Povezane vesti
Studenti u blokadi Fakulteta za medije i komunikacije: Profesorka koja nas je podržavala dobila otkaz
Insajder 22.07.2025
Studenti u blokadi Fakulteta za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu saopštili su večeras da je njihova profesorka Tatjana Rosić, koja im je pružala podršku od početka blokada, dobila otkaz. 'Od početka blokada, mi, studenti Fakulteta… »
Studenti Fakulteta za medije i komunikacije: Profesorka koja nas je podržavala dobila otkaz
N1 Info 22.07.2025
Studenti u blokadi Fakulteta za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu saopštili su večeras da je njihova profesorka Tatjana Rosić, koja im je pružala podršku od početka blokada, dobila otkaz. "Od početka blokada, mi, studenti Fakulteta… »
Studenti Fakulteta za medije i komunikacije: Profesorka koja nas je podržavala dobila otkaz
Nova 22.07.2025
Studenti u blokadi Fakulteta za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu saopštili su večeras da je njihova profesorka Tatjana Rosić, koja im je pružala podršku od početka blokada, dobila otkaz. „Od početka blokada, mi, studenti Fakulteta… »
Vesti dana »
Dron sa eksplozivom iznad Nemačke uzdrmao EU: Brisel upozorava na ruske hibridne napade
NIN pre 15 minutajoš 32 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Rat se vraća u Rusiju; Putin: Ko pokuša da proguta Rusiju, dobiće po zubima
RTV pre 1 satjoš 35 povezanih
Tramp bi da promeni i naziv Ormuskog moreuza: Kada budete videli šta mu je palo na pamet, ostaćete bez teksta!
Telegraf pre 25 minutajoš 70 povezanih
Stranka Srbija centar: Brutalna politička inkvizicija u Jovinoj gimnaziji u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih
Voja Nedeljković se oprostio od fudbalera Ivana Gudelja, njegove reči su rastužile sve: "Uspeo sam da ga nasmejem"
Blic pre 55 minutajoš 28 povezanih