Povezane vesti

Studenti u blokadi Fakulteta za medije i komunikacije: Profesorka koja nas je podržavala dobila otkaz

Studenti u blokadi Fakulteta za medije i komunikacije: Profesorka koja nas je podržavala dobila otkaz

Insajder pre 7 dana
Studenti u blokadi Fakulteta za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu saopštili su večeras da je njihova profesorka Tatjana Rosić, koja im je pružala podršku od početka blokada, dobila otkaz. 'Od početka blokada, mi, studenti Fakulteta… »
Studenti Fakulteta za medije i komunikacije: Profesorka koja nas je podržavala dobila otkaz

Studenti Fakulteta za medije i komunikacije: Profesorka koja nas je podržavala dobila otkaz

N1 Info pre 6 dana
Studenti u blokadi Fakulteta za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu saopštili su večeras da je njihova profesorka Tatjana Rosić, koja im je pružala podršku od početka blokada, dobila otkaz. "Od početka blokada, mi, studenti Fakulteta… »

Nova pre 6 dana
Studenti u blokadi Fakulteta za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu saopštili su večeras da je njihova profesorka Tatjana Rosić, koja im je pružala podršku od početka blokada, dobila otkaz. „Od početka blokada, mi, studenti Fakulteta… »

Vesti dana »