Povezane vesti
Anđela Đuričić otkrila da li iznajmljuje stan pored Zvezdana Slavnića: Moj tata... Evo šta joj je poručila komšinica iz…
Kurir 22.07.2025
Anđela Đuričić osvojila je drugo mesto u rijaliti programu " Zadruga 8 Elita", a sada je u emisiji odgovarala na brojna pitanja, a između ostalog otkrila je da li trenutno živi u stanu pored bivšeg partnera Zvezdana Slavnića. Na samom početku emisiji… »
Anđela Đuričić otkrila da li iznajmljuje stan pored Zvezdana Slavnića - a onda se uključila njena komšinica iz Đenovića: "Ona…
Blic 22.07.2025
Anđela Đuričić osvojila je drugo mesto u rijaliti programu "Zadruga 8 elita", a sada je u emisiji odgovarala na brojna pitanja, a između ostalog otkrila je da li trenutno živi u stanu pored bivšeg partnera Zvezdana Slavnića. Na samom početku emisiji… »
Vesti dana »
"To je sve što znam" Trener Denvera u šoku posle povrede Jokića - samo o tome je pričao na konferenciji: Užasno! Odmah je znao da nešto nije u redu!
Kurir pre 2 minutajoš 29 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Tramp: Putin me je obavestio o napadu na rezidenciju; Sibiga: Rusija traži lažno opravdanje za dalje napade
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih
Evo gde će danas prolazno provejavati sneg, biće i vetrovito: Zahlađenje, temperatura u padu
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih
'Izveštavao sam o 40 ratova, ali nikad nije bilo toliko zabrinjavajuće kao 2025.'
NIN pre 6 minutajoš 3 povezane