Povezane vesti
Studenti u blokadi Fakulteta za medije i komunikacije: Profesorka koja nas je podržavala dobila otkaz
Insajder 22.07.2025
Studenti u blokadi Fakulteta za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu saopštili su večeras da je njihova profesorka Tatjana Rosić, koja im je pružala podršku od početka blokada, dobila otkaz. 'Od početka blokada, mi, studenti Fakulteta… »
Studenti Fakulteta za medije i komunikacije: Profesorka koja nas je podržavala dobila otkaz
N1 Info 22.07.2025
Studenti u blokadi Fakulteta za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu saopštili su večeras da je njihova profesorka Tatjana Rosić, koja im je pružala podršku od početka blokada, dobila otkaz. "Od početka blokada, mi, studenti Fakulteta… »
Studenti Fakulteta za medije i komunikacije: Profesorka koja nas je podržavala dobila otkaz
Nova 22.07.2025
Studenti u blokadi Fakulteta za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu saopštili su večeras da je njihova profesorka Tatjana Rosić, koja im je pružala podršku od početka blokada, dobila otkaz. „Od početka blokada, mi, studenti Fakulteta… »
Vesti dana »

"Simbol snage, tradicije i ponosa": Zasijala Kula Beograd: Svetlosna projekcija u susret vojnoj paradi (video)
Blic pre 6 satijoš 6 povezanih

Ognjen (8) je ispao doktorki iz ruku po rođenju: Sada se bori sa 16 dijagnoza, za lečenje dužni 1,4 miliona dolara, a borba tek predstoji (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Počinje novi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Prvo izvlačenje 20. septembra
Blic pre 2 satajoš 1 povezana