Povezane vesti
Kurti: Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali nikada više na Kosovu
N1 Info 21.07.2025
„Kosovo neće tolerisati normalizaciju jezika mržnje. Mi se ne plašimo retorike Vučića, odlučni smo da štitimo zakon, red i našu demokratiju. Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali je prošlo vreme kada je mogao to da čini na Kosovu i nikada… »
Kurti: Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali nikada više na Kosovu
Nova 21.07.2025
Kosovo neće tolerisati normalizaciju jezika mržnje. Mi se ne plašimo retorike Vučića, odlučni smo da štitimo zakon, red i našu demokratiju. Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali je prošlo vreme kada je mogao to da čini na Kosovu i nikada… »
Danas 21.07.2025
„Kosovo neće tolerisati normalizaciju jezika mržnje. Mi se ne plašimo retorike Vučića, odlučni smo da štitimo zakon, red i našu demokratiju. Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali je prošlo vreme kada je mogao to da čini na Kosovu i nikada… »
Vesti dana »
Požar u tržnom centru na Novom Beogradu: Gust dim i borba vatrogasaca
BBC News pre 20 minutajoš 44 povezane
Premijer Pakistana: Potpisivanje mirovnog sporazuma SAD i Irana 19. juna u Švajcarskoj
N1 Info pre 15 minutajoš 49 povezanih
(Foto, video) Dan se pretvorio u noć, crni oblak progutao Avalu! Kataklizmične scene širom Srbije zbog linijske oluje: U Beogradu potop, a u ovom mestu gorele njive zbog varnica
Blic pre 25 minutajoš 24 povezane
Fudbaleri Švedske savladali Tunis rezultatom 5:1 na Svetskom prvenstvu
Nedeljnik pre 10 minutajoš 36 povezanih