Повезане вести
Био је велика Нада партизана, а сада је отишао код винисијуса! Добро сте прочитали - потпуно луда прича, ас Реала довео младог…
Курир 22.07.2025
Марко је каријеру почео у Партизану где је одиграо 28 утакмица и уписао три гола. Потом је прешао у шпански клуб за 3.500.000 евра. Због јаке конкуренције, Миловановић није успео да се избори за неку већу минутажу, па је Алмерија… »
Вучић објавио слику са Симанићем: Кад станем уз Боришу најбоље се види колико сам низак
Данас 22.07.2025
Бивши репрезентативац Србије, кошаркаш Игокее Бориша Симанић, био је гост председника Србије Александра Вучића. „Срдачан, пријатељски сусрет са Боришом Симанићем и Новицом Мотиком. П.С. Колико сам низак, најбоље се види кад… »
Вучић се састао са Мотиком и Симанићем
Еуроневс 22.07.2025
Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Председништву са архитектом Новицом Мотиком и кошаркашем Боришом Симанићем са којима је, навео је, имао срдачан, пријатељски сусрет, објављено је на Инстаграм налогу… »
Марко Миловановић званично отишао код Винисијуса Жуниора!
Телеграф 22.07.2025
Бивши фудбалер Партизана Марко Миловановић званично је дошао на позајмицу у португалску Алверку! Овај клуб је нови португалски прволигаш, који је у власнишству Винисијуса Жуниора, играча Реал Мадрида. - Даћу све за Алверку… »
Вучић поделио слику са Боришом: Колико сам низак…
Спорт клуб 22.07.2025
Крилни центар Игокее и бивши репрезентативац Србије Бориша Симанић био је гост председника Србије Александра Вучића. Најчитаније на сајту Спорт клуба Шта то значи за Петрушева? Фенербахчеу изненада пропали преговори Селектор… »
Винисијус довео Миловановића у бразилску колонију
Спорт клуб 22.07.2025
Српски нападач Марко Миловановић прешао је на позајмицу у редове Алверке, новог португалског прволигаша и клуба који је у власништву Винисијуса Жуниора, аса Реал Мадрида. Миловановић, 197 цм виоки Смедеревац, поникао је у… »
Бориша Симанић гост код Александра Вучића: Објављена заједничка фотографија
Мондо 22.07.2025
Српски кошаркаш Бориша Симанић био је гост председника Србије Александра Вучића. Информација и заједничка фотографија објављене су на званичном профилу председника Србије, док је уз њих био и архитекта Новица Мотика, оснивач и… »
Вучић се састао са Мотиком и Симанићем
РТВ 22.07.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Председништву са архитектом Новицом Мотиком и кошаркашем Боришом Симанићем са којима је, навео је, имао срдачан, пријатељски сусрет, објављено је на Инстаграм… »
"Срдачан, пријатељски сусрет": Вучић са Боришом Симанићем и Новицом Мотиком
Блиц 22.07.2025
Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Председништву са архитектом Новицом Мотиком и кошаркашем Боришом Симанићем са којима је, навео је, имао срдачан, пријатељски сусрет, објављено је на Инстаграм налогу… »
Председник Вучиц́ се састао са Боришом Симаниц́ем
Спутник 22.07.2025
Председник Србије Александар Вучиц́ састао се у Председништву са архитектом Новицом Мотиком и кошаркашем Боришом Симаниц́ем са којима је, навео је, имао срдачан, пријатељски сусрет, објављено је на званичном профилу председника… »
Вучић угостио Симанића: "Кад станем уз легендарног Боришу..."
Телеграф 22.07.2025
Кошаркаш Игокее и бивши репрезентативац Србије, Бориша Симанић, био је у гостима код председника Србије Александра Вучића, који је објавио фотографију са њим и Новицом Мотиком на свом профилу на Инстаграму. - Срдачан… »
Вести дана »

Милионска пореска утаја: Пали власници фирми из Смедерева и Крушевца
Б92 пре 9 минутајош 61 повезана

(ФОТО) Студента Богдана полиција у ланцима довела на очеву сахрану
Н1 Инфо пре 3 сатајош 21 повезана

"Биће највећи комеморативни скуп": Студенти одговорили на руски извештај о "српском Мајдану"
Н1 Инфо пре 1 сатјош 27 повезаних

Милијаш не прихвата Дејанов одлазак: "Занемео сам кад су ми јавили, немо ћутим и сада"
Спортске.нет пре 1 сатјош 82 повезане