Povezane vesti

"Bio sam u zatvoru zbog droge": Reper koji je danas upucan od ranije poznat policiji: "Uvek sam bio na ivici zakona"

"Bio sam u zatvoru zbog droge": Reper koji je danas upucan od ranije poznat policiji: "Uvek sam bio na ivici zakona"

Blic pre 9 dana
Reper Adnan Nikšić, poznatiji kao Sajfer upucan je danas u Sarajevu, a tokom karijere je u više navrata imao problema sa zakonom te je čak dve godine proveo u zatvoru. Sajfer je jednom prilikom govorio o danima provedenim u zatvoru i priznao zbog kog… »
Ko je reper koji je upucan u Sarajevu? Bio u zatvoru, ženi brani izlazak posle ponoći i društvo

Ko je reper koji je upucan u Sarajevu? Bio u zatvoru, ženi brani izlazak posle ponoći i društvo

Mondo pre 9 dana
Kontroverzni reper Adnan Nikšić, poznatiji kao Sajfer, upucan je danas u Sarajevu, javljaju tamošnji mediji. Pomenuti reper iza sebe ima burnu prošlost, o kojoj je svojevremeno govorio u Amidžiju, kada je i skrenuo pažnju na sebe. O problematičnoj… »
Ko je reper Sajfer koji je upucan u Sarajevu: Ima 32 godine, već je bio u zatvoru zbog droge, pa počeo muzičku karijeru

Ko je reper Sajfer koji je upucan u Sarajevu: Ima 32 godine, već je bio u zatvoru zbog droge, pa počeo muzičku karijeru

Blic pre 9 dana
Reper Adnan Nikšić, poznatiji kao Sajfer upucan je danas u Sarajevu i trenutno se nalazi u bolnici. Sajfer je veoma poznat među mlađom generacijom, a o njegovom životu se malo zna u javnosti. On ima 32 godine, a na početku karijere bio je deo grupe Treća… »
Ko je Sajfer: Reper danas upucan u Sarajevu, u Srbiji ga obožavaju, nedavno je bio haopšen zbog...

Ko je Sajfer: Reper danas upucan u Sarajevu, u Srbiji ga obožavaju, nedavno je bio haopšen zbog...

Telegraf pre 9 dana
Adnan Nikšić je poznati reper iz Sarajeva. Na Balkanu i šire ga znaju pod umetničkim imenom Sajfer. Danas je objavljeno da je upucan u Sarajevu, što je potvrdila i njegova supruga, a vest je zabrinula mnoge. Sajfer ima 32. godine, a na našem području se… »

Vesti dana »