Povezane vesti

Ovo je plakanje od smeha! Jokić, mimovi i konjska glava - nema dalje! Srbin glavni akter urnebesnog snimka - Džoker se ludo…

Ovo je plakanje od smeha! Jokić, mimovi i konjska glava - nema dalje! Srbin glavni akter urnebesnog snimka - Džoker se ludo…

Kurir pre 8 dana
Osim poslovnih obaveza, višestruki MVP koristi vreme i za zabavu, a fanove je posebno oduševio pojavivši se u duhovitom video snimku koji je mnoge nasmejao U simpatičnom klipu, Jokić pokušava da rekreira neke od svojih najpoznatijih mimova iz karijere, i… »
Šta dobijete kad spojite Jokića i "mimove"? Još smešnijeg Nikolu! Pogledajte kako se Srbin zabavlja u Kini

Šta dobijete kad spojite Jokića i "mimove"? Još smešnijeg Nikolu! Pogledajte kako se Srbin zabavlja u Kini

Telegraf pre 8 dana
Srpski košarkaš i jedan od najboljih na čitavoj planeti, Nikola Jokić je otišao put Kine gde promoviše svoje nove patike, a vreme tamo koristi i kako bi se zabavio. On je bio gost i svog brenda "361", gde je pokušavao da rekreira neke od svojih mimova… »
Šta će kineski Jokić pitati pravog? (VIDEO)

Šta će kineski Jokić pitati pravog? (VIDEO)

Sport klub pre 8 dana
Na ovogodišnjem Draftu Portland je doveo Jang Hansena, jednog od najtalentovanijih kineskih košarkaša u poslednjoj deceniji. Mnogi upoređuju mladog Jang Hansena sa Jao Mingom naravno, ali to poređenje će biti samo zato što je iz Kine. Ne deluje da će… »
Nikola Jokić: Drago mi je što neću biti u NBA kada Hansen bude bio u svom prajmu

Nikola Jokić: Drago mi je što neću biti u NBA kada Hansen bude bio u svom prajmu

Euronews pre 8 dana
Nikola Jokić nastavlja svoju turneju po Kini gde se aktivno bavi promovisanjem svog brenda, pa su tamošnji mediji iskoristili priliku da ga upitaju za njihovu mladu NBA nadu Jangu Hansenu, koji je očigledno veliki fan srpskog repreentativca. Mladi Kinez… »
Jokić: "Za dve godine, kada bude u prajmu, ja neću biti u NBA..." VIDEO

Jokić: "Za dve godine, kada bude u prajmu, ja neću biti u NBA..." VIDEO

B92 pre 8 dana
Nikola Jokić imao je svoju turneju po Kini, gde su ga tamošnji mediji pitali i o Jangu Hansenu. Mladi Kinez stigao je u Portland Trejlblejzerse, a svojom igrom podseća na Nikolu Jokića, a Kinezi su pokazali i snimak upravo mladog Hansena, koji već… »
"Biću tada u penziji": Nikoli pokazali izjavu "kineskog Jokića", odmah je shvatio kakvu je grešku napravio

"Biću tada u penziji": Nikoli pokazali izjavu "kineskog Jokića", odmah je shvatio kakvu je grešku napravio

Mondo pre 8 dana
Nikola Jokić bio je u Kini i tamo je oduševio sve. Uživao je u čarima ove zemlje, promovisao svoje patike i pravio šou kakav samo on može da napravi. Skandirali su mu širom zemlje, slikali se sa njim, davali mu konjsku glavu kao poklon, a na samom kraju… »
Hit! Nikolu Jokića pitali o mladom Kinezu u NBA koji podseća na njega, Srbin poručio: "Ako ga uništim..."

Hit! Nikolu Jokića pitali o mladom Kinezu u NBA koji podseća na njega, Srbin poručio: "Ako ga uništim..."

Telegraf pre 8 dana
Ovog leta je održan jedan poprilično zanimljiva NBA draft, gde je jedno od najinteresantnijih imena bio Jang Hansen, mladi Kinez koji je stigao u Portland Trejlblejzerse. On igrom podseća na Nikolu Jokića, o kojem je i sam pričao, dok se sada i Srbin… »

Vesti dana »