Повезане вести
Комшије имају шта да кажу о гастозу Купио стан у Земуну, а ово нико није знао!
Ало 22.07.2025
Ненад Маринковић Гастоз купио стан у Земуну. Ненад Маринковић Гастоз наставља живот и рад у спољном свету после тријумфа у ријалитију "Елита 8", у мирном крају Земуна, где су комшије за домаће медије имали штошта да кажу. - То… »
"Никад нам није купио сладолед": Комшије из Земуна проговориле о Гастозу, откриле како се понаша победник Елите 8
Блиц 22.07.2025
Ненад Маринковић Гастоз живи у Земуну, а комшије су откриле како се победник "Задруге 8 Елите" понаша када га сретну на улици. - То је наш брат највећи. Живи близу, друга зграда, увек се јави и баци нам неку добру фору. Имам чак… »
Гастоз купио стан у Земуну, комшије разоткриле како се понаша и шта знају о њему: “Никада није…”
Телеграф 22.07.2025
Победник Елите 8, Ненад Маринковић Гастоз, живи у Земуну, а комшије су откриле како се понаша када га сретну на улици. - То је наш брат највећи. Живи близу, друга зграда, увек се јави и баци нам неку добру фору. Имам чак и… »
Гастозове комшије откриле све о њему! Посетили смо крај у којем живи победник Елите: Врти се ту по крају
Курир 22.07.2025
Ненад Маринковић Гастоз наставља живот и рад у спољном свету после тријумфа у ријалитију "Елита 8", у мирном крају Земуна, па смо га тамо и ми јуче посетили. Шта мисле о треперу комшије, пријатељи и народ који га познаје мимо… »
Вести дана »
Почео састанак о НИС-у у Председништву; док се чека одлука Вашингтона о лиценци, Рафинерија је у фази топле циркулације
РТС пре 19 минутајош 34 повезане
Србија замагљена! Опрез – поподне нам стиже и ова појава! Прогноза до краја седмице
Телеграф пре 1 сатјош 36 повезаних
Руси тврде: 'Освојили смо Покровск', кључни град на истоку Украјине
BBC News пре 1 сатјош 27 повезаних
Марковић: Не очекујем да ће стићи америчка лиценца, банке ће ускоро блокирати рачуне НИС-а
Нова економија пре 54 минутајош 24 повезане