Povezane vesti

Marta Kos: Proširenje EU je za mene ponovo mirovni projekat

Politika pre 30 dana
LjUBLjANA – Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je danas da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila… »

Vesti online pre 30 dana
Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je danas da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila je da… »
Kos: Proširenje EU je za mene ponovo mirovni projekat

Euronews pre 30 dana
Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila je da spoljne… »

RTV pre 30 dana
LJUBLJANA - Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je danas da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila… »

Vesti dana »