Povezane vesti

"Moj Ivane, oduzeli su nam te, ali obećavam..." Udovica likvidiranog "škaljarca" poslala poruku, izrešetali ga pred njom!

"Moj Ivane, oduzeli su nam te, ali obećavam..." Udovica likvidiranog "škaljarca" poslala poruku, izrešetali ga pred njom!

Kurir pre 8 dana
"Moj Ivane! Ko sada da mi kaže dobro jutro i laka noć? Ko će da me mazi, ljubi i drži za ruku? Kako da kažem deci da više na vratima ne čekaju tatu sa posla? Oduzeli su nam te, ali mi ti obećavamo da ćemo te čuvati od zaborava! Volimo te ljubavi" - piše… »
Gledala je kako ubijaju Ivana pred njom: Supruga ubijenog Milačića dala potresnu čitulju: "Tvoje bebe te više neće čekati na…

Gledala je kako ubijaju Ivana pred njom: Supruga ubijenog Milačića dala potresnu čitulju: "Tvoje bebe te više neće čekati na…

Blic pre 8 dana
"Moj Ivane! Ko sada da mi kaže dobro jutro i laku noć? Ko će da me mazi, ljubi i drži za ruku? Kako da kažem deci da više na vratima ne čekaju tatu sa posla? Oduzeli su nam te, ali mi ti obećavamo da ćemo te čuvati od zaborava! Volimo te ljubavi" - piše… »

Vesti dana »