Povezane vesti
Komšije imaju šta da kažu o gastozu Kupio stan u Zemunu, a ovo niko nije znao!
Alo pre 8 dana
Nenad Marinković Gastoz kupio stan u Zemunu. Nenad Marinković Gastoz nastavlja život i rad u spoljnom svetu posle trijumfa u rijalitiju "Elita 8", u mirnom kraju Zemuna, gde su komšije za domaće medije imali štošta da kažu. - To je naš brat najveći. Živi… »
"Nikad nam nije kupio sladoled": Komšije iz Zemuna progovorile o Gastozu, otkrile kako se ponaša pobednik Elite 8
Blic pre 8 dana
Nenad Marinković Gastoz živi u Zemunu, a komšije su otkrile kako se pobednik "Zadruge 8 Elite" ponaša kada ga sretnu na ulici. - To je naš brat najveći. Živi blizu, druga zgrada, uvek se javi i baci nam neku dobru foru. Imam čak i fotografiju sa njim… »
Gastoz kupio stan u Zemunu, komšije razotkrile kako se ponaša i šta znaju o njemu: “Nikada nije…”
Telegraf pre 8 dana
Pobednik Elite 8, Nenad Marinković Gastoz, živi u Zemunu, a komšije su otkrile kako se ponaša kada ga sretnu na ulici. - To je naš brat najveći. Živi blizu, druga zgrada, uvek se javi i baci nam neku dobru foru. Imam čak i fotografiju sa njim, baš je… »
Gastozove komšije otkrile sve o njemu! Posetili smo kraj u kojem živi pobednik Elite: Vrti se tu po kraju
Kurir pre 8 dana
Nenad Marinković Gastoz nastavlja život i rad u spoljnom svetu posle trijumfa u rijalitiju "Elita 8", u mirnom kraju Zemuna, pa smo ga tamo i mi juče posetili. Šta misle o treperu komšije, prijatelji i narod koji ga poznaje mimo medija i programa u kojem… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak, 31. jul: Danas pretežno sunčano, temperatura do 29 stepeni
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: FSB: Sprečeni teroristički napadi u Krasnodaru; Zelenski: Sporazum velikih razmera sa SAD o naoružavanju
RTV pre 1 minutjoš 1 povezana

Građani, trk u menjačnicu Važna promena stupa danas na snagu, oglasila se NBS
Alo pre 26 minutajoš 3 povezane

Vitkof i egipatski ministar Abdelati razgovarali o situaciji u Pojasu Gaze
Blic pre 3 satajoš 1 povezana