Povezane vesti
Kurti: Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali nikada više na Kosovu
N1 Info 21.07.2025
„Kosovo neće tolerisati normalizaciju jezika mržnje. Mi se ne plašimo retorike Vučića, odlučni smo da štitimo zakon, red i našu demokratiju. Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali je prošlo vreme kada je mogao to da čini na Kosovu i nikada… »
Kurti: Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali nikada više na Kosovu
Nova 21.07.2025
Kosovo neće tolerisati normalizaciju jezika mržnje. Mi se ne plašimo retorike Vučića, odlučni smo da štitimo zakon, red i našu demokratiju. Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali je prošlo vreme kada je mogao to da čini na Kosovu i nikada… »
Danas 21.07.2025
„Kosovo neće tolerisati normalizaciju jezika mržnje. Mi se ne plašimo retorike Vučića, odlučni smo da štitimo zakon, red i našu demokratiju. Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali je prošlo vreme kada je mogao to da čini na Kosovu i nikada… »
Vesti dana »
Na današnji dan, 31. jul: Poginuo Antoan de Sent Egziperi, rođena Džoan Rouling...
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane
Karaula: Kako se Jugoslavija ponovo okupila da napravi film o nesreći koja joj se spremala
Južne vesti pre 7 minutajoš 3 povezane
Tramp: "Odbor za mir postigao sporazum o razoružanju Hamasa u Gazi"; Hamas potvrdio postizanje dogovora!
Telegraf pre 37 minutajoš 4 povezane
Evro po evro: Evo koliko je Partizan za sada zaradio od Evrope
Sport klub pre 17 minutajoš 8 povezanih