Povezane vesti
Tragedija u Leskovcu u centru grada pao iz solitera
Alo 22.07.2025
Oko 10 sati, stariji čovek je, kako se sumnja, skočio sa solitera S15 u centru Leskovca i ostao da leži na trotoaru. Okolnosti nesreće utvrdiće istraga, a policija i hitna pomoć su na licu mesta. Tek što sam prošla tuda, začula sam iza sebe zvuk jakog i… »
Čovek skočio sa solitera u centru Leskovca
Stav.life 22.07.2025
Oko 10 sati, stariji čovek skočio je sa solitera S15 u centru Leskovca i ostao da leži na trotoaru, očigledno, bez znakova života. Okolnosti nesreće utvrdiće istraga, a policija i hitna pomoć su na licu mesta. Tek što sam prošla tuda, začula sam iza sebe… »
Stariji čovek skočio sa solitera u centru Leskovca
Rešetka 22.07.2025
Oko 10 sati, stariji čovek skočio je sa solitera S15 u centru Leskovca i ostao da leži na trotoaru, očigledno, bez znakova života. Okolnosti nesreće utvrdiće istraga, a policija i hitna pomoć su na licu mesta. Tek što sam prošla tuda, začula sam iza sebe… »
Vesti dana »
Prelazak Srbije na zimsko računanje vremena 26. oktobra 2025. godine
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 31 povezana
Trampova azijska turneja: trgovinski pregovori sa Kinom, odnosi sa Rusijom i Severnom Korejom
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 24 povezane
Vremenska prognoza za Srbiju 25. i 26. oktobar 2025: upozorenje na obilne padavine na jugu i jugoistoku
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 20 povezanih
Studenti u blokadi: Šetnji Beograd-Novi Sad pridružite se samo uz sopstvenu logistiku
NIN pre 53 minutajoš 9 povezanih
Rusija, SAD i Ukrajina su na korak do mirovnog sporazuma: Oglasio se Putinov čovek u Americi
Telegraf pre 38 minutajoš 15 povezanih