Povezane vesti
Platili 1.500€ za pakao na Hvaru Prljavština, bubašvabe, ignorisanje – gosti sami čistili VC
Dnevnik pre 9 dana
Letovanje koje je trebalo da bude odmor iz snova, pretvorilo se u noćnu moru za porodicu koja je sedam dana provela u rizortu na Hvaru. Prljava soba, bubašvabe, zapušten toalet i ignorisanje osoblja doveli su gosta do ivice – toliko da je sam čistio VC i… »
"Hteo sam da pozovem policiju": Skandalozni uslovi u luks hotelu na Hvaru, odmor iz snova se pretvoio u noćnu moru
Mondo pre 9 dana
Letovanje koje je trebalo da bude odmor iz snova, pretvorilo se u noćnu moru za porodicu koja je sedam dana provela u rizortu na Hvaru. Prljava soba, bubašvabe, zapušten toalet i ignorisanje osoblja doveli su gosta do ivice - toliko da je sam čistio WC i… »
Dali 1.500 evra za letovanje na Jadranu, pa pali u nesvest kada su ušli u sobu - pravi šok doživeli kada su im se obratili iz…
Blic pre 9 dana
Letovanje koje je trebalo da bude odmor iz snova, pretvorilo se u noćnu moru za porodicu koja je sedam dana provela u rizortu na Hvaru. Prljava soba, bubašvabe, zapušten toalet i ignorisanje osoblja doveli su gosta do ivice – toliko da je sam čistio WC i… »
Vesti dana »

Obeleženo devet meseci od pada nadstrešnice: U više gradova Srbije komemorativne šetnje i performansi (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Profesor ustavnog prava: Po sili zakona, Dodik od danas nije predsednik Republike Srpske
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Novopazarski sud ukinuo pritvor osmorici učesnika incidenta ispred DUNP
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

„To nije bila tragedija, to je bio zločin“: Novosađani u kampusu obeležavaju devet meseci od pada nadstrešnice
Danas pre 3 satajoš 1 povezana