Povezane vesti
"Spoljne sile pokušavaju da ga spreče": Kos: Proširenje EU je za mene mirovni projekat
Blic pre 7 dana
Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika Unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu. Upozorila je da spoljne sile pokušavaju… »
Kos: Proširenje EU je za mene ponovo mirovni projekat
NIN pre 7 dana
Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila je da spoljne… »
Kos: Proširenje EU je za mene ponovo mirovni projekat
Insajder pre 7 dana
Komesarka za proširenje Evropske unije Marta Kos izjavila je da proširenje EU shvata kao znatno širi proces od pukog povećanja teritorije ili broja stanovnika unije, i da je bezbednosni aspekt ponovo u prvom planu proširenja. Upozorila je da spoljne… »
Vesti dana »

Student DUNP-a: Privatno obezbeđenje upalo na fakultet, nije bilo požara, narušena univerzitetska autonomija
Insajder pre 56 minutajoš 49 povezanih

(Foto/video) kritična situacija U Kini Broj nestalih u Pekingu raste, poplave odnele više od 30 života! Predsednik Si doneo važne mere
Dnevnik pre 1 satjoš 24 povezane

BLOG UŽIVO: Počela sednica Skupštine Vojvodine: Policija već ispred ulaza u zgradu
Nova pre 36 minutajoš 13 povezanih

RSE: BIA počela nabavku „Cellebrite“kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Nova pre 1 satjoš 2 povezane

Bajatović otkrio: Da li će nafta u Srbiji poskupeti i da li nas čeka nestašica?
Telegraf pre 1 satjoš 10 povezanih