Povezane vesti

Borac brzo našao novog trenera posle eliminacije iz Evrope

Borac brzo našao novog trenera posle eliminacije iz Evrope

Sportski žurnal pre 7 dana
Vinko Marinović umesto Mladena Žižovića. Neočekivana eliminacija od Santa Kolome već na startu kvalifikacija UEFA Lige konferencije koštala je posla trenera Mladena Žižovića koji je podneo ostavku, a uprava Fudbalskog kluba Borac ekspresno je reagovala i… »
Marinović se vratio u Borac

Marinović se vratio u Borac

Sport klub pre 7 dana
Vinko Marinović novi je trener Borca, saopštio je klub iz Banjaluke. Marinović će po treći put postati trener Borca, nakon što je Mladen Žižović pre tri dana podneo ostavku posle eliminacije od Santa Kolome u kvalifikacijama za Ligu konferencije. Novi… »
"Velika mi je čast što sam tu!" Borac iz Banja Luke promovisao novog trenera

"Velika mi je čast što sam tu!" Borac iz Banja Luke promovisao novog trenera

Večernje novosti pre 7 dana
Fudbalski stručnjak Vinko Marinović novi je trener Borca, saopštio je danas klub iz Banjaluke. FOTO: EPA Marinović (54) će po treći put postati trener Borca, nakon što je Mladen Žižović pre tri dana podneo ostavku posle eliminacije od Santa Kolome u… »
Borac sa novim trenerom posle evropske blamaže, treća sreća: "Cilj je dupla kruna!"

Borac sa novim trenerom posle evropske blamaže, treća sreća: "Cilj je dupla kruna!"

Sportske.net pre 7 dana
Fudbalski stručnjak Vinko Marinović novi je trener Borca, saopštio je klub iz Banjaluke. Marinović (54) će po treći put postati trener Borca, nakon što je Mladen Žižović pre tri dana podneo ostavku posle blamaže i eliminacije od Santa Kolome u… »
Vinko Marinović ponovo trener fudbalera Borca iz Banjaluke

Vinko Marinović ponovo trener fudbalera Borca iz Banjaluke

RTS pre 7 dana
Fudbalski stručnjak Vinko Marinović novi je trener Borca, saopštio je klub iz Banjaluke. Marinović (54) će po treći put postati trener Borca, nakon što je Mladen Žižović pre tri dana podneo ostavku posle eliminacije od Santa Kolome u kvalifikacijama za… »
Borac brzo pronašao novog trenera

Borac brzo pronašao novog trenera

B92 pre 8 dana
Čelnici Borca iz Banjaluke brzo su pronašli zamenu za Mladena Žižovića. Novi šef struke ekipe je Vinko Marinović, kome će ovo biti treći mandat na klupi Borca. "Velika mi je čast što sam ponovo na čelu Borčevog tima. Ovo je jedan od najtrofejnijih i… »

Vesti dana »