Повезане вести

"Не кривите ме, то нисам видела ни у једној земљи": Странкиња дошла у Београд и упоредила га са светом

"Не кривите ме, то нисам видела ни у једној земљи": Странкиња дошла у Београд и упоредила га са светом

Мондо 22.07.2025
Једна девојка, која се недавно преселила у Београд, на свом ТикТок профилу " мисс.петри" поделила је своја запажања о главном граду Србије. Иако је у Београду тек неколико месеци, истакла је да се осећа као да припада овом… »
Странкиња се доселила у Београд па закључила: "Ни у једној другој земљи то нисам видела" ВИДЕО

Странкиња се доселила у Београд па закључила: "Ни у једној другој земљи то нисам видела" ВИДЕО

Б92 22.07.2025
Странкиња је одушевљена историјом, културом и гостољубивошћу локалног становништва. У својој објави на ТикТок профилу " мисс.петри", девојка је поделила осам ствари које воли у вези главног града Србије. Од фасцинантне… »
"Не треба ми ово у животу!" Петра се преселила у Београд и открила шта је овде највише шокирало!

"Не треба ми ово у животу!" Петра се преселила у Београд и открила шта је овде највише шокирало!

Ало 22.07.2025
Музика, филмски фестивали, пијаце, тематске вечери, изложбе – увек има нешто занимљиво. Нема шансе да ти буде досадно. За многе странце који се тек доселе у Београд, главни град Србије уме да делује необично. Тако је и једна… »
Отишла у Београд, па доживела оно што је мислила да никада неће: "Ово ми овде не треба"

Отишла у Београд, па доживела оно што је мислила да никада неће: "Ово ми овде не треба"

Телеграф 22.07.2025
За многе странце који се тек досељавају у Београд, главни град Србије уме да делује збуњујуће, необично, понекад и хаотично. Ипак, једна девојка која је пре три месеца доселила у српску престоницу одлучила је да јавно подели… »

Вести дана »