Повезане вести

Аутопревозник Јаћимовић: "Полиција добила наређење из врха да се поскидају таблице"

Аутопревозник Јаћимовић: "Полиција добила наређење из врха да се поскидају таблице"

Радио 021 пре 13 дана
Аутопревозник Миломир Јаћимовић блокирао је јуче аутобусом прилаз згради општине Жабаљ, како наводи, због тога што су му одузете регистарске таблице када је превозио грађане на Видовдански протест у Београду. Аутобус је у… »
Аутопревозник Јаћимовић: Једне таблице ми однели у Београд, друге у Суботицу, треће у Ваљево

Аутопревозник Јаћимовић: Једне таблице ми однели у Београд, друге у Суботицу, треће у Ваљево

Правда пре 13 дана
Аутопревозник Миломир Јаћимовић блокирао је јуче аутобусом прилаз згради општине Жабаљ, како наводи, због тога што су му одузете регистарске таблице када је превозио грађане на Видовдански протест у Београду. Аутобус је у… »
Превозник Јаћимовић блокирао Општину Жабаљ због одузетих таблица

Превозник Јаћимовић блокирао Општину Жабаљ због одузетих таблица

Сербиан Невс Медиа пре 13 дана
Аутопревозник Миломир Јаћимовић у недељу је привремено блокирао прилаз згради Општине Жабаљ аутобусом, протестујући због, како тврди, неоправданог одузимања регистарских таблица са његових возила. Таблице су му одузете након… »

Н1 Инфо пре 13 дана

Нова пре 13 дана
Аутопревозник Јаћимовић блокирао прилаз Општини Жабаљ: Тражи да му врате таблице „одузете због превоза грађана на протест“…

Аутопревозник Јаћимовић блокирао прилаз Општини Жабаљ: Тражи да му врате таблице „одузете због превоза грађана на протест“…

Данас пре 14 дана
Аутопревозник Миломир Јаћимовић блокирао је аутобусом прилаз згради Општине Жабаљ, како наводи, због тога што му одузете регистарске таблице када је превозио грађане на Видовдански протест у Београду. Јаћимовић каже за Н1 да… »

Вести дана »