Povezane vesti

Marta Kos: Proširenje EU je za mene ponovo mirovni projekat

Politika pre 6 dana
LjUBLjANA – Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je danas da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila… »

Vesti online pre 6 dana
Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je danas da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila je da… »
Kos: Proširenje EU je za mene ponovo mirovni projekat

Euronews pre 6 dana
Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila je da spoljne… »

RTV pre 6 dana
LJUBLJANA - Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je danas da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila… »

Vesti dana »