Povezane vesti
"Ne krivite me, to nisam videla ni u jednoj zemlji": Strankinja došla u Beograd i uporedila ga sa svetom
Mondo pre 9 dana
Jedna devojka, koja se nedavno preselila u Beograd, na svom TikTok profilu " miss.petri" podelila je svoja zapažanja o glavnom gradu Srbije. Iako je u Beogradu tek nekoliko meseci, istakla je da se oseća kao da pripada ovom mestu. U kratkom videu otkrila… »
Strankinja se doselila u Beograd pa zaključila: "Ni u jednoj drugoj zemlji to nisam videla" VIDEO
B92 pre 9 dana
Strankinja je oduševljena istorijom, kulturom i gostoljubivošću lokalnog stanovništva. U svojoj objavi na TikTok profilu " miss.petri", devojka je podelila osam stvari koje voli u vezi glavnog grada Srbije. Od fascinantne arhitekture do sigurnosti čak u… »
"Ne treba mi ovo u životu!" Petra se preselila u Beograd i otkrila šta je ovde najviše šokiralo!
Alo pre 10 dana
Muzika, filmski festivali, pijace, tematske večeri, izložbe – uvek ima nešto zanimljivo. Nema šanse da ti bude dosadno. Za mnoge strance koji se tek dosele u Beograd, glavni grad Srbije ume da deluje neobično. Tako je i jedna devojka, koja se pre tri… »
Otišla u Beograd, pa doživela ono što je mislila da nikada neće: "Ovo mi ovde ne treba"
Telegraf pre 10 dana
Za mnoge strance koji se tek doseljavaju u Beograd, glavni grad Srbije ume da deluje zbunjujuće, neobično, ponekad i haotično. Ipak, jedna devojka koja je pre tri meseca doselila u srpsku prestonicu odlučila je da javno podeli svoj doživljaj - i to na… »
Vesti dana »

Mediji: U toku akcija hapšenja po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal i SBPOK-a u slučaju pada nadstršnice
RTS pre 5 minutajoš 37 povezanih

Trampove carine: Kanada na dodatnom udaru, Kini još dve nedelje za postizanje dogovora
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana

Ukrajinske vlasti: Broj poginulih u ruskom napadu na Kijev porastao na 26, novi udari noćas
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih