Повезане вести

Курти: Вучић језиком Милошевића може да говори у Србији, али никада више на Косову

Курти: Вучић језиком Милошевића може да говори у Србији, али никада више на Косову

Н1 Инфо 21.07.2025
„Косово неће толерисати нормализацију језика мржње. Ми се не плашимо реторике Вучића, одлучни смо да штитимо закон, ред и нашу демократију. Вучић језиком Милошевића може да говори у Србији, али је прошло време када је могао то… »

Нова 21.07.2025
Косово неће толерисати нормализацију језика мржње. Ми се не плашимо реторике Вучића, одлучни смо да штитимо закон, ред и нашу демократију. Вучић језиком Милошевића може да говори у Србији, али је прошло време када је могао то да… »

Данас 21.07.2025
„Косово неће толерисати нормализацију језика мржње. Ми се не плашимо реторике Вучића, одлучни смо да штитимо закон, ред и нашу демократију. Вучић језиком Милошевића може да говори у Србији, али је прошло време када је могао то… »

Вести дана »