Povezane vesti
Tragedija u Leskovcu u centru grada pao iz solitera
Alo 22.07.2025
Oko 10 sati, stariji čovek je, kako se sumnja, skočio sa solitera S15 u centru Leskovca i ostao da leži na trotoaru. Okolnosti nesreće utvrdiće istraga, a policija i hitna pomoć su na licu mesta. Tek što sam prošla tuda, začula sam iza sebe zvuk jakog i… »
Čovek skočio sa solitera u centru Leskovca
Stav.life 22.07.2025
Oko 10 sati, stariji čovek skočio je sa solitera S15 u centru Leskovca i ostao da leži na trotoaru, očigledno, bez znakova života. Okolnosti nesreće utvrdiće istraga, a policija i hitna pomoć su na licu mesta. Tek što sam prošla tuda, začula sam iza sebe… »
Stariji čovek skočio sa solitera u centru Leskovca
Rešetka 22.07.2025
Oko 10 sati, stariji čovek skočio je sa solitera S15 u centru Leskovca i ostao da leži na trotoaru, očigledno, bez znakova života. Okolnosti nesreće utvrdiće istraga, a policija i hitna pomoć su na licu mesta. Tek što sam prošla tuda, začula sam iza sebe… »
Vesti dana »

VIDEO Pogledajte vanredno obraćanje Donalda Trampa povodom atentata na Čarlija Kirka
Nova pre 3 minutajoš 36 povezanih

"Ovo je mračan trenutak za Ameriku": Tramp se obratio i obećao obračun sa političkim nasiljem (Video)
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih

Oblačno, nestabilno vreme sa kišom: Moguće nepogode u nekim delovima zemlje
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih

Spc danas obeležava Usekovanje glave Svetog Jovana Dan strogog posta i molitve obavezno odvežite crveni končić
Dnevnik pre 38 minutajoš 10 povezanih

Zemljotres jačine 3,8 stepeni Rihterove skale pogodio Severnu Makedoniju
N1 Info pre 43 minutajoš 9 povezanih