Povezane vesti

SAD: Podrška pregovorima Rusije i Ukrajine, nećemo se striktno držati septembra kao krajnjeg roka

SAD: Podrška pregovorima Rusije i Ukrajine, nećemo se striktno držati septembra kao krajnjeg roka

Sputnik pre 6 dana
Sjedinjene Države podržavaju pregovore predstavnika Rusije i Ukrajine čijije nastavak planiran za ovu nedelju, rekla je zvanični predstavnik Stejt departmenta Tami Brus. Brus je, takođe, rekla da se SAD neće striktno pridržavati roka koji je odredio… »
"Podrška pregovorima Rusije i Ukrajine" SAD: Nećemo se striktno držati septembra kao krajnjeg roka

"Podrška pregovorima Rusije i Ukrajine" SAD: Nećemo se striktno držati septembra kao krajnjeg roka

Večernje novosti pre 6 dana
SJEDINjENE Države podržavaju pregovore predstavnika Rusije i Ukrajine čijije nastavak planiran za ovu nedelju, rekla je zvanični predstavnik Stejt departmenta Tami Brus. Foto EPA - Znamo da je planirana treća runda pregovora između dve strane, mi… »
"Bolje da joj kupi cipele, nego Ukrajini raketne sisteme": Ruski mediji žestoko isprozivali Melaniju Tramp

"Bolje da joj kupi cipele, nego Ukrajini raketne sisteme": Ruski mediji žestoko isprozivali Melaniju Tramp

Mondo pre 6 dana
Ruski državni mediji žestoko su isprozivali Melaniju Tramp, prvu damu Amerike i suprugu predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, piše " Newsweek". Mnogi ruski mediji spekulišu da li prva dama ima uticaj na Trampovu politiku prema… »
Žestok udarac rusa na Melaniju Tramp: "Bolje da joj Donald kupi cipele, nego Ukrajini Patriote" (foto)

Žestok udarac rusa na Melaniju Tramp: "Bolje da joj Donald kupi cipele, nego Ukrajini Patriote" (foto)

Kurir pre 6 dana
Jedan ruski list je omalovažavao Melaniju Tramp, dok mediji bliski državi spekulišu da li prva dama ima uticaj na politiku predsednika Donalda Trampa prema Ukrajini. List "Vzglyad" je u ponedeljak u uvodniku napisao da bi „bilo bolje za Trampa da joj… »
NATO još nije usaglasio vojnu pomoć Ukrajini

NATO još nije usaglasio vojnu pomoć Ukrajini

Politika pre 6 dana
„Dok Ukrajina čeka sisteme ‘patriot’, visoki zvaničnik NATO-a rekao je da Alijansa i dalje koordinira drugu vojnu pomoć — municiju i artiljerijske projektile — uključujući i pomoć Vašingtona koja je nakratko stavljena na čekanje“, navodi „Asošijeted… »
"Stavljeno na čekanje" NATO još nije pristao da pruži vojnu pomoć Kijevu

"Stavljeno na čekanje" NATO još nije pristao da pruži vojnu pomoć Kijevu

Večernje novosti pre 6 dana
NATO i dalje usaglašava odluku oko vojne pomoći Kijevu, prenosi Asošijejted pres, pozivajući se na izvore iz Alijanse. Foto Tanjug/AP - Dok Ukrajina čeka sisteme "patriot", visoki zvaničnik NATO-a rekao je da Alijansa i dalje koordinira drugu vojnu pomoć… »
"Ona je opasnost za Rusiju": Mediji Kremlja osuli paljbu po Melaniji Tramp: "Smatrali su je špijunkom Kremlja, a sada je…

"Ona je opasnost za Rusiju": Mediji Kremlja osuli paljbu po Melaniji Tramp: "Smatrali su je špijunkom Kremlja, a sada je…

Blic pre 7 dana
Jedan ruski list je ocrnio prvu damu SAD Melaniju Tramp, dok mediji bliski Moskvi spekulišu o tome da li ona stoji iza promene politike svog supruga i američkog predsednika Donalda Trampa prema Ukrajini. U kolumni objavljenoj juče u listu "Vzgad"… »
Zapadni mediji: NATO još nije usaglasio vojnu pomoć Ukrajini

Zapadni mediji: NATO još nije usaglasio vojnu pomoć Ukrajini

Sputnik pre 7 dana
NATO još uvek usaglašava vojnu pomoć Kijevu, objavio je „Asošijeted pres“. Kako je ranije objavio „Rojters“, novi komandant Združenih snaga NATO-a u Evropi, američki general Aleksis Grinkevič, rekao je da se pripreme za brzo raspoređivanje sistema… »
"Za sve je kriva Melanija" Republikanski kongresmen tvrdi da prva dama utiče na spoljnu politiku Amerike

"Za sve je kriva Melanija" Republikanski kongresmen tvrdi da prva dama utiče na spoljnu politiku Amerike

