Povezane vesti

"Iskreno mi je žao": Dragana Mirković se oglasila zbog neočekivane situacije - obezbeđenje ignorisalo njen zahtev: "Da znate…

"Iskreno mi je žao": Dragana Mirković se oglasila zbog neočekivane situacije - obezbeđenje ignorisalo njen zahtev: "Da znate…

Blic pre 4 dana
Poznata pevačica Dragana Mirković oglasila se na Instagramu povodom neočekivane situacije koja ju je zadesila. Dragana je nastupala u Bosni i Hercegovini, a obožavatelji nisu mogli da joj se približe. Naime, obezbeđenje nije dalo da se Dragana Mirković… »
Sve joj je bilo zabranjeno: Dragana Mirković moli fanove za oproštaj

Sve joj je bilo zabranjeno: Dragana Mirković moli fanove za oproštaj

Svet & Skandal pre 5 dana
Dragana Mirković održala je koncert u Travniku gde je imala neprijatnu situciju zbog koje se izvinila svojim mnogobrojnim fanovima. Naime, obezbeđenje nije dalo da se Dragana Mirković slika sa fanovima i da oni dođu tik do bine dok je pevala, iako je… »
Dragana se oglasila zbog neočekivane situacije: Obezbeđenje joj nije izašlo u susret "Žao mi je, nije do mene"

Dragana se oglasila zbog neočekivane situacije: Obezbeđenje joj nije izašlo u susret "Žao mi je, nije do mene"

Telegraf pre 5 dana
Poznata pevačica Dragana Mirković oglasila se na Instagramu povodom neočekivane situacije koja ju je zadesila. naime, naša folk diva nastupala je u Bosni i Hercegovini, u Travniku međutim, njeni fanovi nikako nisu mogli da joj se približe. bez obzira što… »

Vesti dana »