Povezane vesti
"Moj Ivane, oduzeli su nam te, ali obećavam..." Udovica likvidiranog "škaljarca" poslala poruku, izrešetali ga pred njom!
Kurir 22.07.2025
"Moj Ivane! Ko sada da mi kaže dobro jutro i laka noć? Ko će da me mazi, ljubi i drži za ruku? Kako da kažem deci da više na vratima ne čekaju tatu sa posla? Oduzeli su nam te, ali mi ti obećavamo da ćemo te čuvati od zaborava! Volimo te ljubavi" - piše… »
Gledala je kako ubijaju Ivana pred njom: Supruga ubijenog Milačića dala potresnu čitulju: "Tvoje bebe te više neće čekati na…
Blic 22.07.2025
"Moj Ivane! Ko sada da mi kaže dobro jutro i laku noć? Ko će da me mazi, ljubi i drži za ruku? Kako da kažem deci da više na vratima ne čekaju tatu sa posla? Oduzeli su nam te, ali mi ti obećavamo da ćemo te čuvati od zaborava! Volimo te ljubavi" - piše… »
Vesti dana »
"Hoćemo novac nazad, i to odmah!" Oglasio se Tramp povodom pucnjave u Minesoti: Spominje ilegalne i nasilne strance, ubijeni muškarac bio državljanin SAD
Blic pre 10 satijoš 2 povezane
Danas sednica Vlade o pitanjima od strateškog značaja za Srbiju, prisustvovaće i Vučić
RTV pre 5 satijoš 2 povezane
Novak otkrio šta je uzrok besne reakcije: To mu stoji iznad glave, evo kako je objasnio što su ga centimetri delili od diskvalifikacije
Nova pre 6 minutajoš 4 povezane
Vremenska prognoza za nedelju, 25. januar: Upozorenje na jaku košavu i ledenu kišu
Beta pre 6 satijoš 3 povezane