Alo pre 7 dana
Republikanski kongresmen Don Bejkon smatra da je za promenu retorike američkog predsednika Donalda Trampa, vezano za Ukrajinu, kriva njegova supruga Melanija, piše Hil. Prema njegovim rečima, prva dama svakodnevno govori Trampu o tome šta se dešava u… »
Bolton: Tramp traži puteve za bekstvo iz Ukrajine

Bolton: Tramp traži puteve za bekstvo iz Ukrajine

Vesti online pre 7 dana
Američki predsednik Donald Tramp zainteresovan je za povlačenje iz ukrajinskog sukoba i diplomatski i vojno, uprkos njegovoj saglasnosti na isporuke novog oružja Kijevu, izjavio je bivši savetnik za nacionalnu bezbednost američkog lidera Džon Bolton, a… »
Bolton: Tramp ima plan za povlačenje iz ukrajinskog sukoba

Bolton: Tramp ima plan za povlačenje iz ukrajinskog sukoba

Sputnik pre 7 dana
Američki predsednik Donald Tramp zainteresovan je za povlačenje iz ukrajinskog sukoba i diplomatski i vojno, uprkos njegovoj saglasnosti na isporuke novog oružja Kijevu, izjavio je bivši savetnik za nacionalnu bezbednost američkog lidera Džon Bolton, a… »
"Tramp je počeo da preti Putinu zbog melanije": Republikanac otkrio šta se krije iza zaokreta Amerike: "Rusija je osvajač, ove…

"Tramp je počeo da preti Putinu zbog melanije": Republikanac otkrio šta se krije iza zaokreta Amerike: "Rusija je osvajač, ove…

Blic pre 7 dana
Američki kongresmen Don Bejkon izjavio je da je prva dama Melanija Tramp zaslužuje deo priznanja za očigledan zaokret predsednika SAD Donalda Trampa protiv Rusije u ratu protiv Ukrajine. - Pa, drago mi je što se predsednik okrenuo prema Ukrajini. Mislim… »
Za sve je kriva Melanija: Republikanski kongresmen tvrdi - Prva dama utiče na spoljnu politiku Amerike

Za sve je kriva Melanija: Republikanski kongresmen tvrdi - Prva dama utiče na spoljnu politiku Amerike

Večernje novosti pre 7 dana
REPUBLIKANSKI kongresmen Don Bejkon smatra da je za promenu retorike američkog predsednika Donalda Trampa, vezano za Ukrajinu, kriva njegova supruga Melanija, piše Hil. Foto: Profimedia - Pa, drago mi je što se predsednik okrenuo prema Ukrajini. Mislim… »
Za sve je kriva Melanija: Kako prva dama utiče na spoljnu politiku Amerike

Za sve je kriva Melanija: Kako prva dama utiče na spoljnu politiku Amerike

Sputnik pre 7 dana
Republikanski kongresmen Don Bejkon smatra da je za promenu retorike američkog predsednika Donalda Trampa, vezano za Ukrajinu, kriva njegova supruga Melanija, piše Hil. Prema njegovim rečima, prva dama svakodnevno govori Trampu o tome šta se dešava u… »
Melanija promenila Trampovo mišljenje o ratu: Sledi oštra poruka Rusiji

Melanija promenila Trampovo mišljenje o ratu: Sledi oštra poruka Rusiji

B92 pre 7 dana
Američki kongresmen Don Bejkon izjavio je da je prva dama Melanija Tramp zaslužuje deo priznanja za očigledan zaokret predsednika SAD Donalda Trampa protiv Rusije u ratu protiv Ukrajine. "Pa, drago mi je što se predsednik okrenuo prema Ukrajini. Mislim… »
"Tramp preti Rusiji" Melanija vuče konce iz senke?

"Tramp preti Rusiji" Melanija vuče konce iz senke?

Alo pre 7 dana
Američki kongresmen Don Bejkon izjavio je da je prva dama Melanija Tramp zaslužuje deo priznanja za očigledan zaokret predsednika SAD Donalda Trampa protiv Rusije u ratu protiv Ukrajine. "Pa, drago mi je što se predsednik okrenuo prema Ukrajini. Mislim… »
Kongresmen Don Bejkon: Tramp je počeo da preti Rusiji nakon svađe sa suprugom Melanijom

Kongresmen Don Bejkon: Tramp je počeo da preti Rusiji nakon svađe sa suprugom Melanijom

Politika pre 7 dana
VAŠINGTON – Američki kongresmen Don Bejkon izjavio je da je prva dama Melanija Tramp zaslužuje deo priznanja za očigledan zaokret predsednika SAD Donalda Trampa protiv Rusije u ratu protiv Ukrajine. „Pa, drago mi je što se predsednik okrenuo prema… »
Melanija okrenula Trampa protiv Putina? Evo kad je počeo da mu preti

Melanija okrenula Trampa protiv Putina? Evo kad je počeo da mu preti

Telegraf pre 7 dana

Vesti dana »