Povezane vesti
Kurti: Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali nikada više na Kosovu
N1 Info 21.07.2025
„Kosovo neće tolerisati normalizaciju jezika mržnje. Mi se ne plašimo retorike Vučića, odlučni smo da štitimo zakon, red i našu demokratiju. Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali je prošlo vreme kada je mogao to da čini na Kosovu i nikada… »
Kurti: Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali nikada više na Kosovu
Nova 21.07.2025
Kosovo neće tolerisati normalizaciju jezika mržnje. Mi se ne plašimo retorike Vučića, odlučni smo da štitimo zakon, red i našu demokratiju. Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali je prošlo vreme kada je mogao to da čini na Kosovu i nikada… »
Danas 21.07.2025
„Kosovo neće tolerisati normalizaciju jezika mržnje. Mi se ne plašimo retorike Vučića, odlučni smo da štitimo zakon, red i našu demokratiju. Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali je prošlo vreme kada je mogao to da čini na Kosovu i nikada… »
Vesti dana »
Zapadni Balkan rizikuje da do juna kolektivno izgubi više od 700 miliona evra iz Plana rasta EU
Slobodna Evropa pre 13 minutajoš 46 povezanih
Novo upozorenje - moguć megapotres; Ako se to desi, sledi katastrofa kao 2011. VIDEO
B92 pre 23 minutajoš 31 povezana
Bagei: SAD nisu ozbiljne, nema uslova za novu rundu diplomatije
Politika pre 38 minutajoš 58 povezanih
Obradović najavio prvi od potencijalno dva najvažnija ispita u sezoni: Jedan igrač je upitan, a vredi previše Crvenoj zvezdi!
Hot sport pre 27 minutajoš 32 povezane
Vremenska oscilacija: Kiša i sunčani intervali do kraja sedmice
Stav.life pre 3 satajoš 28 povezanih