Povezane vesti

Nataša prvi put o susretu sa dačom ikodinovićem na haninoj maturi: Nešto mi prija više, nešto manje...

Nataša prvi put o susretu sa dačom ikodinovićem na haninoj maturi: Nešto mi prija više, nešto manje...

Kurir pre 8 dana
Nataša Bekvalac i bivši vaterpolista Danilo Ikodinović nakon više od 10 godina od razvoda pojavili su se zajedno u javnosti, a fotografija je jako brzo postala viralna na društvenim mrežama. Kada im je mezimica Hana Ikodinović je maturirala, ispratili su… »
Nataša Bekvalac prvi put o susretu sa Ikodinovićem, spojio ih važan događaj: "u trenutku mi manje prija..."

Nataša Bekvalac prvi put o susretu sa Ikodinovićem, spojio ih važan događaj: "u trenutku mi manje prija..."

Telegraf pre 8 dana
Pop pevačica Nataša Bekvalac i bivši vaterpolista Danilo Ikodinović nakon skoro deceniju i po od razvoda, našli su se zajedno na bitnom događaju. Njihova naslednica Hana Ikodinović je maturirala, a Nataša i Danilo su je ispratili na matursko veče. Sa… »
Nataša o susretu s Dačom Ikodinovićem: O njihovoj ljubavi se pričalo, progovorila o emocijama posle 14 godina

Nataša o susretu s Dačom Ikodinovićem: O njihovoj ljubavi se pričalo, progovorila o emocijama posle 14 godina

Mondo pre 8 dana
Nataša Bekvalac (44) je nedavno odlučila da izvadi silikone iz grudi i mnoge je iznenadila novim izgledom, a ranije je dosta pažnje privukla i na maturi svoje ćerke Hane. Ona je tada pozirala zajedno sa svojim bivšim mužem, Danilom Ikodinovićem, a sada… »
Nataša Bekvalac o susretu sa dačom ikodinovićem: Ćerka ih ponovo spojila:"Bilo je emotivno" (video)

Nataša Bekvalac o susretu sa dačom ikodinovićem: Ćerka ih ponovo spojila:"Bilo je emotivno" (video)

Blic pre 9 dana
Pevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima turbulentan period, izvadila je silikonske implante iz grudi, radila na novom albumu, ali i ispratila ćerku na maturu. O svim događajima iz prethodnog perioda, Nataša je govorila pred kamerama "Blica". - Ista sam… »

Vesti dana »