Povezane vesti
Studenti u blokadi Fakulteta za medije i komunikacije: Profesorka koja nas je podržavala dobila otkaz
Insajder 22.07.2025
Studenti u blokadi Fakulteta za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu saopštili su večeras da je njihova profesorka Tatjana Rosić, koja im je pružala podršku od početka blokada, dobila otkaz. 'Od početka blokada, mi, studenti Fakulteta… »
Studenti Fakulteta za medije i komunikacije: Profesorka koja nas je podržavala dobila otkaz
N1 Info 22.07.2025
Studenti u blokadi Fakulteta za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu saopštili su večeras da je njihova profesorka Tatjana Rosić, koja im je pružala podršku od početka blokada, dobila otkaz. "Od početka blokada, mi, studenti Fakulteta… »
Studenti Fakulteta za medije i komunikacije: Profesorka koja nas je podržavala dobila otkaz
Nova 22.07.2025
Studenti u blokadi Fakulteta za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu saopštili su večeras da je njihova profesorka Tatjana Rosić, koja im je pružala podršku od početka blokada, dobila otkaz. „Od početka blokada, mi, studenti Fakulteta… »
Vesti dana »
MOL preuzima većinski udeo u NIS-u: Potpisan okvirni sporazum sa "Gaspromnjeftom" o kupovini 56,15 odsto
Kurir pre 2 satajoš 39 povezanih
Završen sastanak na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu nakon višečasovne blokade ulaza
Blic pre 6 satijoš 34 povezane
Švercovao oružje: Uhapšen zbog posedovanja automatske puške i municije
Večernje novosti pre 33 minutajoš 47 povezanih
Tramp povezao atak na Grenland sa nedobijanjem Nobelove nagrade za mir: Iz Osla mu odgovorili
Telegraf pre 3 satajoš 86 povezanih