Povezane vesti
Oglasio se reper nakon ranjavanja: "Policiji sam rekao kratko i jasno šta sam imao"
B92 pre 6 dana
Adnan Nikšić, poznat kao Sajfer, reper iz BiH, u izjavi policiji tvrdi da je prostrelnu ranu noge zadobio dok je čistio oružje, dok je njegova supruga o događaju ispričala drugačiju priču, a policija za sada zna samo da je reper upucan nelegalnim… »
Sajfer izneo nove detalje ranjavanja: Pištolj sam bacio u reku! Pomenuo i svog brata: Nisam mogao da zaustavim krvarenje
Kurir pre 7 dana
Reper Sajfer oglasio se za medije nakon što je izašao iz bolnice gde je bio primljen nakon što je ranjen u nogu. On i dalje tvrdi da nikakvog incidenta nije bilo, iako je njegova supruga Lejla ispričala da se sukobio sa dva muškarca, te da je sam sebe… »
"Brat mi je svezao ranu, znao sam šta mi sledi": Sajfer za "Blic" o ranjavanju: "Na policiji je da pronađe pištolj"
Blic pre 7 dana
Reper Sajfer oglasio se za "Blic" nakon što je juče u Sarajevu primljen u bolnicu zbog rane od metka. Sajfer tvrdi da je sam sebe upucao. - Dok sam pregledao pištolj, koji je dosta star, opalio je i metak mi je prošao kroz nogu. Nisam mogao da zaustavim… »
Vesti dana »

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
BBC News pre 30 minutajoš 27 povezanih

Zemljotres na Kamčatki izazvao cunami – talasi pogodili Havaje, Kaliforniju, rusku i japansku obalu
RTS pre 15 minutajoš 167 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 26 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Južne vesti pre 29 minutajoš 19 povezanih

Dobre vesti za Srbiju i nacionalnu naftnu kompaniju Jadranski naftovod dobio dozvolu da nastavi isporuku nafte NIS-u
Dnevnik pre 1 satjoš 17 povezanih