Povezane vesti

„Tumor koji se širi. Poješće Beograd i popiti nam vodu“: Studenti FDU u videu od 20 minuta objasnili šta je EXPO 2027

„Tumor koji se širi. Poješće Beograd i popiti nam vodu“: Studenti FDU u videu od 20 minuta objasnili šta je EXPO 2027

Nova pre 30 dana
Studenti Fakulteta dramskih umetnosti u blokadi objavili su video sliku sa terena, izjave stručnjaka i proste računice objašnjavaju šta je suština EXPO 2027. Priča o projektu za koga je sam predsednik države Aleksandar Vučić rekao da je njegov život i… »
Kako će izgledati Srbija 2027. godine i zašto je EXPO toliko problematičan (VIDEO)

Kako će izgledati Srbija 2027. godine i zašto je EXPO toliko problematičan (VIDEO)

Ozon press pre 30 dana
„Srbija 2027. godine: Sve što je bilo naše – više nije“. „EXPO se reklamira sa pitanjem: da li je EXPO za mene? Nakon ovog videa, biće vam jasno“, poručili su studenti predstavljajući novi video FDU „EXPO 2027: Skok u budućnost“. Pre nego što su… »
Studenti pokazali kako će izgledati Srbija 2027. godine i zašto je EXPO toliko problematičan: „Nakon ovog videa, sve će vam…

Studenti pokazali kako će izgledati Srbija 2027. godine i zašto je EXPO toliko problematičan: „Nakon ovog videa, sve će vam…

Nova pre 31 dana
"Srbija 2027. godine: Sve što je bilo naše - više nije". „EXPO se reklamira sa pitanjem: da li je EXPO za mene? Nakon ovog videa, biće vam jasno“, poručili su studenti predstavljajući novi video FDU „EXPO 2027: Skok u budućnost“. EXPO se reklamira sa… »
Studenti FDU u blokadi objavili novi video: EXPO 2027: skok u budućnost

Studenti FDU u blokadi objavili novi video: EXPO 2027: skok u budućnost

Glas Šumadije pre 31 dana
EXPO se reklamira pitanjem: da li je EXPO za mene? Nakon ovog videa, biće vam jasno, piše u najavi videa.… »
„EXPO 2027: skok u budućnost“: Studenti FDU u blokadi imaju novi video

„EXPO 2027: skok u budućnost“: Studenti FDU u blokadi imaju novi video

Danas pre 31 dana
„Narod je besan, kroje nam budućnost iza leđa. Tek ćemo biti besni kada otkrijemo kakva je to budućnost“, piše na početku novog videa studenata FDU u blokadi, pod nazivom „EXPO 2027: skok u budućnost“. U 22-minutnom videu objašnjava se šta je to EXPO… »

Vesti dana »