Повезане вести

Комшије имају шта да кажу о гастозу Купио стан у Земуну, а ово нико није знао!

Комшије имају шта да кажу о гастозу Купио стан у Земуну, а ово нико није знао!

Ало 22.07.2025
Ненад Маринковић Гастоз купио стан у Земуну. Ненад Маринковић Гастоз наставља живот и рад у спољном свету после тријумфа у ријалитију "Елита 8", у мирном крају Земуна, где су комшије за домаће медије имали штошта да кажу. - То… »
"Никад нам није купио сладолед": Комшије из Земуна проговориле о Гастозу, откриле како се понаша победник Елите 8

"Никад нам није купио сладолед": Комшије из Земуна проговориле о Гастозу, откриле како се понаша победник Елите 8

Блиц 22.07.2025
Ненад Маринковић Гастоз живи у Земуну, а комшије су откриле како се победник "Задруге 8 Елите" понаша када га сретну на улици. - То је наш брат највећи. Живи близу, друга зграда, увек се јави и баци нам неку добру фору. Имам чак… »
Гастоз купио стан у Земуну, комшије разоткриле како се понаша и шта знају о њему: “Никада није…”

Гастоз купио стан у Земуну, комшије разоткриле како се понаша и шта знају о њему: “Никада није…”

Телеграф 22.07.2025
Победник Елите 8, Ненад Маринковић Гастоз, живи у Земуну, а комшије су откриле како се понаша када га сретну на улици. - То је наш брат највећи. Живи близу, друга зграда, увек се јави и баци нам неку добру фору. Имам чак и… »
Гастозове комшије откриле све о њему! Посетили смо крај у којем живи победник Елите: Врти се ту по крају

Гастозове комшије откриле све о њему! Посетили смо крај у којем живи победник Елите: Врти се ту по крају

Курир 22.07.2025
Ненад Маринковић Гастоз наставља живот и рад у спољном свету после тријумфа у ријалитију "Елита 8", у мирном крају Земуна, па смо га тамо и ми јуче посетили. Шта мисле о треперу комшије, пријатељи и народ који га познаје мимо… »

Вести дана »