Povezane vesti
Serija sa Netflixa krije šokantnu tajnu: Sve je stvorila veštačka inteligencija!
Kurir 23.07.2025
Netflix ne samo da proizvodi serije i filmove, sada ih stvara zajedno sa veštačkom inteligencijom. Prvi primer ove tehnološke revolucije već možemo da gledamo na ekranu u popularnoj argentinskoj sci-fi seriji El Eternauta. Scene poput urušavanja zgrade… »
Netflix priznao korišćenje veštačke inteligencije za VFX u seriji The Eternaut
PC Press 23.07.2025
Tokom kvartalnog izveštaja o zaradi, Netflix je zvanično potvrdio da je koristio generativnu veštačku inteligenciju (AI) za kreiranje vizuelnih efekata u originalnoj seriji The Eternaut, argentinskoj postapokaliptičnoj drami koja je premijerno prikazana… »
Netflix koristi veštačku inteligenciju u svojim serijama – već smo je gledali, a da nismo znali
Telegraf 23.07.2025
AI više nije eksperiment, već alat u svakodnevnoj produkciji. Netflix je zvanično potvrdio da koristi generativnu veštačku inteligenciju u svojoj produkciji, a prvi rezultat već se prikazuje gledaocima širom sveta. U pitanju je serija "El Eternauta"… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 57 minutajoš 46 povezanih
Ova slika dokaz je da je kritično: Pogledajte šta vojska radi u Svilajncu
Telegraf pre 6 satijoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 5 satijoš 32 povezane