Повезане вести

Ово је плакање од смеха! Јокић, мимови и коњска глава - нема даље! Србин главни актер урнебесног снимка - Џокер се лудо…

Ово је плакање од смеха! Јокић, мимови и коњска глава - нема даље! Србин главни актер урнебесног снимка - Џокер се лудо…

Курир 23.07.2025
Осим пословних обавеза, вишеструки МВП користи време и за забаву, а фанове је посебно одушевио појавивши се у духовитом видео снимку који је многе насмејао У симпатичном клипу, Јокић покушава да рекреира неке од својих… »
Шта добијете кад спојите Јокића и "мимове"? Још смешнијег Николу! Погледајте како се Србин забавља у Кини

Шта добијете кад спојите Јокића и "мимове"? Још смешнијег Николу! Погледајте како се Србин забавља у Кини

Телеграф 23.07.2025
Српски кошаркаш и један од најбољих на читавој планети, Никола Јокић је отишао пут Кине где промовише своје нове патике, а време тамо користи и како би се забавио. Он је био гост и свог бренда "361", где је покушавао да рекреира… »
Шта ће кинески Јокић питати правог? (ВИДЕО)

Шта ће кинески Јокић питати правог? (ВИДЕО)

Спорт клуб 23.07.2025
На овогодишњем Драфту Портланд је довео Јанг Хансена, једног од најталентованијих кинеских кошаркаша у последњој деценији. Многи упоређују младог Јанг Хансена са Јао Мингом наравно, али то поређење ће бити само зато што је из… »
Никола Јокић: Драго ми је што нећу бити у НБА када Хансен буде био у свом прајму

Никола Јокић: Драго ми је што нећу бити у НБА када Хансен буде био у свом прајму

Еуроневс 23.07.2025
Никола Јокић наставља своју турнеју по Кини где се активно бави промовисањем свог бренда, па су тамошњи медији искористили прилику да га упитају за њихову младу НБА наду Јангу Хансену, који је очигледно велики фан српског… »
Јокић: "За две године, када буде у прајму, ја нећу бити у НБА..." ВИДЕО

Јокић: "За две године, када буде у прајму, ја нећу бити у НБА..." ВИДЕО

Б92 23.07.2025
Никола Јокић имао је своју турнеју по Кини, где су га тамошњи медији питали и о Јангу Хансену. Млади Кинез стигао је у Портланд Трејлблејзерсе, а својом игром подсећа на Николу Јокића, а Кинези су показали и снимак управо младог… »
"Бићу тада у пензији": Николи показали изјаву "кинеског Јокића", одмах је схватио какву је грешку направио

"Бићу тада у пензији": Николи показали изјаву "кинеског Јокића", одмах је схватио какву је грешку направио

Мондо 23.07.2025
Никола Јокић био је у Кини и тамо је одушевио све. Уживао је у чарима ове земље, промовисао своје патике и правио шоу какав само он може да направи. Скандирали су му широм земље, сликали се са њим, давали му коњску главу као… »
Хит! Николу Јокића питали о младом Кинезу у НБА који подсећа на њега, Србин поручио: "Ако га уништим..."

Хит! Николу Јокића питали о младом Кинезу у НБА који подсећа на њега, Србин поручио: "Ако га уништим..."

Телеграф 23.07.2025
Овог лета је одржан један поприлично занимљива НБА драфт, где је једно од најинтересантнијих имена био Јанг Хансен, млади Кинез који је стигао у Портланд Трејлблејзерсе. Он игром подсећа на Николу Јокића, о којем је и сам… »

Вести дана »