Повезане вести

"Искрено ми је жао": Драгана Мирковић се огласила због неочекиване ситуације - обезбеђење игнорисало њен захтев: "Да знате…

"Искрено ми је жао": Драгана Мирковић се огласила због неочекиване ситуације - обезбеђење игнорисало њен захтев: "Да знате…

Блиц 23.07.2025
Позната певачица Драгана Мирковић огласила се на Инстаграму поводом неочекиване ситуације која ју је задесила. Драгана је наступала у Босни и Херцеговини, а обожаватељи нису могли да јој се приближе. Наиме, обезбеђење није дало… »
Све јој је било забрањено: Драгана Мирковић моли фанове за опроштај

Све јој је било забрањено: Драгана Мирковић моли фанове за опроштај

Свет & Скандал 23.07.2025
Драгана Мирковић одржала је концерт у Травнику где је имала непријатну ситуцију због које се извинила својим многобројним фановима. Наиме, обезбеђење није дало да се Драгана Мирковић слика са фановима и да они дођу тик до бине… »
Драгана се огласила због неочекиване ситуације: Обезбеђење јој није изашло у сусрет "Жао ми је, није до мене"

Драгана се огласила због неочекиване ситуације: Обезбеђење јој није изашло у сусрет "Жао ми је, није до мене"

Телеграф 23.07.2025
Позната певачица Драгана Мирковић огласила се на Инстаграму поводом неочекиване ситуације која ју је задесила. наиме, наша фолк дива наступала је у Босни и Херцеговини, у Травнику међутим, њени фанови никако нису могли да јој се… »

Вести дана »