Povezane vesti
„Tako je zamorno pričati o novcu“: Šta nude „Filmska deca ulice“ i koji je najpopularniji film u Finskoj
Nova 22.07.2025
Festival evropskog filma Palić, 32. po redu, biće završen sutra dodelom nagrada najboljim ostvarenjima. Pred palićkom publikom završnog dana festivala biće dokumentarni film “Ej, salaši” Maje Uzelac, od 21 sat na Letnjoj pozornici, a dva sata kasnije na… »
„Tako je zamorno pričati o novcu“: Šta nude „Filmska deca ulice“ i koji je najpopularniji film u Finskoj
Nova 22.07.2025
Festival evropskog filma Palić, 32. po redu, biće završen sutra dodelom nagrada najboljim ostvarenjima. Pred palićkom publikom završnog dana festivala biće dokumentarni film “Ej, salaši” Maje Uzelac, od 21 sat na Letnjoj pozornici, a dva sata kasnije na… »
“Ej, salaši” Maje Uzelac i “Samo mi reci da me voliš” An Le Ni na zatvaranju Festivala evropskog filma Palić
Danas 22.07.2025
Poslednjeg festivalskog dana, u sredu 23. jula na Letnjoj pozornici na Paliću, u Glavnom takmičarskom programu u 21h van konkurencije će biti prikazan dokumentarni film “Ej, salaši” Maje Uzelac, a od 23 časa “Samo mi reci da me voliš” rediteljke An Le… »
Repertoar poslednjeg dana 32. Festivala evropskog filma na Paliću
Subotica.com 22.07.2025
Poslednjeg festivalskog dana, u sredu 23. jula na Letnjoj pozornici na Paliću, u Glavnom takmičarskom programu u 21 čas van konkurencije će biti prikazan dokumentarni film “Ej, salaši” Maje Uzelac, a od 23 časa “Samo mi reci da me voliš” rediteljke An Le… »
“Ej, salaši” Maje Uzelac i “Samo mi reci da me voliš” An Le Ni na zatvaranju Festivala evropskog filma Palić
Nedeljnik 22.07.2025
Poslednjeg festivalskog dana, u sredu 23. jula na Letnjoj pozornici na Paliću, u Glavnom takmičarskom programu u 21h van konkurencije će biti prikazan dokumentarni film “Ej, salaši” Maje Uzelac, a od 23 časa “Samo mi reci da me voliš” rediteljke An Le… »
Telegraf 22.07.2025
Vesti dana »
Sneg prekrio Srbiju Auto-put Miloš Veliki zavejan, nestala struja širom Čačka, jaka mećava u Zlatiborskom okrugu (foto/video)
Alo pre 34 minutajoš 9 povezanih
Danas promenljivo oblačno i hladno, povremeno sa padavinama: Temperatura do 12
Telegraf pre 2 satajoš 6 povezanih
Zelenski s Erdoganom o nastavku pregovora s Rusijom; Kremlj: Ruski predstavnici neće biti u Turskoj
RTS pre 9 minutajoš 6 povezanih
Narodna banka Srbije saopštila: Zvanični srednji kurs danas je 117,2157 dinara za evro
Kurir pre 1 satjoš 3 povezane