Povezane vesti
"Spoljne sile pokušavaju da ga spreče": Kos: Proširenje EU je za mene mirovni projekat
Blic 22.07.2025
Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika Unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu. Upozorila je da spoljne sile pokušavaju… »
Kos: Proširenje EU je za mene ponovo mirovni projekat
NIN 22.07.2025
Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila je da spoljne… »
Kos: Proširenje EU je za mene ponovo mirovni projekat
Insajder 22.07.2025
Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila je da spoljne… »
Vesti dana »

Poslednji pozdrav Dan tani: Engleski klub se oprostio od Srbina! Partizan počinje istorijsku saradnju sa najkom: Evo sa kim će navijači moći da provode vreme na promociji dresova!
Hot sport pre 58 minutajoš 44 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno sa prolaznim pljuskovima i svežim noćima
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 26 povezanih

"Počele smo veoma dobro": Tijana Bošković nakon pobede Srbije na startu Svetskog prvenstva
Večernje novosti pre 38 minutajoš 22 povezane