Povezane vesti
"Ne krivite me, to nisam videla ni u jednoj zemlji": Strankinja došla u Beograd i uporedila ga sa svetom
Mondo 22.07.2025
Jedna devojka, koja se nedavno preselila u Beograd, na svom TikTok profilu " miss.petri" podelila je svoja zapažanja o glavnom gradu Srbije. Iako je u Beogradu tek nekoliko meseci, istakla je da se oseća kao da pripada ovom mestu. U kratkom videu otkrila… »
Strankinja se doselila u Beograd pa zaključila: "Ni u jednoj drugoj zemlji to nisam videla" VIDEO
B92 22.07.2025
Strankinja je oduševljena istorijom, kulturom i gostoljubivošću lokalnog stanovništva. U svojoj objavi na TikTok profilu " miss.petri", devojka je podelila osam stvari koje voli u vezi glavnog grada Srbije. Od fascinantne arhitekture do sigurnosti čak u… »
"Ne treba mi ovo u životu!" Petra se preselila u Beograd i otkrila šta je ovde najviše šokiralo!
Alo 22.07.2025
Muzika, filmski festivali, pijace, tematske večeri, izložbe – uvek ima nešto zanimljivo. Nema šanse da ti bude dosadno. Za mnoge strance koji se tek dosele u Beograd, glavni grad Srbije ume da deluje neobično. Tako je i jedna devojka, koja se pre tri… »
Otišla u Beograd, pa doživela ono što je mislila da nikada neće: "Ovo mi ovde ne treba"
Telegraf 22.07.2025
Za mnoge strance koji se tek doseljavaju u Beograd, glavni grad Srbije ume da deluje zbunjujuće, neobično, ponekad i haotično. Ipak, jedna devojka koja je pre tri meseca doselila u srpsku prestonicu odlučila je da javno podeli svoj doživljaj - i to na… »
Vesti dana »
"Smogla je snage da pita 'da li to mora tako?'" Ovako je izgledalo svedočenje naše glumice na suđenju Aleksiću
Telegraf pre 22 minutajoš 30 povezanih
Selektor ima reč nakon ogromne pobede: Znali smo da možemo, stvarno smo igrali fantastično!
Hot sport pre 12 minutajoš 105 povezanih
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 9 satijoš 11 povezanih
Evropske carine na robu iz SAD stupaju na snagu 6. februara ako ne bude dogovora
Sputnik pre 57 minutajoš 21 povezana