu kraj najveće krize snabdevanja energentima? Cena nafte strmoglavo pala
Mondo pre 0 minutajoš 46 povezanih
Poter zasijao od sreće nakon što je Švedska demolirala Tunis: Mogli smo da postignemo i više golova
Nova pre 35 minutajoš 30 povezanih
„Veoma opasna vremenska pojava“: Ovi delovi Srbije su u crvenom zbog toplog talasa koji kreće 19. juna - trajaće minimum 5 dana
Nova pre 40 minutajoš 19 povezanih
Požar u tržnom centru na Novom Beogradu: Gust dim i borba vatrogasaca
BBC News pre 16 minutajoš 42 povezane