Povezane vesti
Harvard “stao na crtu” Trampu
Vesti online pre 29 dana
Univerzitet Harvard pojavio se danas na saveznom sudu u ključnom slučaju u svojoj borbi sa administracijom američkog predsednika Donalda Trampa, tvrdeći da im je vlada nezakonito smanjila federalno finansiranje za 2,6 milijardi dolara, javlja AP… »
Harvard tuži Trampa: Borba za akademsku slobodu i milijarde dolara
Serbian News Media pre 29 dana
Univerzitet Harvard pokrenuo je sudski postupak protiv administracije američkog predsednika Donalda Trampa, optužujući je za nezakonito uskraćivanje 2,6 milijardi dolara namenjenih finansiranju istraživačkih programa. Ukoliko sud presudi u korist… »
Harvard se sudi sa Trampom zbog nezakonitog uskraćivanja 2,6 milijardi dolara
Nova pre 29 dana
Univerzitet Harvard izneće na sudu optužbu protiv administracije predsednika SAD Donalda Trampa da je toj visokoj školi nezakonito uskraćeno 2,6 milijardi dolara za finansiranje istraživačkih programa. Ukoliko sud odluči u korist Harvarda, presuda bi… »
Harvard tuži Trampovu administraciju zbog smanjenja federalnog finansiranja
NIN pre 29 dana
Univerzitet Harvard pojavio se na saveznom sudu u ključnom slučaju u svojoj borbi sa administracijom američkog predsednika Donalda Trampa, tvrdeći da im je vlada nezakonito smanjila federalno finansiranje za 2,6 milijardi dolara, javlja AP… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 52 minutajoš 45 povezanih

Pretučeni student iz Valjeva: Petorica policajaca me tukla krvnički, majku mi zastrašivali batinaši
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Krvava kolena, slomljene reklame i dres natopljen znojem: Zvezda je bila onakva kakav je bio Branko Lazić
Mondo pre 11 minutajoš 30 povezanih