Povezane vesti
Tragedija u Leskovcu u centru grada pao iz solitera
Alo 22.07.2025
Oko 10 sati, stariji čovek je, kako se sumnja, skočio sa solitera S15 u centru Leskovca i ostao da leži na trotoaru. Okolnosti nesreće utvrdiće istraga, a policija i hitna pomoć su na licu mesta. Tek što sam prošla tuda, začula sam iza sebe zvuk jakog i… »
Čovek skočio sa solitera u centru Leskovca
Stav.life 22.07.2025
Oko 10 sati, stariji čovek skočio je sa solitera S15 u centru Leskovca i ostao da leži na trotoaru, očigledno, bez znakova života. Okolnosti nesreće utvrdiće istraga, a policija i hitna pomoć su na licu mesta. Tek što sam prošla tuda, začula sam iza sebe… »
Stariji čovek skočio sa solitera u centru Leskovca
Rešetka 22.07.2025
Oko 10 sati, stariji čovek skočio je sa solitera S15 u centru Leskovca i ostao da leži na trotoaru, očigledno, bez znakova života. Okolnosti nesreće utvrdiće istraga, a policija i hitna pomoć su na licu mesta. Tek što sam prošla tuda, začula sam iza sebe… »
Vesti dana »
Putin: Trampov mirovni plan mogao bi da bude osnova za konačno rešenje u Ukrajini
Euronews pre 27 minutajoš 27 povezanih
RGZ: Katastar postupa u skladu sa zakonom, ne odlučujumo mi o ukidanju zaštite
Beta pre 42 minutajoš 25 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Rizikujemo gubitak dostojanstva ili ključnog partnera; Tramp: Rok je do četvrtka da Ukrajina prihvati mirovni sporazum
RTV pre 12 minutajoš 81 povezana
Putin: Ako Kijev nije spreman da razmotri predloge Trampa situacija kao sa Kupjanskom će se ponoviti
Sputnik pre 57 minutajoš 29 povezanih