Povezane vesti
Šok ispovest ene Čolić: "sina su mi u školi zvali mali peja" Jovan se nakon "Elite" zbližio sa njenim neprijateljima!
Kurir pre 28 dana
Učesnica " Elite" Ena Čolić otkrila je nove detalje iz odnosa sa Jovanom Pejićem Pejom, priznala je kakvo mišljenje ima o bivšim cimerima, ali i sa kim je ostala u dobrim odnosima. - Fanovi su mi javili da je zapratio Filipa Đukića i da šalje glasovne… »
Sina su mi u školi nazivali "mali Peja": Ena otvorila dušu i otkrila šta ju je sačekalo nakon izlaska iz Elite
Telegraf pre 28 dana
Ena Čolić imala je turbulentnu vezu sa Jovanom Pejićem, sinom Zlate Petrović i Zorana Pejića u rijalitiju "Zadruga 8 Elita". Iako su svi, počevši od nje, mislili da će doći do pomirenja između nje i peje, nakon izlaska iz rijalitija to se nije dogodilo… »
Sin Ene Čolić prolazio kroz pakao u školi jer mu je mama u Eliti: Priznala šta ju je sačekalo nakon finala
Mondo pre 27 dana
Ena Čolić je tokom boravka u rijalitiju Elita 8 bila u burnoj vezi sa Jovanom Pejićem, sinom pevačice Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje. Njihov odnos pratio je niz uspona i padova, a mnogi, uključujući i samu Enu, verovali su da će nakon izlaska iz… »
"Moji roditelji ne podnose Peju!" Ena Čolić otkrila šok istinu, a ono što je rekla o Zlati, pevačici se nikako neće svideti...…
Kurir pre 27 dana
Ena Čolić, bivša učesnica rijalitija "Elita 8", gostovala je sinoć kod Ognjena Amidžića gde je otvoreno govorila o turbulentnom odnosu sa Jovanom Pejićem. Na pitanje da li bi volela da su joj Zlata Petrović i Zoran Pejić svekrva i svekar, Ena je iskreno… »
"Sina su mi zvali mali peja" Ena Čolić otkrila surovu istinu o posledicama rijalitija, Jovan se udružio sa njenim…
Alo pre 27 dana
Otkrila Jovanove niske udarce. Ena Čolić otkrila je nove detalje iz odnosa sa Jovanom Pejićem Pejom, priznala kakvo mišljenje ima o bivšim cimerima, kao i sa kim je ostala u dobrim odnosima. – Fanovi su mi javili da je zapratio Filipa Đukića i da šalje… »
"Ne želim da mi Zlata bude svekrva!" Ena Čolić otkrila istinu: "Moji roditelji ne podnose Peju"
Telegraf pre 27 dana
Ena Čolić, bivša učesnica rijalitija "Elita 8", gostovala je sinoć kod Ognjena Amidžića gde je otvoreno govorila o turbulentnom odnosu sa Jovanom Pejićem. Na pitanje da li bi volela da su joj Zlata Petrović i Zoran Pejić svekrva i svekar, Ena je iskreno… »
"Zlata i Peja su obavili razgovor sa Jovanom" Ena sigurna da su stali na put ljubavi, evo šta se desilo posle rijalitija!
Alo pre 27 dana
Kako je navela, misli da je oni ne vole i da je to razlog zbog kog se veza nije nastavila. Ena Čolić tokom učešća u rijalitiju imala je turbulentnu vezu sa Jovanom Pejićem Pejom. Uprkos svim gnusnim uvredama, njegovi roditelji, Zlata Petrović i Zoran… »
"Ne bih volela da mi Zlata bude svekrva": Ena Čolić šokirala priznanjem: "Moji roditelji ne vole Peju", nije ih štedela
Blic pre 27 dana
Ena Čolić u rijaliti programu "Zadruga 8 Elita" imala je turbulentan odnos sa Jovanom Pejićem. Ena Čolić je gostovala sinoć kod Ognjena Amidžića, a tom prilikom je otkrila da li bi volela da su joj Zlata Petrović i Zoran Pejić Peja svekrva i svekar. - Ne… »
"Više nisam primorana da se ponižavam i da ga trpim": Ena Čolić neće da čuje za Peju, otkrila šta je uradio i preko ovog ne…
Blic pre 28 dana
Ena Čolić nekoliko dana posle završetka rijaliti programa "Elita 8" progovorila je o odnosu sa bivšim partnerom Jovanom Pejićem Pejom, sa kojim je imala veoma turbulentnu vezu. Zadrugarka je istakla da i dalje ima emocije prema Peji, ali da ne želi da… »
Vesti dana »

Novi incidenti tokom blokade zgrade pravosudnih organa u Novom Sadu
Serbian News Media pre 9 minutajoš 24 povezane

Orban: Evropski samit potvrdio da je strategija izolacije Rusije propala
Pravda pre 14 minutajoš 35 povezanih

Miloš Vučević poziva na okupljanje, “dosta je blokada”
Serbian News Media pre 4 minutajoš 9 povezanih