Povezane vesti
Marta Kos: Proširenje EU je za mene ponovo mirovni projekat
Politika 21.07.2025
LjUBLjANA – Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je danas da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila… »
Marta Kos: Proširenje EU je za mene ponovo mirovni projekat
Vesti online 21.07.2025
Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je danas da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila je da… »
Kos: Proširenje EU je za mene ponovo mirovni projekat
Euronews 21.07.2025
Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila je da spoljne… »
Kos: Proširenje EU je za mene ponovo mirovni projekat
RTV 21.07.2025
LJUBLJANA - Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je danas da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila… »
Vesti dana »
Novi dug po starim bilansima: Januarski krediti veći za 15,2 odsto, sa otplatom najviše kasne preduzetnici
Biznis.rs pre 2 satajoš 29 povezanih
Specijalno tužilaštvo traži po 45 godina zatvora za četvoricu bivših vođa OVK
Insajder pre 4 minutajoš 35 povezanih
Orban čestitao Karanu na izbornoj pobedi za predsednika Republike Srpske
Euronews pre 1 satjoš 79 povezanih
Bokić: Priča da je policija dva i po meseca tragala za napadačem na ekipu N1 je smešna
Cenzolovka pre 2 satajoš 8 povezanih
Snsd proglasio pobedu Siniše karana na ponovljenim izborima u Republici Srpskoj: Dodik čestitao, oglasio se i Blanuša
Blic pre 23 minutajoš 30 povezanih