Povezane vesti
Kurti: Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali nikada više na Kosovu
N1 Info 21.07.2025
„Kosovo neće tolerisati normalizaciju jezika mržnje. Mi se ne plašimo retorike Vučića, odlučni smo da štitimo zakon, red i našu demokratiju. Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali je prošlo vreme kada je mogao to da čini na Kosovu i nikada… »
Kurti: Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali nikada više na Kosovu
Nova 21.07.2025
Kosovo neće tolerisati normalizaciju jezika mržnje. Mi se ne plašimo retorike Vučića, odlučni smo da štitimo zakon, red i našu demokratiju. Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali je prošlo vreme kada je mogao to da čini na Kosovu i nikada… »
Danas 21.07.2025
„Kosovo neće tolerisati normalizaciju jezika mržnje. Mi se ne plašimo retorike Vučića, odlučni smo da štitimo zakon, red i našu demokratiju. Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali je prošlo vreme kada je mogao to da čini na Kosovu i nikada… »
Vesti dana »
Zašto je Moskva munjevito pristala da proda NIS Srbija mora da bira kupca koji neće smetati Vašingtonu
Dnevnik pre 1 satjoš 57 povezanih
Radnički slavio u Mađarskoj, Novi Beograd poražen u Italiji
Sportski žurnal pre 14 minutajoš 41 povezana
Prošireni rektorski kolegijum Univerziteta u Beogradu: Osnovanje Fakulteta srpskih studija opasan presedan, odluka doneta na nelegitiman i pravno upitan način
Nova pre 3 satajoš 26 povezanih
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 7 satijoš 30 povezanih
Gvadalahara i Monterej biće domaćini interkontinentalnog baraža za Svetsko prvenstvo
Dnevnik pre 1 satjoš 39 povezanih