Povezane vesti
„Tako je zamorno pričati o novcu“: Šta nude „Filmska deca ulice“ i koji je najpopularniji film u Finskoj
Nova pre 6 dana
Festival evropskog filma Palić, 32. po redu, biće završen sutra dodelom nagrada najboljim ostvarenjima. Pred palićkom publikom završnog dana festivala biće dokumentarni film “Ej, salaši” Maje Uzelac, od 21 sat na Letnjoj pozornici, a dva sata kasnije na… »
„Tako je zamorno pričati o novcu“: Šta nude „Filmska deca ulice“ i koji je najpopularniji film u Finskoj
Nova pre 6 dana
Festival evropskog filma Palić, 32. po redu, biće završen sutra dodelom nagrada najboljim ostvarenjima. Pred palićkom publikom završnog dana festivala biće dokumentarni film “Ej, salaši” Maje Uzelac, od 21 sat na Letnjoj pozornici, a dva sata kasnije na… »
“Ej, salaši” Maje Uzelac i “Samo mi reci da me voliš” An Le Ni na zatvaranju Festivala evropskog filma Palić
Danas pre 7 dana
Poslednjeg festivalskog dana, u sredu 23. jula na Letnjoj pozornici na Paliću, u Glavnom takmičarskom programu u 21h van konkurencije će biti prikazan dokumentarni film “Ej, salaši” Maje Uzelac, a od 23 časa “Samo mi reci da me voliš” rediteljke An Le… »
Repertoar poslednjeg dana 32. Festivala evropskog filma na Paliću
Subotica.com pre 7 dana
Poslednjeg festivalskog dana, u sredu 23. jula na Letnjoj pozornici na Paliću, u Glavnom takmičarskom programu u 21 čas van konkurencije će biti prikazan dokumentarni film “Ej, salaši” Maje Uzelac, a od 23 časa “Samo mi reci da me voliš” rediteljke An Le… »
“Ej, salaši” Maje Uzelac i “Samo mi reci da me voliš” An Le Ni na zatvaranju Festivala evropskog filma Palić
Nedeljnik pre 7 dana
Poslednjeg festivalskog dana, u sredu 23. jula na Letnjoj pozornici na Paliću, u Glavnom takmičarskom programu u 21h van konkurencije će biti prikazan dokumentarni film “Ej, salaši” Maje Uzelac, a od 23 časa “Samo mi reci da me voliš” rediteljke An Le… »
Telegraf pre 7 dana
Vesti dana »

Načelnik PU Novi Pazar: Čuvamo mir, povređeni studenti da podnesu krivične prijave protiv NN lica
Insajder pre 1 satjoš 57 povezanih

Maskirani ljudi i policija upali u Univerzitet u Novom Pazaru
BBC News pre 30 minutajoš 25 povezanih

Odložene sankcije NIS-u: Srbijagas očekuje stabilno tržište nafte
Serbian News Media pre 14 minutajoš 39 povezanih

RSE: BIA počela nabavku "Cellebrite"kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
N1 Info pre 4 satijoš 3 povezane