Повезане вести

„Тумор који се шири. Појешће Београд и попити нам воду“: Студенти ФДУ у видеу од 20 минута објаснили шта је ЕКСПО 2027

„Тумор који се шири. Појешће Београд и попити нам воду“: Студенти ФДУ у видеу од 20 минута објаснили шта је ЕКСПО 2027

Нова 23.07.2025
Студенти Факултета драмских уметности у блокади објавили су видео слику са терена, изјаве стручњака и просте рачунице објашњавају шта је суштина ЕКСПО 2027. Прича о пројекту за кога је сам председник државе Александар Вучић… »
Како ће изгледати Србија 2027. године и зашто је ЕКСПО толико проблематичан (ВИДЕО)

Како ће изгледати Србија 2027. године и зашто је ЕКСПО толико проблематичан (ВИДЕО)

Озон пресс 23.07.2025
„Србија 2027. године: Све што је било наше – више није“. „ЕКСПО се рекламира са питањем: да ли је ЕКСПО за мене? Након овог видеа, биће вам јасно“, поручили су студенти представљајући нови видео ФДУ „ЕКСПО 2027: Скок у будућност“… »
Студенти показали како ће изгледати Србија 2027. године и зашто је ЕКСПО толико проблематичан: „Након овог видеа, све ће вам…

Студенти показали како ће изгледати Србија 2027. године и зашто је ЕКСПО толико проблематичан: „Након овог видеа, све ће вам…

Нова 23.07.2025
"Србија 2027. године: Све што је било наше - више није". „ЕКСПО се рекламира са питањем: да ли је ЕКСПО за мене? Након овог видеа, биће вам јасно“, поручили су студенти представљајући нови видео ФДУ „ЕКСПО 2027: Скок у будућност“… »
Студенти ФДУ у блокади објавили нови видео: ЕКСПО 2027: скок у будућност

Студенти ФДУ у блокади објавили нови видео: ЕКСПО 2027: скок у будућност

Глас Шумадије 23.07.2025
ЕКСПО се рекламира питањем: да ли је ЕКСПО за мене? Након овог видеа, биће вам јасно, пише у најави видеа.… »
„ЕКСПО 2027: скок у будућност“: Студенти ФДУ у блокади имају нови видео

„ЕКСПО 2027: скок у будућност“: Студенти ФДУ у блокади имају нови видео

Данас 23.07.2025
„Народ је бесан, кроје нам будућност иза леђа. Тек ћемо бити бесни када откријемо каква је то будућност“, пише на почетку новог видеа студената ФДУ у блокади, под називом „ЕКСПО 2027: скок у будућност“. У 22-минутном видеу… »

Вести дана »