Povezane vesti
Novakov saborac odlučio: „Vreme je za rastanak“
Sputnik pre 8 dana
Vasek Pospišil, kanadski teniser, koji je sa Novakom Đokovićem osnovao organizaciju PTPA doneo je odluku da završi profesionalnu karijeru. Posle 18 godina u profesionalnim teniskim vodama Vasek Pospišil odlučio je da je vreme za kraj. Poslednji turnir… »
Saborac Novaka Đokovića objavio tužne vesti: Završava tenisku karijeru!
Telegraf pre 8 dana
Kanadski teniser Vasek Pospišil objavio ja da će staviti tačku na svoju karijeru posle masters turnira u Torontu, koji je na programu od naredne sedmice. Imaće Kanađanin priliku da možda napravi neki podvig za sam kraj, pošto je od ranije poznato da… »
Đokovićev borac za pravdu saopštio važne vesti VIDEO
B92 pre 8 dana
Kanadski teniser Vasek Pospišil saopštio je da će završiti karijeru nakon učešća na mastersu u Torontu koji počinje naredne sedmice. "Osamnaest godina profesionalnog tenisa. Radujem se što ću igrati pred vama poslednji put u Torontu", naveo je… »
Alkaras pojasnio zašto ne dolazi na masters u Torontu
Sport klub pre 8 dana
Masters u Torontu ostao je bez brojnih asova, a učešće su otkazali najveći u istoriji tenisa Novak Đoković i najbolje rangirani igrač na ATP listi Janik Siner, a njih dvojica nisu jedini. Učešće je otkazao i Britanac Džek Drejper, kao i Beloruskinja… »
Sada i Alkaraz ogolio ATP bruku: Odbio da igra na mastersu i to ovako objasnio FOTO
Nova pre 8 dana
Zvanično je i Karlos Alkaraz odlučio da propusti masters u Torontu. „Nakon mnogo uzastopnih nedelja takmičenja bez odmora, neću biti sposoban da igram u Torontu ove godine. Imam malih problema sa mišićima i moram da se oporavim fizički i mentalno za ono… »
Iznenada ih zadesio nezapamćeni pakao, a umešan je i Novak Đoković! Alkaraz se oglasio, ovakav debakl se ne pamti
Kurir pre 8 dana
Samo dan nakon što su se sa teniskog masters turnira u Torontu povukli Novak Đoković, Janik Siner i Džek Drejper, izostanak sa njega je potvrdio i drugi reket sveta Karlos Alkaraz, "Toronto stiže isuviše brzo za mene, jer se još oporavljam od Vimbldona"… »
Alkaras se povukao sa mastersa u Torontu
Sportski žurnal pre 8 dana
Ljubitelji tenisa u Kanadi sigurno će ostati bez najmanje četvorice od prvih šest na ATP rang listi. Samo dan nakon što su se sa teniskog masters turnira u Torontu povukli Novak Đoković, Janik Siner i Džek Drejper, izostanak sa njega je najavio i drugi… »
Oglasio se Karlos alkaraz! Evo zbog čega se Španac povukao sa mastersa u Torontu
Večernje novosti pre 8 dana
Samo dan nakon što su se sa teniskog masters turnira u Torontu povukli Novak Đoković, Janik Siner i Džek Drejper, izostanak sa njega je najavio i drugi reket sveta Karlos Alkaras. FOTO: Tanjug/AP - Nakon mnogo uzastopnih nedelja takmičenja bez odmora… »
I Alkaraz doneo nepopularnu odluku posle Vimbldona
Danas pre 8 dana
Posle Novaka Đokovića i Janika Sinera i Karlos Alkaraz je doneo odluku o povlačenju sa teniskog mastersa u Torontu. – Toronto stiže isuviše brzo za mene, jer se još oporavljam od Vimbldona – rekao je Alkaraz. Drugi teniser sveta je poražen u finalu grend… »
Alkaras objavio loše vesti
B92 pre 8 dana
Samo dan nakon što su se sa teniskog masters turnira u Torontu povukli Novak Đoković, Janik Siner i Džek Drejper, izostanak sa njega je najavio i drugi reket sveta Karlos Alkaras. "Nakon mnogo uzastopnih nedelja takmičenja bez odmora, neću biti sposoban… »
Vesti dana »

Pacifički vatreni prsten pokrenuo cunami: Seizmološkinja objasnila zašto su u opasnosti 3 kontinenta
Mondo pre 29 minutajoš 234 povezane

Šta čeka ukrajince u Humskoj? Vanja Dragojević otkriva pred Partizan - Oleksandrija
Večernje novosti pre 34 minutajoš 36 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 2 satajoš 31 povezana