Povezane vesti
„Tako je zamorno pričati o novcu“: Šta nude „Filmska deca ulice“ i koji je najpopularniji film u Finskoj
Nova 22.07.2025
Festival evropskog filma Palić, 32. po redu, biće završen sutra dodelom nagrada najboljim ostvarenjima. Pred palićkom publikom završnog dana festivala biće dokumentarni film “Ej, salaši” Maje Uzelac, od 21 sat na Letnjoj pozornici, a dva sata kasnije na… »
„Tako je zamorno pričati o novcu“: Šta nude „Filmska deca ulice“ i koji je najpopularniji film u Finskoj
Nova 22.07.2025
Festival evropskog filma Palić, 32. po redu, biće završen sutra dodelom nagrada najboljim ostvarenjima. Pred palićkom publikom završnog dana festivala biće dokumentarni film “Ej, salaši” Maje Uzelac, od 21 sat na Letnjoj pozornici, a dva sata kasnije na… »
“Ej, salaši” Maje Uzelac i “Samo mi reci da me voliš” An Le Ni na zatvaranju Festivala evropskog filma Palić
Danas 22.07.2025
Poslednjeg festivalskog dana, u sredu 23. jula na Letnjoj pozornici na Paliću, u Glavnom takmičarskom programu u 21h van konkurencije će biti prikazan dokumentarni film “Ej, salaši” Maje Uzelac, a od 23 časa “Samo mi reci da me voliš” rediteljke An Le… »
Repertoar poslednjeg dana 32. Festivala evropskog filma na Paliću
Subotica.com 22.07.2025
Poslednjeg festivalskog dana, u sredu 23. jula na Letnjoj pozornici na Paliću, u Glavnom takmičarskom programu u 21 čas van konkurencije će biti prikazan dokumentarni film “Ej, salaši” Maje Uzelac, a od 23 časa “Samo mi reci da me voliš” rediteljke An Le… »
“Ej, salaši” Maje Uzelac i “Samo mi reci da me voliš” An Le Ni na zatvaranju Festivala evropskog filma Palić
Nedeljnik 22.07.2025
Poslednjeg festivalskog dana, u sredu 23. jula na Letnjoj pozornici na Paliću, u Glavnom takmičarskom programu u 21h van konkurencije će biti prikazan dokumentarni film “Ej, salaši” Maje Uzelac, a od 23 časa “Samo mi reci da me voliš” rediteljke An Le… »
Telegraf 22.07.2025
Vesti dana »
Počinje suđenje za tragediju u diskoteci u Kočanima: Među optuženima za stradanje 63 osobe - vlasnik objekta, gradonačelnik, nekoliko ministara...
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Niš pod vodom! Kiša pretvorila ulice u reke i jezera, a neće stati do subote: Evo kada se očekuje pravi potop (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Tramp srdačno primio u Vašingtonu saudijskog predstolonaslednika Mohameda bin Salmana
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Bajatović: Nisam srećan,ali ruski kapital u NIS-u mora da bude anuliran, gasa će biti
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Predstavnički dom američkog Kongresa usvojio zakon o objavi dokumenata iz istrage o Epstinu
Danas pre 2 satajoš 2 povezane