Povezane vesti
Marta Kos: Proširenje EU je za mene ponovo mirovni projekat
Politika pre 6 dana
LjUBLjANA – Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je danas da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila… »
Marta Kos: Proširenje EU je za mene ponovo mirovni projekat
Vesti online pre 6 dana
Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je danas da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila je da… »
Kos: Proširenje EU je za mene ponovo mirovni projekat
Euronews pre 6 dana
Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila je da spoljne… »
Kos: Proširenje EU je za mene ponovo mirovni projekat
RTV pre 6 dana
LJUBLJANA - Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je danas da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila… »
Vesti dana »

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 2 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 47 povezanih

Mićin: Spomenik žrtvama tragedije na železničkoj stanici biće završen do 1. novembra
In medija pre 2 satajoš 23 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 65 povezanih

Ocene trgovinskog sporazuma SAD i EU od sumornog dana za Evropu do okončanja razarajuće neizvesnosti
RTS pre 1 satjoš 22 povezane