Povezane vesti
Kurti: Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali nikada više na Kosovu
N1 Info 21.07.2025
„Kosovo neće tolerisati normalizaciju jezika mržnje. Mi se ne plašimo retorike Vučića, odlučni smo da štitimo zakon, red i našu demokratiju. Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali je prošlo vreme kada je mogao to da čini na Kosovu i nikada… »
Kurti: Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali nikada više na Kosovu
Nova 21.07.2025
Kosovo neće tolerisati normalizaciju jezika mržnje. Mi se ne plašimo retorike Vučića, odlučni smo da štitimo zakon, red i našu demokratiju. Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali je prošlo vreme kada je mogao to da čini na Kosovu i nikada… »
Danas 21.07.2025
„Kosovo neće tolerisati normalizaciju jezika mržnje. Mi se ne plašimo retorike Vučića, odlučni smo da štitimo zakon, red i našu demokratiju. Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali je prošlo vreme kada je mogao to da čini na Kosovu i nikada… »
Vesti dana »

Pucnjava u Beogradu na vodi? Uhapšen muškarac, kod sebe imao dve puške VIDEO
B92 pre 3 satajoš 9 povezanih

Mali: "Srbija se drži dobro u uslovima globalnih dešavanja, dobili smo pohvale od MMF-a"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

"Spremni smo da odgovorimo": Kfor: Potvrđujemo izjave tzv. Kbs da su greškom skrenuli
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vučić čestitao Orbanu na organizaciji mirovnog sastanka Trampa i Putina
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Zelenski se nada da će dinamika mira na Bliskom istoku pomoći za okončanje rata u Ukrajini
Danas pre 1 satjoš 4 povezane