Повезане вести
Марија Шерифовић упарила купаћи са сином: „Мали мој, где ћемо сад ти и ја?“ ФОТО
Нова 22.07.2025
Марија и њен син Марио носе исте шортсеве за плажу, држе се за руке и гледају у море. Певачица је у опису написала емотивну поруку: „Када си се родио, знала сам и сто пута дневно да изговорим: ‘Мали мој, где ћемо сад ти и ја… »
Марија Шерифовић се скинула у купаћи, упарила дезен са сином! Отишли из Србије: "Како дани пролазе, све је..."
Телеграф 22.07.2025
Поп певачица Марија Шерифовић вреле, летње дане проводи ван Србије. Након што је завршила музичку турнеју, отишла је на заслужени одмор са својим сином Мариом. Колико ужива у улози мајке, Марија Шерифовић доказује многим… »
Марија Шерифовић упарила купаћи са сином: Објавила фотку са Мариом и разнежила све: "Како дани пролазе, све ми је јасније"
Блиц 22.07.2025
Марија Шерифовић је објавила фотографију са сином Мариом на плажи, а нема тога ко се није разнежио на овај призор. Марија и њен син Марио носе исте шортсеве за плажу, држе се за руке и гледају у море. Певачица је у опису… »
Вести дана »

Полиција у Београду ухапсила четири особе због крађе по фирмама у Барајеву
Нови магазин пре 1 сатјош 44 повезане

Комшиница Љиљана о језивом злочину у Бечу, Србин убио жену, ћерку тешко ранио: "Више се не осећам безбедно"
Телеграф пре 3 минутајош 25 повезаних

"Припремите се за хладне ноћи": Марко Чубрило упозорава на промену времена
Мондо пре 1 сатјош 33 повезане

На протест пољопривредника у Новом Саду испред суда дошао и провокатор: Убрзо стигла и Хитна помоћ
Правда пре 4 сатијош 17 повезаних