Povezane vesti
„Tumor koji se širi. Poješće Beograd i popiti nam vodu“: Studenti FDU u videu od 20 minuta objasnili šta je EXPO 2027
Nova pre 7 dana
Studenti Fakulteta dramskih umetnosti u blokadi objavili su video sliku sa terena, izjave stručnjaka i proste računice objašnjavaju šta je suština EXPO 2027. Priča o projektu za koga je sam predsednik države Aleksandar Vučić rekao da je njegov život i… »
Kako će izgledati Srbija 2027. godine i zašto je EXPO toliko problematičan (VIDEO)
Ozon press pre 7 dana
„Srbija 2027. godine: Sve što je bilo naše – više nije“. „EXPO se reklamira sa pitanjem: da li je EXPO za mene? Nakon ovog videa, biće vam jasno“, poručili su studenti predstavljajući novi video FDU „EXPO 2027: Skok u budućnost“. Pre nego što su… »
Studenti pokazali kako će izgledati Srbija 2027. godine i zašto je EXPO toliko problematičan: „Nakon ovog videa, sve će vam…
Nova pre 7 dana
"Srbija 2027. godine: Sve što je bilo naše - više nije". „EXPO se reklamira sa pitanjem: da li je EXPO za mene? Nakon ovog videa, biće vam jasno“, poručili su studenti predstavljajući novi video FDU „EXPO 2027: Skok u budućnost“. EXPO se reklamira sa… »
Studenti FDU u blokadi objavili novi video: EXPO 2027: skok u budućnost
Glas Šumadije pre 7 dana
EXPO se reklamira pitanjem: da li je EXPO za mene? Nakon ovog videa, biće vam jasno, piše u najavi videa.… »
„EXPO 2027: skok u budućnost“: Studenti FDU u blokadi imaju novi video
Danas pre 8 dana
„Narod je besan, kroje nam budućnost iza leđa. Tek ćemo biti besni kada otkrijemo kakva je to budućnost“, piše na početku novog videa studenata FDU u blokadi, pod nazivom „EXPO 2027: skok u budućnost“. U 22-minutnom videu objašnjava se šta je to EXPO… »
Vesti dana »

(Foto) auto preticao bez migavca, kamion ga nije uspeo izbeći: Detalji tragedije kod Varaždina: Prešao je u njegovu traku...
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Isplivao snimak brutalne tuče u Novom Pazaru Sve je krenulo kao svađa, a onda... (video)
Alo pre 13 minutajoš 2 povezane