Povezane vesti
Kurti: Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali nikada više na Kosovu
N1 Info pre 30 dana
„Kosovo neće tolerisati normalizaciju jezika mržnje. Mi se ne plašimo retorike Vučića, odlučni smo da štitimo zakon, red i našu demokratiju. Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali je prošlo vreme kada je mogao to da čini na Kosovu i nikada… »
Kurti: Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali nikada više na Kosovu
Nova pre 30 dana
Kosovo neće tolerisati normalizaciju jezika mržnje. Mi se ne plašimo retorike Vučića, odlučni smo da štitimo zakon, red i našu demokratiju. Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali je prošlo vreme kada je mogao to da čini na Kosovu i nikada… »
Danas pre 30 dana
„Kosovo neće tolerisati normalizaciju jezika mržnje. Mi se ne plašimo retorike Vučića, odlučni smo da štitimo zakon, red i našu demokratiju. Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali je prošlo vreme kada je mogao to da čini na Kosovu i nikada… »
Vesti dana »

U ovoj zemlji studenti mogu da zarade i preko 2.500 evra mesečno za vreme školovanja: Evo i ostalih sa dobrim platama i uslovima
Blic pre 44 minutajoš 1 povezana

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal više ne postupa u slučaju zvučni top
Danas pre 6 satijoš 3 povezane

Dinar ojačao: Zvanični srednji kurs danas je 117,1667 dinara za evro
Kurir pre 18 minutajoš 1 povezana