Povezane vesti

Marija Šerifović uparila kupaći sa sinom: „Mali moj, gde ćemo sad ti i ja?“ FOTO

Marija Šerifović uparila kupaći sa sinom: „Mali moj, gde ćemo sad ti i ja?“ FOTO

Nova pre 8 dana
Marija i njen sin Mario nose iste šortseve za plažu, drže se za ruke i gledaju u more. Pevačica je u opisu napisala emotivnu poruku: „Kada si se rodio, znala sam i sto puta dnevno da izgovorim: ‘Mali moj, gde ćemo sad ti i ja? Kud ćemo dalje?’ I kako… »
Marija Šerifović se skinula u kupaći, uparila dezen sa sinom! Otišli iz Srbije: "Kako dani prolaze, sve je..."

Marija Šerifović se skinula u kupaći, uparila dezen sa sinom! Otišli iz Srbije: "Kako dani prolaze, sve je..."

Telegraf pre 8 dana
Pop pevačica Marija Šerifović vrele, letnje dane provodi van Srbije. Nakon što je završila muzičku turneju, otišla je na zasluženi odmor sa svojim sinom Mariom. Koliko uživa u ulozi majke, Marija Šerifović dokazuje mnogim potezima, a novom objavom… »
Marija Šerifović uparila kupaći sa sinom: Objavila fotku sa Mariom i raznežila sve: "Kako dani prolaze, sve mi je jasnije"

Marija Šerifović uparila kupaći sa sinom: Objavila fotku sa Mariom i raznežila sve: "Kako dani prolaze, sve mi je jasnije"

Blic pre 8 dana
Marija Šerifović je objavila fotografiju sa sinom Mariom na plaži, a nema toga ko se nije raznežio na ovaj prizor. Marija i njen sin Mario nose iste šortseve za plažu, drže se za ruke i gledaju u more. Pevačica je u opisu napisala emotivnu poruku: - Kada… »

Vesti dana »