Povezane vesti
Nikad srećnija Aleksandrija zbog medalje: "Pokazaću svima da ovde pripadam, došla sam spremnija nego ikada"
Telegraf pre 12 dana
Odlične rezultate je imala Srbija na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore u Bergenu u Norveškoj, pošto je donela tri medalje kući. Jedna od njih je i bronzano odličje, koje je osvojila sjajna Aleksandrija Mitrović u troskoku, do kojeg je došla skokom od… »
Naša Angelina sva od zlata! Topićeva sija i oduševljeno poručuje: "Drago mi je da sam donela medalju kući!"
Telegraf pre 12 dana
Srpska atletičarka Angelina Topić napravila je sjajan rezultat u Norveškoj, gde je osvojila zlatnu medalju u skoku uvis na prvenstvu Evrope za atletičare do 23 godine. Ona je skočila iz drugog puta 195 centimetara, što joj je bilo dovoljno u već jakoj… »
Sjajna Adriana Vilagoš u Srbiju stigla sa zlatom i osmehom: "Drago mi je što uvek predstavljam našu zemlju"
Telegraf pre 12 dana
Sjajna srpska atletičarka, Adriana Vilagoš stigla je na Evropskom prvenstvu za takmičarke do 23 godine do zlatne medalje u disciplini bacanje koplja u norveškom Bergenu, pošto je u poslednjem hicu stigla do rezultata 62,41 metara, koji joj je ujedno bio… »
Selektor Zuković ponosan na Angelinu, Adrianu i Aleksandriju: "Sjajna generacija, mogli smo do još zlata"
Telegraf pre 12 dana
Srbija je sa velikim uspehom nastupila na Evropskom prvenstvu u atletici za takmičarke i takmičarke do 23 godina u norveškom Bergenu. Angelina Topić uzela je zlato u disciplini skok uvis, baš kao i Adriana Vilagoš u bacanju koplja, dok je Aleksandrija… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 7 satijoš 5 povezanih

Tri decenije od zločinačke "Oluje": Dan sećanja na stradale, centralna manifestacija u Sremskim Karlovcima
RTV pre 7 satijoš 3 povezane

Đukanović: Demonstranti promašili moju adresu, jedva čekam da odgovaraju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana