Повезане вести

"Био сам у затвору због дроге": Репер који је данас упуцан од раније познат полицији: "Увек сам био на ивици закона"

"Био сам у затвору због дроге": Репер који је данас упуцан од раније познат полицији: "Увек сам био на ивици закона"

Блиц 21.07.2025
Репер Аднан Никшић, познатији као Сајфер упуцан је данас у Сарајеву, а током каријере је у више наврата имао проблема са законом те је чак две године провео у затвору. Сајфер је једном приликом говорио о данима проведеним у… »
Ко је репер који је упуцан у Сарајеву? Био у затвору, жени брани излазак после поноћи и друштво

Ко је репер који је упуцан у Сарајеву? Био у затвору, жени брани излазак после поноћи и друштво

Мондо 21.07.2025
Контроверзни репер Аднан Никшић, познатији као Сајфер, упуцан је данас у Сарајеву, јављају тамошњи медији. Поменути репер иза себе има бурну прошлост, о којој је својевремено говорио у Амиџију, када је и скренуо пажњу на… »
Ко је репер Сајфер који је упуцан у Сарајеву: Има 32 године, већ је био у затвору због дроге, па почео музичку каријеру

Ко је репер Сајфер који је упуцан у Сарајеву: Има 32 године, већ је био у затвору због дроге, па почео музичку каријеру

Блиц 21.07.2025
Репер Аднан Никшић, познатији као Сајфер упуцан је данас у Сарајеву и тренутно се налази у болници. Сајфер је веома познат међу млађом генерацијом, а о његовом животу се мало зна у јавности. Он има 32 године, а на почетку… »
Ко је Сајфер: Репер данас упуцан у Сарајеву, у Србији га обожавају, недавно је био хаопшен због...

Ко је Сајфер: Репер данас упуцан у Сарајеву, у Србији га обожавају, недавно је био хаопшен због...

Телеграф 21.07.2025
Аднан Никшић је познати репер из Сарајева. На Балкану и шире га знају под уметничким именом Сајфер. Данас је објављено да је упуцан у Сарајеву, што је потврдила и његова супруга, а вест је забринула многе. Сајфер има 32… »

Вести дана »