Povezane vesti

"Da sam znao da je ovakva situacija, ne bih dolazio!" Lalatović podigao prašinu u Crnoj Gori

"Da sam znao da je ovakva situacija, ne bih dolazio!" Lalatović podigao prašinu u Crnoj Gori

Večernje novosti pre 9 dana
Nije baš najbolje započeo srpski trener Nenad Lalatović svoj mandat na klupi Budućnosti. N.Mihajlović Naime, Lalatović nije uspeo da prođe prvu prepreku u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kada je rival crnogorskom timu bila ekipa Noe. Sada je Lalatović… »
Lalatović bez dlake na jeziku: "Da sam znao da je ovako, ne bih dolazio"

Lalatović bez dlake na jeziku: "Da sam znao da je ovako, ne bih dolazio"

Dnevnik pre 9 dana
Nije idealan start na klupi Budućnosti imao Nenad Lalatović. Srpski trener od skora je na mestu šefa stručnog štaba šampiona Crne Gore, sa kojim nije uspeo da prođe prvu prepreku u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kada je rival bila ekipa Noe. Sada je… »
"Da sam znao, ne bih ni dolazio": Lalatović razočaran u Podgorici, Budućnost u problemu

"Da sam znao, ne bih ni dolazio": Lalatović razočaran u Podgorici, Budućnost u problemu

Mondo pre 9 dana
Srpski trener Nenad Lalatović nedavno je preuzeo Budućnost iz Podgorice i tako po prvi put u karijeri stigao u crnogorski fudbal, ali samo je nekoliko nedelja bilo potrebno da zaključi kako situacija tamo nije ni blizu idilične. Budućnost se suočava sa… »
Lalatović uzburkao javnost: "Da sam znao da je ovako, ne bih dolazio"

Lalatović uzburkao javnost: "Da sam znao da je ovako, ne bih dolazio"

B92 pre 9 dana
Nije idealan start na klupi Budućnosti imao Nenad Lalatović. Srpski trener od skora je na mestu šefa stručnog štaba šampiona Crne Gore, sa kojim nije uspeo da prođe prvu prepreku u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kada je rival bila ekipa Noe. Sada je… »
Vapaj Nenada Lalatovića u Crnoj Gori: "Da sam znao da je ovako, ne bih dolazio... Ja sanjam grupnu fazu"

Vapaj Nenada Lalatovića u Crnoj Gori: "Da sam znao da je ovako, ne bih dolazio... Ja sanjam grupnu fazu"

Telegraf pre 9 dana
Fudbaleri Budućnosti iz Podgorice nisu počeli kvalifikacije za Evorpu, pošto su poraženi u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona od jermenske Noe, dok za protivnika u Ligi konferencija imaju Milsami. Ono što ne obećava je i izjava trenera Nenada… »
Lalatović u novoj epizodi: "Da sam znao..."

Lalatović u novoj epizodi: "Da sam znao..."

Sportske.net pre 9 dana
Nenad Lalatović je opet bio surovo iskren na konferenciji za medije. Njegovi medijiski nastupi poznati su širom naše zemlje, a sada i u regionu, pošto je kao trener podgoričke Budućnosti poručio da ne bi ni dolazio da je znao šta ga čeka. On je uoči… »

Vesti dana »