Povezane vesti
"Spoljne sile pokušavaju da ga spreče": Kos: Proširenje EU je za mene mirovni projekat
Blic 22.07.2025
Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika Unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu. Upozorila je da spoljne sile pokušavaju… »
Kos: Proširenje EU je za mene ponovo mirovni projekat
NIN 22.07.2025
Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila je da spoljne… »
Kos: Proširenje EU je za mene ponovo mirovni projekat
Insajder 22.07.2025
Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila je da spoljne… »
Vesti dana »
Vanredna situacija u Somboru, Kuli i Vrbasu zbog istorijski niskog vodostaja Dunava
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Objavljeno upozorenje: Velika opasnost se nadvila nad Hrvatskom
Večernje novosti pre 1 satjoš 88 povezanih
Građanima sve češće stižu lažne SMS poruke: Pitali smo MUP da li ukradeni novac može biti vraćen
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih
'Najjači zemljotres koji sam doživeo': Raste broj žrtava u Japanu, traga se za nestalima
BBC News pre 4 satijoš 35 povezanih