Повезане вести

Огласио се репер након рањавања: "Полицији сам рекао кратко и јасно шта сам имао"

Огласио се репер након рањавања: "Полицији сам рекао кратко и јасно шта сам имао"

Б92 23.07.2025
Аднан Никшић, познат као Сајфер, репер из БиХ, у изјави полицији тврди да је прострелну рану ноге задобио док је чистио оружје, док је његова супруга о догађају испричала другачију причу, а полиција за сада зна само да је репер… »
Сајфер изнео нове детаље рањавања: Пиштољ сам бацио у реку! Поменуо и свог брата: Нисам могао да зауставим крварење

Сајфер изнео нове детаље рањавања: Пиштољ сам бацио у реку! Поменуо и свог брата: Нисам могао да зауставим крварење

Курир 23.07.2025
Репер Сајфер огласио се за медије након што је изашао из болнице где је био примљен након што је рањен у ногу. Он и даље тврди да никаквог инцидента није било, иако је његова супруга Лејла испричала да се сукобио са два… »
"Брат ми је свезао рану, знао сам шта ми следи": Сајфер за "Блиц" о рањавању: "На полицији је да пронађе пиштољ"

"Брат ми је свезао рану, знао сам шта ми следи": Сајфер за "Блиц" о рањавању: "На полицији је да пронађе пиштољ"

Блиц 22.07.2025
Репер Сајфер огласио се за "Блиц" након што је јуче у Сарајеву примљен у болницу због ране од метка. Сајфер тврди да је сам себе упуцао. - Док сам прегледао пиштољ, који је доста стар, опалио је и метак ми је прошао кроз ногу… »

Вести дана »