Povezane vesti
Komšije imaju šta da kažu o gastozu Kupio stan u Zemunu, a ovo niko nije znao!
Alo 22.07.2025
Nenad Marinković Gastoz kupio stan u Zemunu. Nenad Marinković Gastoz nastavlja život i rad u spoljnom svetu posle trijumfa u rijalitiju "Elita 8", u mirnom kraju Zemuna, gde su komšije za domaće medije imali štošta da kažu. - To je naš brat najveći. Živi… »
"Nikad nam nije kupio sladoled": Komšije iz Zemuna progovorile o Gastozu, otkrile kako se ponaša pobednik Elite 8
Blic 22.07.2025
Nenad Marinković Gastoz živi u Zemunu, a komšije su otkrile kako se pobednik "Zadruge 8 Elite" ponaša kada ga sretnu na ulici. - To je naš brat najveći. Živi blizu, druga zgrada, uvek se javi i baci nam neku dobru foru. Imam čak i fotografiju sa njim… »
Gastoz kupio stan u Zemunu, komšije razotkrile kako se ponaša i šta znaju o njemu: “Nikada nije…”
Telegraf 22.07.2025
Pobednik Elite 8, Nenad Marinković Gastoz, živi u Zemunu, a komšije su otkrile kako se ponaša kada ga sretnu na ulici. - To je naš brat najveći. Živi blizu, druga zgrada, uvek se javi i baci nam neku dobru foru. Imam čak i fotografiju sa njim, baš je… »
Gastozove komšije otkrile sve o njemu! Posetili smo kraj u kojem živi pobednik Elite: Vrti se tu po kraju
Kurir 22.07.2025
Nenad Marinković Gastoz nastavlja život i rad u spoljnom svetu posle trijumfa u rijalitiju "Elita 8", u mirnom kraju Zemuna, pa smo ga tamo i mi juče posetili. Šta misle o treperu komšije, prijatelji i narod koji ga poznaje mimo medija i programa u kojem… »
Vesti dana »
"Dobar dan za Kinu i Rusiju" Kalas o Trampovim carinama koje prete evropskim zemljama: "Možemo ovo da rešimo unutar NATO"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
"Doneo sam i zastavu Hrvatske": Evo šta kaže Miodrag Kapor o incidentu na protestu u Novom Sadu (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Raul Gonzales: Imamo velike šanse da prođemo grupu,čeka nas težak meč protiv Austrije
Politika pre 32 minutajoš 3 povezane
Jedna od Netfliksovih najpotresnijih mini-serija napravljena je po istinitoj priči
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Muškarac pao sa 140 litara švercovanog alkohola: Šok u Bijelom Polju, policija odmah reagovala i podnela krivičnu prijavu
Kurir pre 32 minutajoš 1 povezana