Povezane vesti
Kurti: Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali nikada više na Kosovu
N1 Info 21.07.2025
„Kosovo neće tolerisati normalizaciju jezika mržnje. Mi se ne plašimo retorike Vučića, odlučni smo da štitimo zakon, red i našu demokratiju. Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali je prošlo vreme kada je mogao to da čini na Kosovu i nikada… »
Kurti: Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali nikada više na Kosovu
Nova 21.07.2025
Kosovo neće tolerisati normalizaciju jezika mržnje. Mi se ne plašimo retorike Vučića, odlučni smo da štitimo zakon, red i našu demokratiju. Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali je prošlo vreme kada je mogao to da čini na Kosovu i nikada… »
Danas 21.07.2025
„Kosovo neće tolerisati normalizaciju jezika mržnje. Mi se ne plašimo retorike Vučića, odlučni smo da štitimo zakon, red i našu demokratiju. Vučić jezikom Miloševića može da govori u Srbiji, ali je prošlo vreme kada je mogao to da čini na Kosovu i nikada… »
Vesti dana »
ZLF: Iskakanje tramvaja u Beogradu je posledica nebrige za saobraćajnu infrastrukturu
Nedeljnik pre 27 minutajoš 129 povezanih
(Foto, video) "Nema veće časti i većeg ponosa za mene!" Si Đinping odlikovao Vučića Ordenom prijateljstva
Blic pre 21 minutajoš 24 povezane
Mali: Prosečna plata za mart 121.650 dinara, realan rast od 9,5 odsto
NIN pre 57 minutajoš 25 povezanih
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 22 minutajoš 9 povezanih
(Video) Vanredna situacija u Čačku: Četiri opštine zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu
Newsmax Balkans pre 22 minutajoš 25 povezanih