Povezane vesti
"Spoljne sile pokušavaju da ga spreče": Kos: Proširenje EU je za mene mirovni projekat
Blic 22.07.2025
Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika Unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu. Upozorila je da spoljne sile pokušavaju… »
Kos: Proširenje EU je za mene ponovo mirovni projekat
NIN 22.07.2025
Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila je da spoljne… »
Kos: Proširenje EU je za mene ponovo mirovni projekat
Insajder 22.07.2025
Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila je da spoljne… »
Vesti dana »
Šta je čovek uradio za samo 29 minuta - pa to je nestvarno! Zavalite se i uživajte u magiji Nikole Jokića! (video)
Kurir pre 11 minutajoš 29 povezanih
Zvezda "pokvarila" superkompjuter: Proleće je već tu, ali nada se zove "dva posto"
Mondo pre 26 minutajoš 20 povezanih
Danas pretežno oblačno uz kišu, sunčano samo u jugozapadnoj i južnoj Srbiji
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih
Đedović Handanović: Nastavak rada na širenju mogućnosti za dobijanje energenata i raznih pravaca
Politika pre 37 minutajoš 11 povezanih