Povezane vesti
"Znam ko je objavio moje intimne snimke, rešiću to": Prvi zajednički intervju Anđele i Gastoza: "Zajedno smo, ali nismo u vezi"…
Blic pre 11 dana
Nenad Marinković Gastoz i Anđela Đuričić dali su svoj prvi zajednični intervju za "Blic" i tom prilikom otkrili da se ne odvajaju jedno od drugog nakon finala "Zadruge 8 Elite" u kojoj je Gastoz odneo pobedu, Anđela osvojila prvo mesto. Iako nisu… »
"Planiramo šestoro dece, vilu sa bazenom i još 4 psa" Gastoz i Anđela otkrili sve o njihovom odnosu nakon Elite! Svađaju se…
Kurir pre 11 dana
Nenad Marinković Gastoz i Anđela Đuričić dali su svoj prvi zajednični intervju i tom prilikom otkrili da se ne odvajaju jedno od drugog nakon finala "Elite 8" u kojoj je Gastoz odneo pobedu, dok je Anđela osvojila drugo mesto. On je osvojio ček na… »
"Nije me zvao od kada je dobio 100.000 evra" Gastozov otac žestoko o sinu: "Ne znam od čega je toliko umoran..."
Alo pre 11 dana
Đura je istakao da je ponosan na sina zbog osvojene nagrade, a imao je šta da kaže i o Anđeli Đuričić. Otac Nenada Marinkovića Gastoza, Svetislav Sinđelić Đura, oglasio se nakon što je njegov sin odneo pobedu u Eliti 8. Đura je istakao da je ponosan na… »
Anđela Đuričić priznala da li postoji još njenih intimnih snimaka koji nisu objavljeni: "Iskorišćen je sav materijal protiv…
Blic pre 11 dana
Anđela Đuričić je osvojila drugo mesto u "Zadruzi 8 Eliti", dok je pobedu odneo Nenad Marinković Gastoz, a tokom rijalitija se često govorilo o njenom intimnom snimku koji je isplivao u javnost. Anđela Đuričić je sinoć gostovala u "Amig Show" i otkrila… »
Gastozovog oca smo sreli ispred kafane: Posetili smo Đuru u Svilajncu: "Sin me nije zvao, od veze sa Anđelom nema ništa"…
Blic pre 12 dana
Otac pobednika "Elite 8" Nenada Marinkovića Gastoza, Svetislav Sinđelić Đura, kaže da je ponosan na sina što je zauzeo prvo mesto, a imao je šta da kaže i o Anđeli Đuričić, koja je drugoplasirana. Naime, kako su Anđela i Gastoz posle brojnih svađa ponovo… »
Vesti dana »

Ko je sve osuđen za operaciju 'Oluja' (i zašto Gotovina i Markač nisu)
BBC News pre 46 minutajoš 32 povezane

Srbija danas Na udaru nepogoda: Rano jutros oglasio se RHMZ, posebno upozorenje i za Beograd! U ovim delovima zemlje vreme je opasno
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih

Tramp potvrdio da će njegov izaslanik posetiti Rusiju ove nedelje
Insajder pre 10 minutajoš 17 povezanih

Danas je Blaga Marija: Malo Srba zna za ovu njenu vezu sa Vaskrsom
Telegraf pre 20 minutajoš 13 povezanih

Besana noć u Ukrajini Troje poginulo, Rusi izveli preko 400 udara, Tramp preti sankcijama
Dnevnik pre 1 satjoš 11 povezanih